Arama sonuçları: *

• Users: snowless
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. snowless

Yardım Monitör paneli ayrıldı

Dostlar selamlar kullanmış olduğum kavisli monitörün paneli ayrıldı yapıştırıcısı atmış. İlgili firmayı arayıp söylediğimde garanti süresinin dolduğunu yardımcı olamayacaklarını söylediler ben buraya kendim bir yapıştırıcı sürsem olur mu kullanmam gereken yapıştırıcı nasıl bir şey olmalı?
  2. snowless

Yardım İphone15 verip İphone15 almak ?

Dostlar selamlar telefonumun bataryası cok canımı sıkıyor (83). Batarya değiştirmeyi düşünüyorum fiyatına baktım 4500₺ fiyatı var ve cihazın garantisinin bitmedine 3 ay kaldı. Ve ek olarak saej kablomda da sıkıntı var biraz. Hepsiburada eskiyi ver yeniyi götürle 9k fark verdigim zaman sıfırını...
  3. snowless

Yardım İphone 15 üzerine 33k ,16Pro ?

Dostlar hali hazırda iphone 15 kullanıyorum. Cihazı satıp üzerine 33k verdigim zaman iphone 16 pro alabiliyorum. Tanıdık var almak istiyo cihazımı 44.500₺ye. Cihazımın garantidinin bitmesine 2 ay var. Sizce mantıklı mı bu hareket yoksa gereksiz mi ?
  4. snowless

Yardım HDMI kablo ile görüntü aktarımı sorunu

dostler selamlar. Sistemim i5 10400f . Tv ise Sony bravio modeli diye geçiyor. Eski bir laptobum ile VGA kablosu ile bağlantı yaptıgımda tvye görümtü geliyor fakat masaüstü pcmden hdmı ile görüntü aktarmı yaptıgım zaman görüntü gelmiyor. İşin garibi kabloları takınca pc monitörümde siyah ekran...
  5. snowless

Sistemi kaça satmalıyım ?

Dostlarım iyi günler dilerim öncelikle Hemen parçalardan bahsedeyim ; •Rx6600 (XFX) •i5 10400f •8X2 ram 3200mhx •550W psu ( corsair kasa ) •MSI Z590 tomahawk wifi anakart ( güzel bir parçadır, arkadasımdan satın almıstım ileriye dönük olması acısından) 1tb 5000/3500 m2 ssd + 500gb m2ssd 22...
  6. snowless

Sistemi mi satmak mı? Sistemi yükseltmek mi daha mantıklı?

Sistemimi geliştirmek istiyorum. Upgrade mi yapsam yoksa yeni sistem mi alsam bilemedim. Hemen parçalardan bahsedeyim; •RX6600 (XFX) •i5 10400F. •8x2 RAM 3200MHz. •550W PSU ( Corsair kasa ) •Msı Z590 Tomahawk Wi-Fi anakart (güzel bir parçadır. Arkadaşımdan satın almıstım ileriye dönük olması...
  7. snowless

Yardım Telefonu vereceğim Kişi dolandırıcı mı ?

Arkadaşlar gectigimiz günlerde cihazımı sarı siteye koydum. Ve koydugumun akşamında birisi beni arayıp telefoncu oldugunu söyledi .müşterim gelip cihazı senden alacak konum bekliyorum vs . Satışın direkt gerçekleşmeyecegini düşündügümden yedeklemedim. Sonrasında adamı arayıp durumu izah ettim ve...
  8. snowless

Yardım Ekran kartı güncellenmesini nasıl engellerim ?

Dostlar RX6600 ekran kartını kullanmaktayım.Açıkçası artık illallah ettim. Sürekli watman hatası vs. Şuan sistemi düzgün kullanamıyorum neredeyse. ddu yapıp eski sürüm driver kuruyorum 1-2 gün sonra bir bakmısım gene son sürüm driver güncellenmiş. Bunun nasıl onune gecebilirim? Bilgisi olan...
  9. snowless

Yardım Samsung Televizyon Değişim Ve Mağduriyet

Dostlar selamlar geçtigimiz hafta 165 ekran tv aldım ve tv de 2 adet ölü piksel ve icerisinde toz mevcut . Teknik servis kayıt tuttu ve beni bugün aradılar. Dilerseniz direkt sıfırıyla degisimi yada 10300₺ nakit iade ve kusur giderilmesi dendi. Garanti de devam ediyormuş ek olarak. Siz ne...
  10. snowless

Yardım Yeni Alınan Samsung Tv de Ölü Piksel !

