Arama sonuçları: *

• Users: Sametsxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Hangi Windowsu kullanmalıyım

Selam sistemim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz - 4Gb ram - 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci - Nvıdıa Geforce 9500Gt pek güzel olmasada fikire ihtiyacım var bu sisteme en uygun Windows hangisidir ? Oyun performansı için olursa daha güzel olur
  2. S

Bilgisayarım bunları kaldırır mı

Bu sistem özellikleri Bluestackta free fire ve çar parking mulptiplayer kaldırır mı ve oynatır mı?
  3. S

virüs var yardım lütfen

Musallat diye bir virüs varmış söylenenlere göre görev yöneticisi ve kayıt defterini engelliyomuş ama ben virüsü farkettiğim anda başlangıçtan devre dışı bıraktım ama hala başlangıçta ne yapabilirim?
  4. S

İnternet sorunu yardım

Merhaba internetimiz Türk Telekom komşumuzdan modem aracılığıyla alıyoruz ama bilgisayarımda youtubeye girmekten başka bir şey yapmıyor ve siteleri bile açmıyor çpğu site trendyol meb hepsiburada gibi benim için önemli siteleri açmıyor lütfen yardımcı olun
  5. S

İnternet kullanamıyorum

Merhaba internetimiz Türk Telekom komşumuzdan modem aracılığıyla alıyoruz ama bilgisayarımda youtubeye girmekten başka bir şey yapmıyor ve siteleri bile açmıyor çpğu site trendyol meb hepsiburada gibi benim için önemli siteleri açmıyor lütfen yardımcı olun
  6. S

Vpn siz bir şey indiremiyorum

İnternetim çalışmıyor program içi bir şey indiremiyorum sitelere giremiyorum ama vpn le her şey yapıyorum fakat vpn çok yavaş lütfen yardımcı olun
  7. S

İnternet kullanamıyorum

İnterneti kullanamıyorum program içi indirme yapmak için mecbur vpn kullanmam gerek ama vpn de çok yavaş neden kaynaklıdır internet kullanamamam
  8. S

Öneri Bilgisayarımda valorant oynayabilirmiyim acaba?

Bilgisayarım Valorant açar mı? sistem: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz Ram: 4,00 GB Ekran kartı: Nvıdıa Geforce 9500GT 1Gb
  9. S

Gta 5 oynayabilirmiyim?

Selam ben Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.94 GHz - 4Gb ram - 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci - Nvıdıa Geforce 9500Gt ile Gta 5 oynayabilirmiyim?
Geri