Arama sonuçları: *

• Users: Granedax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Öneri 45000-50000 TL arası laptop önerisi

Arkadaşım için laptop bakıyoruz. Kamerası çok kötü olmayan bir laptop istiyor. Ekranı güzel olsun. Günümüz oyunları oynatabilen bir laptop bakıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. G

Yardım VDSL geçiş yaptım fakat dsl ışığı yanmıyor

Merhaba arkadaşlar adsl kullanıcısıydım VDSL portum yoktu. Millenicom VDSLe başvurdum ve bu sabah Türk Telekom port getirdi. Üstünde bizim adımıza bı kartta vardı kablo çakılmıştı. İss yi aradığımda her şey bağlandığını interneti vdslden verdiklerini ve internetin olduğunu söylediler. Modemde dsl...
  3. G

Spor İçin Gainer Önerisi

Merhaba arkadaşlar spor yapıyorum ve yememe rağmen kilo alamıyorum. Bu yüzden gainer almaya karar verdim. Şeker oranı az bir gainer arıyorum. Önce bi denemek için gramı fazla olmayan bir gainer almak istiyorum. Nutrade gainer şeker azdı ama 3kgdan daha az yokmus. Önerilerinize açığım.
  4. G

Yardım CS 2 Yüksek Pingli Sunuculara Atıyor

CSde ab, Avusturya sunucusu yoğun diye beni ABD sunucularına atıyor ama Almanya Hollanda vs sunucularda 70 ping gözüküyor. ABD sunucularında 250 ping alıyorum. Oyun aratırkende en iyi ping değerin 250 diyor.
  5. G

ADSL den VDSL e geçişte hız artmadı

Merhaba arkadaşlar millenicom 16mbps adsl altyapıdan türknet 50 mbps vdsl altyapıya geçtim ama hızım değişmedi. Halen 14 down 0.9 up alıyorum. Modemim vdsl desteklediği için modem almadım ve ayarları kendim yaptım. Modem arayüzünde halen adsl olarak gözüküyor. Ve dsl ayarlarından VDSL2 yi...
  6. G

Öneri 1000 TL kulakiçi bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar bluetooth kulaklık bakıyorum kendime. 1000 TL bütçem var. İnternette baktım ve iki kulaklık arasında kaldım. Birincisi Anker soundcare r50i şuanda hepsiburadada indirimde 800 TL gibi bir fiyata geliyor. İkincisi Realme buds t100 buda aynı şekilde hepsiburadada 800 TL ye...
  7. G

Adsl'den vdsl'e geçiş yaptım ama halen hızım değişmedi

Merhaba arkadaşlar 20 dk önce adsl ınternetten vdsle gectım. Modemim vdsl desteklediği için müşteri temsilcisi hemen hızınız değişecek dedi ama hızım değişmedi. Kablolardan kaynaklı değişmemiş olabilir mi ya da biraz beklemem mi gerekiyor.
  8. G

Yardım CS2 oyuncular takıla takıla ilerliyor

Merhaba arkadaşlar CS2 de oyuncular takıla takıla ilerliyor ve bu yüzden adamları vuramıyorum. Sorunu neyden kaynaklı olduğunu tam çözemedim. Oyun içi ağ durumunu görsele ekledim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  9. G

Öneri 1000 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni kulak içi kulaklık alacağım ve 1000 TL bandında olmasını istiyorum. Ses kalitesi vs. önerdiğiniz kulaklık var mıdır? Ben biraz baktım ve anker soundcare r50i tws iyi midir? Önerilerinizi bekliyorum. 1745835247 + Olarak bilgisayar kullanırken de kullanacağım. Biraz daha...
  10. G

Yardım Laptop kaç SSD yuvası var.

Acer Nitro 5 AN515-58-72FA Parça: NH.QM0EY.009 https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QM0EY.009 Arkadaşlar bu laptopa sahibim 512 gb m2 ssd yetmiyor ve ssd almak istiyorum. Boş ssd yuvası mevcut mu? Mevcutsa m2 mi var sata mı?
  11. G

Yardım Laptop kulaklık cızırtı sorunu

Arkadaşlar yeni laptop aldım ama kulaklık jak girişine takınca cızırtı oluyor. Hoparlörde böyle bir sorun yok. Usb kulaklıkda denedim cızırtı olmadı. Ama jak girişine takınca ses gelince cızırtı oluyor bir süre sonra duruyor tekrar ses gelince ses patlıyor ve cızırtı devam ediyor.
  12. G

Çözüldü✓ Yardım ses sürücü sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar ses sürücüsünde hata vardı reva uninstaller ile sürücüyü kaldırdım ama tekrar indirince ses gelmiyor aygıt yöneticisinde gözükmuyor.
  13. G

Yardım Laptop kulaklık ses sorunu

Arkadaşlar yeni laptop aldım. Laptopta kulaklıkta bir ses geldiği zaman ses patlıyormuş gibi bir ses geliyor ve ses gelmediği zaman arkada bir cızırtı geliyor. Bir süre sonra cızırtı gidiyor ama ses tekrar geldiği zaman ses tekrar patlayıp cızırtı başlıyor. 1721484214 Konu güncel arkadaşlar...
  14. G

Yardım Hangi laptop tercih edilmeli

Arkadaşlar bu iki laptop arasında kararsız kaldım. https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-intel-core-i7-12650h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-4060-8-gb-freedos-15-6-165-hz-fhd-ips-tasinabilir-bilgisayar-nh-qm0ey-009-p-HBCV00005BWX2T Acer %100 srgb ıps panel mevcut. 1x16 gb ram var bir 16gb ram...
  15. G

Öneri Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar bütçem 33k max 35 yapabilirim. Ekranı güzel kaliteli uzun ömürlü gaming laptop bakıyorum. Bazı modeller buldum sizce hangisi tercih etmeliyim...
  16. G

14 k Telefon önerisi

Sıfır güzel bir telefon arıyorum. İnternette samsung a35 buldum şuan o yöndeyim. Fikirlerinize açığımm
  17. G

25000 TL Laptop Önerisi

Arkadaşlar 25000 TL fiyat bandında bir gaming laptop bakıyorum. https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-v-15-anv15-51-54uy-32gb-512ssd.html Şöyle bir laptop buldum bu iyi midir? ve bu laptopun ekran kartı kaç watt? Önerilerinizi bekliyorum.
  18. G

CS 2 Vac Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı Hatası

Arkadaşlar bildiğiniz gibi çoğu kişiye CS 2 geldi. Banada geldi ve indirdim ancak Vac Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir?
  19. G

18000 TL Gaming laptop önerisi

Arkadaşıma 18k laptop arıyorum hazır amazon prime day indirimleri gelmişken sizce en mantıklı ne alınabilir
  20. G

17000 TL Laptop önerisi

Dolar fazla uçmadan karne hediyesi olarak bir laptop almak istiyorum.16k bütçem var ama 17k ya çıkartabilirim. https://www.trendyol.com/lenovo/ip-gaming-3-15arh7-amd-ryzen-5-6600h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-4gb-15-6-fhd-120hz-dos-82sb00fstx-p-402362581?boutiqueId=619598&merchantId=968...
Geri