Arama sonuçları: *

• Users: SHERIFF
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım Msi B550a pro anakart

Dostlar msi 100r kasa aldım ama anakartım biraz büyük kaldı gibi geldi bana sizce kasa anakart ile uyumlu mu ve bu anakarta Samsung 980 pro 500gb m2 ssd almayı düşünüyorum tam verim çalıştırır mı
  2. S

Çözüldü✓ Amd Ekran kartı kullanan arkadaşlar

ekran kartı driverını yükledikten sonra oyunlarda laglar takılmalar oluyor sürekli amd software i kurduktan sonra önce bütün ayarları standart yaptım düzelmedi performans yaptım yine düzlmedi amd software kaldırınca düzeldi önerisi olan var mı acaba siz nasıl kullanıyorusunuz ekran kartınızı
  3. S

Çözüldü✓ Değişim olan Ekran kartımı eski fatura ile gönderdiler

Değişim olan Ekran kartımı eski fatura ile gönderdiler e irsaliye gönderdiler paket ile üzerinde seri numarası da yazmıyor ve eski faturam ile karşılaştırdım birebir aynı tarihleri dahil bir sıkıntı olur mu sizce
  4. S

Yardım Garantiye Gönderdiğim Ekran Kartı

Ekran kartımı garantiye gönderdim onlarda bana iade/değişim belgesi gönderdi aldığım şirkete ulaştım aldığım fiyatı iade edeceklerini söylediler.Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı yani aynı fiyat ile ben ekran kartı alamam değişim de yapmıyorlarmış.
  5. S

amd ekran kartı sürücüsünün sisteminizde bir sürücü zaman aşımı

Dostlar amd ekran kartında bu hata hep oluyormuş çözen veya garantiye gönderen varmıdır amd ekran kartı sürücüsünün sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit ettik. 1657742709 Ve şuan ekran gelmiyor
  6. S

Çözüldü✓ Asus Amd Ekran kartı garantiye yollama

Dostlar ilk defa yollayacağım için tecrübeli biri varsa yardımcı olabilir mi. Asus amd ekran kartımı garantiye yollamak istiyorum ama nasıl yollayacağımı bilmiyorum
  7. S

Yardım En Uygun Fiyatlı PSU

Dostlar sistemim Ryzen 5 1500x Msi a320m pro Msi gtx 1050 ti gamingx Bu sisteme alınabilecek en uygun fiyatlı psu önerisi olan var mı satmak için topladım max uygun fiyatlı psu bakıyorum 1656831529 2. El şöyle bir şey buldum uyar mı 1656831763 En uygun fiyatlı psu lu kasada olabilir dostlar
  8. S

Çözüldü✓ 2. El eski nesil masaüstü bilgisayar

Dostlar 2. El masaüstü bir pc alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim eski bir model i3 işlemci dd3 ram ve anakart falan var.test ederek alıcam ama özellikle dikkat etmem gereken bir yer var mı acaba
  9. S

Çözüldü✓ Dostlar fiyat performans kasa önerir misiniz?

Dostlar fiyat performans görsellik için kasa + psu oönerebilecek var mı
  10. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 1500x işlemci fiyat

Dostlar ryzen 5 1500x im var 2.el olarak kaça satabilirim değeri ne ise ona satmak istiyorum 1654852797 Fanı dahil
  11. S

Çözüldü✓ Telefon kamerasını webcam diye kullanmak

Dostlar telefon numarası webcam olarak kullanmak istiyorum fakat bir kaç yol denedim hepsinde görüntü kalitesi yerlerde sizin önerebiliceginiz bir program vs varmı görüntü kalitesini iyi aktarabilecek
  12. S

Helium Minning madencilik

Dostlar helium madenciliği hakkında ne düşünüyorsunuz yapılır mı? sizce yorumlarınız çok kıymetli
  13. S

6600 xt ekran kartı ısınıyor mu

Dostlar yeni Ekran Kartım oyundayken 80 derecede gözüküyor sizce normal bir ısı mı yoksa fazla mı ve ne yapmam gerekiyor sizce
  14. S

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartımı bilgisayarım görmüyor

Dostlar yeni ekran kartı aldım 6600xt ama pc ye taktıktan sonra ekran kartım ne görev yöneticisinde nede aygıt yöneticisin de gözükmüyor
  15. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 işlemci

Dostlar 5600 işlemcisini 1 aydır takip ediyorum 3500 TL bandından düştüğünü görmedim sistemimde sadece işlemci eksik sizce beklemelimiyim yoksa bu fiyat iyi midir bu işlemci için Cevaplar için teşekkürler
  16. S

Çözüldü✓ Rx 6600 xt ekran kartı ile ryzen 5 1500x

Beyler 1500x ile 6600xt yi geçici olarak oyunda kullansam bir sıkıntı yaşarmıyım
  17. S

Çözüldü✓ PSU fsp hydro 600w 80+

Rx 6600 xt gpu R5 5600 işlemci B550 a pro anakar bu psu da sıkıntı çıkarır mı dostlar 8*2 3200 ram
  18. S

❌İndirim Bitti! Trendyol toplmada 150 TL kazanma fırsatı

https://ty.gl/yemeq52iff https://ty.gl/m03rtb7a53 1650350499 Arkadaşlar bir birimize yardım edelim 50 takip olunca 25 tl kazanıyoruz bu konunun altına linklerinizi paylaşın hepimiz takip edelim yukardaki linklerde bir mağaza ve koleksiyon linki var takip edelim dostlar ben atılan bütün...
  19. S

Çözüldü✓ Rx 6600xt ve r5 5600 sisteme anakart önerisi

Dostlar başlıktaki sistemi toplayacağım önerebiliceginiz bir anakart varmı fiyat performans olarak
  20. S

Çözüldü✓ Msi radeon rx 6600 xt gaming x 8gb ekran kartı

Arkadaşlar bunu sipariş ettim ama içim rahat değil yorumlarınız nelerdir benim için önemli lütfen. Yavaş yavaş sistem toplamayı düşünüyorum
Geri