Arama sonuçları: *

• Users: Dash Zeus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dash Zeus

Orduda chp üyesi bıçaklanarak öldürüldü

https://www.ordugazete.com/ordu-da-cinayet-bicaklandi-hayatini-kaybetti/33762/ ...
  2. Dash Zeus

Her yönüyle Atatürk Avni altıner kitabının pdf'i var mı?

Kitabın ismi: Her yönüyle Atatürk(devrimleri,önemli olaylar ve tarihleri,savaşları,Cumhuriyet sonrası isyanlar, Mustafa kemal ve arkadaşlarına idama mahkum eden) Kitap elimde mevcut fakat bazı sayfalar koparılmış olduğu için eksik kitabın pdfini bulabilecek birisi var mı? Kitabın örnek fotoğrafı:
  3. Dash Zeus

Deprem bölgesinde gıda ihtiyacı nasıl karşılanıyor

Deprem bölgelerine seyyar mutfak ve aşçılar gönderilebilir Deprem bölgelerine yakın ve deprem bölgesinde ki illerde lokanta vb. Yemek yapan iş yerleriyle anlaşıp yemek ihtiyaçları karşılanabilir Ben bunları düşündüm. deprem bölgesindeki insanların gıda ihtiyaçları nasıl karşılanıyor? Bölgeye...
  4. Dash Zeus

Yaşanan depremden sonra malum komplo teorisi

Arkadaşlar,bazı arkadaşların cahilliğinden dolayı depremde ki insanların yardımı için açılan bir konuda gökyüzü yeşil oldu(bu gayet normal bir şey), depremden önce abd nin gemisi Karaya yaklaşmıştı, depremi abd nin haarp silahı yaptı vb. Saçma şeyler söylendi. Arkadaşlar haarp silahı diye bir...
  5. Dash Zeus

Yeni yıl komedisi veya rezilliği siz her ne derseniz

Yeni yıl geldiği gibi yanında zamları da getirmeyi unutmamış şu fotoğrafta görmüş olduğunuz hp victus laptop 2-3 saat önce 24k bandındaydı şuan 27 k olmuş keşke Türkiye de adam akıllı bir denetim olsaydı da bu tarz şeyleri görmeseydik
  6. Dash Zeus

kyk yurdu başvurusu hakkında bigi almak istiyorum

e-devlet üzerinden yurt başvrusu yaptığım sırada bana babamın mesleğini soruyor(babamın mesleği çiftçi) ve bana ise şu seçenekleri sunuyor: emekli,özel sektör,kamu,diğer durumlar ve çalışmıyor. ben çalışmıyora seçtim ve geliri 0 tl yazdım sıkıntı olur mu?
Geri