Arama sonuçları: *

• Users: Melokokori
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Melokokori

Yardım Hawk Nova almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi ?

https://www.hawkchair.com/nova-oyuncu-koltugu bu linkte site fiyatı var ince hesapta 10.839 TL Normalde hawk future pro ya da titanseat throne düşünüyordum ancak fiyatları uçmuş. File olayını dert etmiyorum.
  2. Melokokori

Lol oynatacak laptop bütçe 30k acil

mümkünse 16inç
  3. Melokokori

Güncel olarak 60K bandında laptop önerisi

Bu laptopu düşünüyorum başka önerileriniz varsa sevinirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/808004/dell-alienware-16-aurora-intel-core-7-240h-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-5060-8gb-16-inc-2k-wqxga-120hz-wva-ubuntu-gaming-laptop-ac16250-c71615u56n-2-yil-yerinde-servis-garantisi/
  4. Melokokori

Lol oynatacak laptop bütçe 30k

Halihazırda bir masaüstü sistemim mevcut, ilçe dışına arkadaşlarımın yanına gidiyorum laptop ihtiyaç oluyor lol oynamak için, max 30k bütçe ile bir laptop bakınıyorum ne önerirsiniz.
  5. Melokokori

5070li sistem tavsiyesi istiyorum

5070li sistem tavsiyesi istiyorum ekran kartı msi-asus-gigabyte harici olmasın yeter işlemci olarak r7 7800x3d düşünüyorum bütçeyi dert etmeyin zaten yakın çoğu sistemin fiyatı.
  6. Melokokori

10K bütçe oyuncu koltuğu önerir misiniz ?

10K bütçe oyuncu koltuğu önerir misiniz ? Hawk, Xdrive, Exvega ve Zio harici düşünmüyorum.
  7. Melokokori

NFS underground 2 indirebileceğim güvenilir bir site var mı?

Agalar canım nfs underground 2 çekti nasıl bulup indirebilirim?
  8. Melokokori

Yardım Aula F75 max aldım yazılımı üzerinden gif ekleyemiyorum!

Aula F75 max aldım yazılımı üzerinden gif ekleyemiyorum. Yazılımında tft screen ayarı yok beceremedim
  9. Melokokori

Öneri Klavye ve mouse önerisi bütçe 5K

KLAVYE OLARAK Aula F75 Max Mekanik Klavye VE MOUSE OLARAK ESKİ MOUSEUM RİVAL 3 KABLOLU OLDUĞU İÇİN [H3 id='SIZE4SteelSeries+Rival+3+Gen+2+Siyah+Kablosuz+Gaming+Mouse+DNYORUM+NEREBLECENZ+BAKA+BR+EY+VAR+MI+SIZE']SteelSeries Rival 3 Gen 2 Siyah Kablosuz Gaming Mouse DÜŞÜNÜYORUM ÖNEREBİLECEĞİNİZ...
  10. Melokokori

Öneri 5K bütçem var klayve ve mouse önerir misiniz?

5K bütçem var klavyem ve mouseum eskidi kablosuz istiyorum ne önerirsiniz.
  11. Melokokori

Yardım Iphone 16 turkcell pasajda güvenilir mi?

Turkcell Pasajda iphone 16 turkcell satış aş tarafından satılıyor, yenilenmiş ürün gibi bir problem olmaz de mi satıcı turkcell satış aş olarak görünüyor.
  12. Melokokori

Youtube video açıkken LoL kasıyor

HEM TEK MONİTÖR OYNARKEN ARKADA YOUTUBE VİDEO AÇIKKEN LOL KASIYOR HEM ÇİFT MONİTÖR OYNARKEN YOUTUBE VİDEO AÇIKKEN LOL KASIYOR DURDURUNCA DÜZELİYOR SEBEBİ VE ÇÖZÜMÜ NEDİR ?
  13. Melokokori

Gıgabyte B550M DS3H anakart ram önerisi

hali hazırda 3000mhz 2 tane ram kullanıyorum 4 slot var 4 slotu da kullanmak istiyorum bu yüzden 4 tane ram almak istiyorum yeni ne yapmalıyım
  14. Melokokori

Sorun ne acaba ? Neden bu kadar uzun sürüyor ?

Sabah ilk pc açılınca bios ekranında uzun bekledi sonra bu attığım görseldeki ekrana geçti ne yapmalıyım?
  15. Melokokori

PC için ses düzeyi karıştırıcısı uygulamaları varsa önerebilir misiniz?

aynı anda çok iş yaptığım için sesleri ayarlamak zor oluyor, farz edelim 10 farklı uygulama açık seslerini ayrı ayrı ayarlamam gerekiyor bunu ses düzeyi karıştırıcısı ile halledebiliyorum ama uzun sürüyor kısa bir şekilde çözebileceğim bir uygulama arıyorum veya eklenti de olabilir, volume...
  16. Melokokori

SSD DEĞİŞTİRECEĞİM YARDIM

Beyler şu an sata ssd kullanıyorum win 11 kurulu sata ssdye, yeni m2 sipariş ettim satayı iptal edip yeni m2yi takıcam win11 anahtarını nasıl taşırım ? satayı çıkarıp yeni m2yi takınca pc yeni gibi olur de mi yani uğraştırman flashla kurarım tekrar?
  17. Melokokori

3500 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

Tercihen kablosuz ama uygun fiyatli kaliteli kablolu da değerlendirebilirim.
  18. Melokokori

Laptop-Monitör bağlantısında çözünürlük sorunu

Monster laptop uma HDMI ile yeni monitörümü(XG249CM) bağladım ama 1920*1080 çözünürlük alamıyorum sorun ne olabilir.
  19. Melokokori

Monitörlerim kendi kendine kapanıp açılıyor

Monitörlerim kendi kendine kapanıp açılıyor, 2 sn sürüyor sonra her şey yolunda devam ediyor sorun ne olabilir? (Driver vs. güncel)
  20. Melokokori

Saat 18:00'da paylaşılacak olan Monitör (Tahminleri Alalım)

Ben 165 hz bir monitör bekliyorum IPS panel muhtemelen MSI olabilir
Geri