Arama sonuçları: *

• Users: shefoworks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

RX580 Driver Yüklediktan Sonra Ünlem

arkadaşlar yeni kasa topladm . sistem parçalarım . b450 gamin plusmax msı ryzen 5 3600x rx 580 saphire 8gb xpg 3200 mhz ram win kuruyorum. anakart chipsetini kuruyorum. ekran kartı güncel driverini siteden indirip kuruyorum fakat sonrası ünlem işareti geliyor oyunlarda kartı görmüyor. kart...
  2. S

Format Sonrası Anakart Driveri Siyah ekran

arkadaşlar yeni kasa topladm . sistem parçalarım . b450 gamin plusmax msı ryzen 5 3600x rx 580 saphire 8gb xpg 3200 mhz ram sistemi kuruyorum anakart kutu içeriği cd sinden anakart driverlerini kurarken ekran siyah olarak kalıyor . monitöre sinyal geliyor . fakat yarım saattir böyle bekliyorum.
  3. S

Rx580 Driver Yükleme Sorunu

arkadaslar rx580 format sonrasi guncel driver kuruyorum . Sonrasinda aygit yoneticisinden unlem geliyor ve amd redeon uygulamasi acilmiyor yuklu fakat driver bulunamadi hatasi veriyor. Kutu iceriginde cd den kurarkende mavi ekran hatasi aliyorum. şu uzgun surat isareti olan mavi ekran. win...
  4. S

10k Pc - Ek Tavsiyeler Sizce

itopyadan Topladm Monitor indirimi ve mouse hediyesi guzel. Sistem nasil mantklimi
  5. S

8K Pc ye Ekran Kartı Önerisi

Arkadaslar M2 soketli 4 Ram slotlu Anakartlı R5.3600 islemcili 16Gb 500ssd li sisteme Onereceginiz ekran kartı ne olur. Manitor haric 8k yı gecmicek ????
  6. S

2500tl Civarı Ekran Kartı

Arkadaşlar Sistem Topluyorum. her şey tmm fakat ekran kartına bir türlü karar veremedim kabaca sistem şu : Ryzen 5 3600 16Gb 3600 cl18 Ram 500gb Ssd Msı b450 tomohavk max anakart psu 650 watt düşünüyorum bu sisteme pcı 3.0 ekran kartı tavsiyeniz ne olur F/P lik bir tavsiye . 1660ti gaming x var...
Geri