Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

N11 ürün iadesi hakkında yaşadıklarım

Dostlar MSI A650BNL PSU aldım, bana düz kutunun içinde patpata sarılı bir halde gönderdiler ve baya yıpranmıştı, üstelik coin while ve fanda hırıltı vardı, forumda da paylaşmıştım iade et demiştiniz. İade talebini oluşturdum şikayetlerimi belirterek koşulsuz 14 gün iade süresi içinde. Ancak...
  2. Yozgatlııı

Amazonda değişim talebi yok mu?

Monitörümü sonradan ölü pixel çıkması nedeni ile iade edeceğim, amazondan aldım satıcı sinerji. ama sanırım değişim seçeneği yok, sadece iade et var iade yorumuna da değişim istediğimi yazsam pek umursayacaklarını sanmıyorum. alalı daha 3 4 gün oldu nasıl bir yol izleyeyim?
  3. Yozgatlııı

Sonradan ölü pixel çıkması

Dostlar monitörümden çok memnundum alalı 3 4 gün oluyor normalde testi başarı ile geçti ancak bugün the forest oynarken siyah ara sahnelerde sağ üst kısımlarda koyu renklerde beliren yeşil ölü pixel olduğunu fark ettim. Sonradan nasıl oluyorda çıkıyor bunlar? Amazondan almıştım değişim talebi...
  4. Yozgatlııı

Aula f87 Signalrgb uygulamasına bağlanıyor

dongle çıkardığım zaman değiştirebiliyorum sadece renkleri, lakin bu yazıyı yazarken fark ettim anakarttaki signalrgb özelliğine bağlıymış:D kasa fanlarını beyaza çektiğim için buda beyaz oluyor nasıl düzeltebilirim?
  5. Yozgatlııı

Hikaye tabanlı oyun önerisi

Dostlar Rdr2 tlou serisi uncharted Gow felan oynadım. Ama ilgimi daha farklı şeyler çekiyor, alışılmışın dışında olan oyunlar herkesin oynamadığı ama güzel olan oyunlar. Skyrim oblivion remastered gibi Elden ring gibi Hikaye olarak ağır ve melankolik eski çağlarda geçen soluk bir havası var...
  6. Yozgatlııı

Bu Coin While sesi nerden geliyordur?

Psu Green Gp600A-Ged 9060xt Sapphire pulse. Kafamı kasanın camı açıp sokunca ekran kartı tarafında rahat duyuyorum altta direkt PSU dan çıkışı kısmında dinliyorum ses yok. PSU söküp dışarda çalıştırıp dinledim ama cw sesi gene yok. Ama eskiden de yoktu bu ses yada psikolojik mi bilmiyorum nasıl...
  7. Yozgatlııı

İadeyi yolladım ama sonradan eksik olduğunu fark ettim

PSU yolladım iadeye ama güç kablosu fişte takılı kalmış. Sonradan yollasam kabul ederler mi iletişime geçsem?
  8. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Wireless klavye önerisi 2.7k

2700ü pek geçmeyecek wireless şekilde klavye önerir misiniz? Siyah olsa iyi olur ve kablosuz olması şart ve f tuşları olmalı. Rapid Triger felan filan işim olmaz güzel Dursun yeterli siyah setupuma da uyumlu olsun tamam. F87 pro siyah düşündüm ama bütçemin üstünde.
  9. Yozgatlııı

❌İndirim Bitti! Aula F75 Beyaz 2300TL

Normalde 2.9-3k arası geziyor. Düzenleme: indirim bitmiş.
  10. Yozgatlııı

Havit fuxi H7 alınır mı?

2k bütçe ile wireless ne alınabilir?
  11. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı? 1440p Philips

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8VZS3QJ?m=A2EDDU8L7Q7TE7&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 @Tayfunns hocam va bize gelmiyormuş bee 9 taksit olarak bunu alabilirim nasıl olur sizce 260hz hemde
  12. Yozgatlııı

Değişime gönderilen ürün iptal edilir mi?

Monitörü değişime gönderdim ancak caz geçtim iade olsun istiyorum bunu değiştirme imkanımız varmı? Ürünü daha teslim almamışlar ama kargoda bugün teslim alırlar.
  13. Yozgatlııı

Kullanılmış ürün iade almıyoruz saçmalığı

https://www.n11.com/urun/msi-mag-a650bnl-650-w-power-supply-59260985?magaza=gamerzone Bu ürünün fanı çok hırıltılı çalıştığı için iade talebi oluşturdum firma onayladı, ben soru sorunca iade hakkında şikayetin ne olduğunu sordular fan diyince de kullanılmış ürün almıyoruz dediler. Böyle bir...
  14. Yozgatlııı

Donanım arşivi mobil uygulaması hakkında

İlgili arkadaşlar bilgisayar için site gayet oturaklı. Ama mobilde bazen konu açarken aynı konuyu 2 kere açıyor ve uyarı yememize sebep oluyor. Veya aynı mesajları 2 kere aynı kullanıcıları 2 kere etiketliyor. Severek kullanıyoruz ama arada böyle şeyler olabiliyor amacım yetkili ekipleri görsün...
  15. Yozgatlııı

Bir ürün iade ederken kargolama hakkında

Dostlar N11 üzerinden MSI A650Bnl model PSU aldım, satıcı bana yazısız düz dikdörtgen karton kutuda gönderdi. PSU kutusu yoktu, PSU direkt patpata sarılı ve patpatın içinde 2 adet kağıt olmak üzere (kullanma kulavuzu vs.) çıktı. Bende aynı şekil gelen kutunun içine patpata sarıp koydum, kargo...
  16. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Green GP700A-GED alınır mı?

https://www.pazarama.com/power-supply-700w-80-bronze-green-p700a-ged-skd-eco-guc-kaynagi-5yil-garanti-p-8684412831159?magaza=green-bilgisayar ıron tier listte güzel olduğu söylenmiş ondan yana sıkıntı yok ama A650BNL fanı baya rahatsız etti hırıltılı gibi bunu alsam fanı memnun bırakır mı...
  17. Yozgatlııı

1 tane stuck pixel için monitör iade edilir mi?

Monitör 1440p o yüzden göze 1080p ye nazaran daha az batıyor üstelik sadece kırmızı renkte var diğer renklerde göremedim parmağımla işaretlediğim yerde hiç uğraşmaya değer mi sizce?
  18. Yozgatlııı

MSI A650BNL PSU sesi normal mi?

Sanki ufaktan ufaktan hırıltı yapıyor gibi. Diğerlerinin fanını kapatınca dahada açığa çıkıyor. Hırıltı sorun olmaz gibi benim için ama sıfır aldım elektriksel bir sorunu olur mu acaba bundan ötürü?
  19. Yozgatlııı

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucuyu nasıl takarım?

Lütfen bana yanlış ürünü aldın demeyin AMD uyumlu yazıyordu aldım zerre uyumu yok gibi duruyor. Bu ürünü almıştım. https://www.amazon.com.tr/ThermalRight-Assassin-TL-P12-S-Intel-AMD-So%C4%9Futucu/dp/B0FFT3PX4L
  20. Yozgatlııı

2200TL klavye önerisi

Bütçe bu belki sarkar klavyenin kalitesine bağlı, setup full siyah %75 veya tkl amaç oyun ama FPS değil kablosuz olsun yeter. Aula f87 vs f75 (2. El temiz) aklımda sadece firma saçma saçma renk komboları yaptığı için bunlar şimdilik listede sadece. Teşekkürler şimdiden.
Geri