Dostlar eke ekledim ölü piksel durumunu. İnternette araştırdım ve insanlar 6-7 piksel altında degisim vs yapılmadıgından bahsetmiş. Sizce böyle mi sonuçlanır bu durum. Not : Tvyi ekip dün geldi kurdu bugün daha 2. Gün farkettim. Model samsung 165 ekran 65Q67D 1737037076 .
  11. snowless

Yardım Ses Sistemini Tv bağlamak için hangi kablo alınmalı ?

Dostlar selamlar yeni televizyon aldım(Samsung 65Q60D). Eski kullanmış olduğum ses sistemini bağlamak istiyorum ama hangi dönüştürücüyle bağlamam gerek bilgisi olam dostlarım var mıdır ? 1736933225
  12. snowless

Yardım Yanlış Tv modeli gönderildi

Dostlar selamlar geçtigimiz hafta teknoloji mağazasından 165 ekran bir televizyon satın aldım. 65Q60D modelini satın almaya gitmiştim. Fakat oradaki satıcı bana Samsung 65Q67D modeli daha üst model olduğunu %10 daha parlak oldugunu ve bu modeli almamı tavsiye etti üstelik aynı fiyat ile. Bende...
  13. snowless

Yardım 45K BÜTÇE 160 EKRAN TV TAVSİYESİ

Dostlar sorum başlıkta belirttiğim gibi. Çook fazla model ve marka var. Hangisini önerirsiniz ?
  14. snowless

Yardım 40K bütçe ile hangi televizyonu almalıyım ?

Dostlar biraz araştırdım ama Philipsin Amblight modeline rast geldim. Tavsiye eder misiniz? Link ile tavsiye verirseniz çok mutlu olurum. 1735506492 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_philips-65pus860962-65-164cm-4k-uhd-led-dolby-atmos-titan-os-ambilight-tv-1237718.html
  15. snowless

Yeni laptopa Windows 11 yüklerken SSD gözükmüyor.

Dostlar selamlar. Arkadaşımın laptopuna ( i5 12450H işlemcili) windows 11 kurarken böyle bir sorunla karşılaştık. Ssdyi görmüyor . Sorunun çözümünü bilen var mıdır acaba ?
  16. snowless

İcloud yedeklememe sorunu!

Dostlar selamlar. Telefonumu yedeklemek istiyorum iclpud üzerinden 200gblık alanı da satın aldım fakat ne yaptıysam fotoğraflar yedeklenmiyor ve gb olarak aynı kalıyor . 1 saattir aynı dosya boyutu. Aynı durumda whatsapp üzerinde de geçerli bir türlü ilerlemiyor yükleme ekranı. Cinnet geçiricem...
  17. snowless

Kullandığım telefonun sıfırını 7K almak mantıklı mı ?

Dostlar selamlar halihazırda iphone 13 kullanıyorum iki buçuk yıldır. 75 pil sağlığı mevcut ve bu konudan çok muzdaribim. Zorludan orjinal 3500e batarya takmayı düşünüyorum. Fakat hepsiburadan eskiyi götür yeniyi getir kampanyasından 7k farkla sıfırını alabiliyorum. Batarya için zaten 3500...
  18. snowless

Sistemim ne kadar eder sizce ?

Dostlar selamlar sistemi komple satıp yeni sistem dizmek istiyorum (ddr5 2k sistem ) Sistemim ; Xfx rx6600 8x2 ram 3200mhz İ5 10400f MSI Z590 tomahawk wifi Corsairspec delta 550W kasa 512 gb m2 ssd Viewsonic vx2468 monitör Garantileri yeni bitti 2 sene sonunda Ne kadara satmalıyım sizlerce ...
  19. snowless

Yeni sistem mi? Parça upgradesi mi ? Hangi ikili?

Dostlarım iyi pazarlar dilerim öncelikle Sistemimi geliştirmek istiyorum fakat upgrade mi yapsam yoksa yeni sistem mi alsam bilemedim. Hemen parçalardan bahsedeyim ; •Rx6600 (XFX) •i5 10400f •8X2 ram 3200mhx •550W psu ( corsair kasa ) •MSI Z590 tomahawk wifi anakart ( güzel bir parçadır...
  20. snowless

Yardım VX2468 monitörüme bu monitör kolu olur mu ?

Dostlar selamlar öncelikle; Başlıkta bahsetmiş olduğum curved (kavisli) monitörü kullanmaktayım. Monitör kolu alma düşüncem var. https://amzn.eu/d/eZmrSdf Sizlere sormak istedigim montelemede bir sorun yaşar mıyım ? Kavisli olması sorun yaratır mı? Bilgisi olan dostlarım aydınlatırsa çok mutlu...
Geri