Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Mount and blade warband krallık kurma

Dostlar swadiaya bağlıyım isyan ettim bağımsız oldum elle tutukur bir toprağım ve 3 tane lordum var 30 ilişkili, gidiyorum kaledeki seçilen elemana mareşal atamak istiyorum diye seçim ekranı geliyor kendimi seçiyorum ama olmuyor. Sizce nedendir istediğim vakit fetih yapamayacaksam neye yaradı:D
  2. Yozgatlııı

Hollanda'dan ekran kartı getirtmek

Teyzem evlilik nedeniyle hollandaya gitti gelirken sana burdan PS5 alıp gelebilirim vesaire daha ucuz gibisinden bir şey dedi. Ben parayı yollasam teyzem ordan 9070xt 5070 felan alıp gelse ne kadar kârda olurum? Bakıyorum ama Hollanda sitelerinde fiyatlar çok farklı aralarında 200 dolar oynuyor...
  3. Yozgatlııı

10k bütçe ile laptop önerisi

Selamlar Hem okulda kullanmaya hemde en azından bir iki oyun düşük fps de olsa takılabileceğim bir laptop gerekiyor 2. El olabilir örnek veriyorum İ5 10. Nesil 8gb ram Rx640 gibi bir laptop arıyorum
  4. Yozgatlııı

Ailem meslek lisesine geçmem gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım

11. Sınıf öğrencisiyim matematiğim zayıf ama Fizik kimya ortalama biyoloji iyi düzeyde sözelimde iyi seviyede. Lakin trafik kazası sonucu bütün sınavlara baya bir sonra girdiğim için hem hocalar rastgele zor soru alıp sınava koymuş hemde ben adam akıllı çalışmadığım fizikten 20 almışım. Ailem...
  5. Yozgatlııı

Lise 2 seneye mi düşecek?

2+2 mevzusu doğrumu bazı haber sitelerinde gördüm 2 sene zorunlu 2 sene kendi isteğiyle okuyorsun diye, 2 sene zorunlu olanı okuyup bıraksak tyt KPSS gibi şeylere görebiliyor muyuz? Yada tam lise mezunu sayılıyormuyuz? Malum artık lise mezunu olunmadan ehliyet alınmıyor.
  6. Yozgatlııı

Okulda Hiçbir sınava girmedim tatilden sonra gireceğim süreç nasıl işler?

Bir kaza geçirdim 8 9 gün rapor almak zorunda kaldım sadece edebiyat ve İngilizce sınavına girebilmiştim. Yapmak zorundalar onu biliyorum ancak gittiğimde hepsi birden yapmak isteyecek yasal olarak günde 3 sınava girebilirim sadece diye biliyorum numaraları olmadığı için arıyıpta soramuyorum...
  7. Yozgatlııı

Saz çalmaya nasıl başlayabilirim?

Dostlar oldu bitti saz çalmak isterim babamın eski bir sazı varmış az çok çalıyor ancak oda unutmuş kardeşimde dün kursuna gitmeye başladı bende heves ettim ancak YouTube üzerinde hiç saz ile alakalı yeterli eğitim veren videolar yok bu tarz içerikleri nerden bulabilirim önerdiğiniz bir kanal...
  8. Yozgatlııı

80.000 Tl sistem toplama önerisi

Dostlar elime 1 2 ay sonra bu miktar para geçmesi olası, elimde sadece aj159pro ve atack shark cm03 mousepad var. ihtiyacım olanlar kasa monitör kulaklık ve klavye amacım 2k hikayeli oyunlar ve görüntü kalitesi, 9070xt gibi kartlar olmaz ise 85 87 civarına taşabilir bütçe teşekkürler şimdiden
  9. Yozgatlııı

Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

Beyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk...
  10. Yozgatlııı

Pulsar rs200 motor bloğundan yağ kaçağı

Dostlar 7 binde motor bakımlarını zamanında hep yaptım kaza yaptım 3 ay önce şimdi geri topladım ancak egzozun üstüne yağ damlıyor yağ yanık kokusu ve baya zorlayınca motoru o kısımdan Duman atıyor. Yağ seviyesi normal ve bayadır aynı, contadan veya terleme olabilir diye düşündüm baştan aşağı...
  11. Yozgatlııı

Elime kalem ucu girdi ve haftalardır orda

İlk 1 2 hafta normal bir sivrisinek ısırığı sandım, şuan 4. Haftası içerde 0.5 bir kalem ucu var 1cm bile değil ama eklem yerinin üstünde olduğu için her harekette kafayı yememe sebep oluyor. Yaşayan çok kişi var acaba bilen varsa çözümü nedir? Teşekkürler.
  12. Yozgatlııı

Elektrikli scooter veya bisiklet önerisi.

