Arama sonuçları: *

• Users: DarylE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DarylE

YouTube Adsense - Banka

Selamlar merak ettiğim bir konu var . Adsense hesabını "A" kişisinin ismi ve piniyle doğrulanmış durumda . "B" kişisinin adıyla bir banka hesabı ve vergi istisna belgesi alındi diyelim . Bunu YouTube problem yapmıyor . Devlet bu konu hakkında ne diyor ? Yani adsense hesabındaki kişi ile...
  2. DarylE

FC 24 - FC 25 paylaşımlı hesap satın Almak ?

Paylaşımlı hesap satışı üzerinden almak istiyorum. Offline modda öyle kariyer falan takılmak istiyorum 1-2 ay oynayıp sıkılırım zaten . 1000 lira da vermek istemiyorum bu yüzden nereden alabilirim ? Tavsiyesi olanlar varsa sevinirim .
  3. DarylE

YouTube Geçmişinde hiç girmedigim canlı Yayınlar ?

Merhaba bir kaç gündür YouTube Geçmişinde bir kaç tane kumar ve kripto içeriklerinin canlı yayınlarını izlemisim gibi goruntuluyorum . Kontrol ettiğimde mobil üzerinden değil Windows üzerinden bu işlem yapılıyor . Şifreleri değiştirdim çıkış yaptım . Ardından bilgisayarım da tekrar giriş yapınca...
  4. DarylE

Connect Game Hk. (İletişim-Garanti)

Arkadaşlar selamlar iyi pazarlar . Connect Game üzerinden Kasım 2023 tarihinde Darmoshark M3 4K model kablosuz mouse almıştım. Haziran 2024 tarihinde scroll'unda problem yaşamaya başladım ardından neredeyse scroll kullanılamaz hale gelmişti. Connect Game ile ([email protected]) 22...
  5. DarylE

Yardım Twisted Minds TM27DQI YARDIM !

Selamlar başlıktaki bulunan LG panele sahip 2K 240 Hz monitöre sahibim. İki adet sorum olacak . 1) Rekabetçi oyunlarda MPRT açmalı mıyım ? Açtığım zaman özellikle ilk başlarında ölüm veya vuruş anlarında anlık takılmalara sebep oluyor . Neden böyle olduğuna dair fikriniz var mıdır ve ne...
  6. DarylE

🔥İndirim Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms

https://www.laptop.com.tr/urun/420023/dell-g2524h-25-inc-280hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.95.4 Satıcı Dell'in kendisi aynı zamanda gaming.gen.tr üzerinde de satışı bulunuyor güzel bir model .Tavsiye monitörü isteyen veya bekleyen varsa değerlendirebilir.
  7. DarylE

🔥İndirim Puma omuz çantası -342 TL

https://amzn.eu/d/0dzXIcwT Bekleyenler için güzel bir indirim olmuş .
  8. DarylE

Yardım Aliexpress hot-swap klavye !!

Arkadaşlar çok bilgim yok biraz da kafam bulandı açıkçası. 2 adet klavye almak istiyorum. İkisi de hot-swap olmasını istiyorum . Yön tuşları olan ve mümkünse sessiz switch istiyorum. Birazcık deneme test amaçlı alıyorum üstünde oynayacağım. İndirimde ki modellerden alabilirsin diyen bilgili...
  9. DarylE

Yardım Akıllı saat - Bütçe 3000

Kız arkadaşım için hediye düşünüyorum. Dikdörtgen ekranlı modellerini beğeniyorum . Bu modellerden tavsiye edebileceğiniz var mıdır ?
  10. DarylE

Mousepad konusunda destek !?

Selamlar Valorant/Cs tarzı fps oyunları oynuyorum. Çok fazla seçenek var ama kaliteli bir şey almak istiyorum. bilgim olmadığı için bilgili arkadaşların Mousepad tavsiyeleriniz nelerdir ? Darmoshark m3 4K kullanıyorum .
  11. DarylE

Samsung 25' g4 vs gamebooster 280 Hz

Merhabalar şu an sıcak fırsatlar da bulunan gamebooster ile g4 arasinda kaldım . Benim 2 k 165 Hz LG monitorum var bunu sadece FPS oynamak için ikinci monitör olarak düşünüyorum. 1 MS gtg ile 1 MS mprt arasındaki fark bazılarına göre yok deniyor bazıları hissedemezsiniz diyor . Bilgili...
  12. DarylE

ryzen 5 5600 ve yayın

Herkese iyi forumlar, Aşağıda belirtmiş olduğum sisteme sahip olup yayın yapmaya çalışıyorum .Ama belli birkaç problemim var yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 1) Yayın açtığım zaman fpsim genel olarak 200-300 arası dalgalanıyor .Yayın dışı 300-500 arası oluyor.Ama ikincei ekranı kullandığım...
  13. DarylE

Yardım Bu kasa alınır mı soğutur mu ?

Bu kasanın soğutması nasıl olur 340 mm sığan doğru düzgün kasa bulamadım 1690182925 Markası yok soranlara söyleyeyim ahaha
  14. DarylE

Yardım 2*8 16 gb ram tavsiyesi

Chipseti düzgün olan RGB olmasina gerek yok kaliteli olsun yeter 1.5 k bütçe mevcut
  15. DarylE

Çözüldü✓ Corsair Cx650f rx6800xt

6800 XT R5 5600 2*8 ram - b450 tek M2 SSD - 4* fan ve kule tipi soğutucu ile kullanılır mı ? Corsair Cx650 f yeterli olur mu ? Yoksa direk 750 watt mi bakmak lazim
  16. DarylE

Yardım A520M-K ile uyumlu kule tipi soğutucu

A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart geçenlerde Abdullah hocamın çıkardığı sistemdeki anakart İşlemcim R5 5600 kule tipi soğutucu istiyorum . Cool master hyper 212 turbo argb ürününü satın alacağım . İşlemci üzerinde bu büyüklükteki bir soğutucu sorun yaratır mı ? 1689023053 Ramlerin üzerine...
  17. DarylE

Yardım LG ultragear 27 inch

https://www.itopya.com/lg-27-27gn750-b-240hz-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-hdr-ips-fhd-freesync-ve-g-sync-uyumlu-gaming-monitor_u10925 Bu ürünü arkadaşımdan alacağım 5000 civarına . 7 ay daha garantili . Alınır mı ?
  18. DarylE

Sessiz FPS için klavye

FPS oyunları için sessiz klavye arıyorum .
  19. DarylE

Yardım 500 -750 TL mouse tavsiyesi

Başlıkta yazan aralıkta mouse almak istiyorum . İkinci el de alabilirim sıfır derdi olan birisi değilim . Direk Cs , valorant , apex tarzı oyunlar için en verimli ne olur merak ediyorum
  20. DarylE

Yardım Lenovo vs Acer (R7 5800 h - 3060 6 gb )

17 ay garantili R7 5800 h- rtx 3060 6 gb - 16 GB 3200 MHz ram - 512 GB SSD - 165 Hz - w11 lisanslı 18500 Acer nitro 5 13 ay garantili r7 5800 - 3060 6 gb - 16 GB 3200 mhz ram - 1 TB SSD - 144 Hz - w 11 lisans 20500 Aradaki 2000 liraya değer mi ? Ekran kartlarının kaç watt olduğunu...
Geri