Kardeşim okula gidip gelecek menzili uzun 30 35kmh hız yapan yokuşta baymayacak bir araç arıyoruz. Bütçede bir sınır yok kardeşimin işini görecek ne ise alacağız. Teşekkürler.
  13. Yozgatlııı

Bisikletimi sattım fiyatı nasıl?

Mosso wild fire 27.5 jant kırmızı v frenli 21 vites. Evraklar vesaire yok 3 4 çizik var ön iç lastik patlak. 7 8 yaşında babasıyla 3 çocuk geldi baktık 7.500 anlaştık pazartesi alacaklar ama babamgil sanki ederi 20k gibiymiş gibi konuşuyor. Sizce verdiğim fiyat nasıl? Kondisyonu temiz neredeyse...
  14. Yozgatlııı

Elektrikli scooter önerisi

Hayırlı akşamlar 13 yaşında kardeşim kullanacak 25 30kmh menzili rahat gidebilecek, kronik sorunu çok olmayan parça ve servis olarak kafa ağrıtmayacak minimum 300w bir scooter arıyorum. Bütçede sıkıntı yok abartı olmasın kriterleri sağlasın yeter teşekkürler.
  15. Yozgatlııı

Format atarken bilgilerimi nasıl saklarım?

Dostlar eski bir laptop var içinde 350gb resim fotoğraf vb. Şeyler var toplam depolama 650gb Windows 7 bu bilgisayardan Windows 10 a geçiş yapmak istiyoruz elimde format USB var. 6gb ram gt720m i5 3337u CPU Sadece ders için win10 da yeterli olur diye düşünüyorum. Diski 2ye bölsem bilgileri...
  16. Yozgatlııı

Boyum normal mi? Ağırlık antrenmanı boyu etkiler mi?

Çok kolay kilo alan çok zor kilo veren aynı zamanda çok kolay kas kazanan omuz ve göğüsleri kalıplı duran bir adamım. Yaşım 16, 6 ay sonra 17 Boy 168 Kilo 77 Anne 165 Baba 168 nadiren yüzme ile uğraşıyorum fitness salonuna gidiyorum bu yüzden boyumun kısa olacağını söylüyorlar ağırlık...
  17. Yozgatlııı

Boyum normal mi? Ağırlık antrenmanı boyu etkiler mi?

Çok kolay kilo alan çok zor kilo veren aynı zamanda çok kolay kas kazanan omuz ve göğüsleri kalıplı duran bir adamım. Yaşım 16, 6 ay sonra 17 Boy 168 Kilo 77 Anne 165 Baba 168 nadiren yüzme ile uğraşıyorum fitness salonuna gidiyorum bu yüzden boyumun kısa olacağını söylüyorlar ağırlık...
  18. Yozgatlııı

Bu laptop alınır mı?

Amacım ders çalışmak ara sıra 1 2 saat kütüphaneye gitmek, yer yer stardew, MC gibi oyunlar oynamak. Aradığım şeyler göz yormayan ips bir ekran Saydığım oyunlarda mağdur etmeyecek donanım.. Param güvende ile satmak isterse alacağım laptop: https://shbd.io/s/JrBTaVnM Düşünceniz nedir? Teşekkürler.
  19. Yozgatlııı

Rs200 ABS ve Kmh çalışmıyor

Ağır bir kaza geçirdim 3 ay önce yavaş yavaş topladım sadece ABS ve kmh kaldı kilometre saymıyor ve ABS çalışmıyor kablodan sandım ikisi bağlantılı olduğu için ancak ustalar beyin yanmış 30k masraf çıkar dedi hiç inanasım gelmedi servise götürmek istemiyorum ne kadar ağır şey varsa elimle yaptım...
  20. Yozgatlııı

1 milyon bütçe ile araba önerisi

Dedeme alacağız 800 nakit 200 kredi çekiyor 1m üstüne çıkmamız çok zor. illa sedan olacak ve bagaj geniş olacak. Km düşük (150k Max) kondisyonu yerinde 1 2 lokal boya olabilir Minimum 16 17 model Focus triend x 1.5 otomatik 16 model 120k km Megane 4 touch 1.6 2019 2 lokal 1 far değişen 85k km...
Geri