Arama sonuçları: *

• Users: RevivâL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RevivâL

9800X3D ile çok fazla fps drop yiyorum neden olabilir

1080p de kullanıyorum sistemi yeni aldım özellikle lolde fpsyi 240 a sabitlesem bile hayvan gibi drop yiyorum neden olabilir anakart asrock x870 steel legend. ekran kartım asus 4070, ramlar 2x16, işlemci soğutucu arctic freezer 3pro
  2. RevivâL

Dizmeyi düşündüğüm sistemim için yorum/önerilerinizi bekliyorum

Selam dostlar 2024 sonunda 7500f ve asus 4070 li hazır sistem almıştım (yine siz önermiştiniz tşkler) şimdi o sistemimi satıp yükseltmek ve biraz da göze hitap eden bir sistem dizmek istiyorum. Bu sefer parçaların çoğunu tek tek kendim incehesaptan alacağım (peşin fiyata 3 taksit imkanı ile ) ve...
  3. RevivâL

Çözüldü✓ 7500F 0.55 GHZ DE ÇALIŞIYOR NE YAPMAM LAZIM

Arkadaşlar acil yardım eder misiniz niye böyle oldu son 2-3 gündür günde 1 kere valoda pc tamamen donuyor dün normaldi. işten geldim pcyi açtım ilk güncelleme tarzı bişi yaptı şuan 20 dk oldu hala sabit 0.55 ghz çalışıyor. postu atarken bile 10 dk açılmadı
  4. RevivâL

Max 7k monitör önerisi

dün konu açmıştım arkadaşa pc alacaktık bu sistemi almaya karar verdik https://www.gaming.gen.tr/urun/352917/gaming-dual7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ şimdi bu sistem için max 7k monitör alıcaz valo oynuyor o yüzden 2k...
  5. RevivâL

50k gaming bilgisayar önerisi

Selam dostlar geçenlerde kendim için konu açmıştım sağolun önerinizle bir pc aldım. şimdi bir arkadaşıma pc alıcaz kasa + monitör taksitle birlikte max 50k verebilir. ekran kartı nvidia olmak zorunda, genellikle valo oynuyor ona göre de bir monitör önerir misiniz 1735592037 yok mu öneri
  6. RevivâL

Gaming kulaklık önerisi

Yeni kasa dizdim onun için ekipmanları da artık yavaştan değiştiriyorum mouse zenith pro önermişlerdi aldım. Şimdi fps oyunları için fp bir kulaklık almayı düşünüyorum 2k civarı varsa fp önerilerinize açığım. kablolu kablosuz fark etmez (o civara bulunursa kablosuz daha tatlı olur). İleride ayrı...
  7. RevivâL

Çözüldü✓ 2K bandında kablosuz mouse

Fps oyunları oynuyorum temudan veya wraith marka mouseden istemiyorum. Onun dışı 2k bandında fp gaming mouse önerisine açığım
  8. RevivâL

Çözüldü✓ Yeni aldığım sistem açılmıyor böyle bir hata veriyor

Pchg11 aldım CPU soğutucunu haliyle ben yerleştirdim tam yerleştirdiğime eminim kabloları da doğru yere taktım ama açılırken böyle bir hata veriyor biosa girip tekrar çıkmadan da açılmıyor sistem ne yapmam lazım
  9. RevivâL

Asus tuf a15 laptopu satıyorum ne kadar eder

Dostlar selamlar 2022 de Asus tuf a15 aldım. 4 gün önce masaüstü sistem aldığım için bu fazlaya çıktı satmayı düşünüyorum. Sadece lol cs valo oynadım çok yormadım denebilir . ÖZELLİKLERİ: EKRAN KARTI : 3050TI 95W İŞLEMCİ: RYZEN 7 6800H RAM: 2X16 4800MHZ M2 SSD: 512GB EKRAN 144HZ kutusu...
  10. RevivâL

Yeni aldığım sistemime 240 hz monitör önerisi

Dostlar sistemimde 4070 ve 7500F var konusunu açmıştım sağolun yardımcı olduğunuz ordan aldım Sistem linki...
  11. RevivâL

35K Nvidia sistem önerisi

Başlıkta yazdığı gibi sistem için 35k (AMD istemiyorum özellikle Nvidia olmalı), 240hz monitör için de 7k bütçem var önerilerinize açığım monitör olarak şunu düşünüyorum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-fiyati,86496509.html
  12. RevivâL

anlamsız bir şekilde saniyelik drop yiyorum

Selamlar asus tuf a15 laptop var 3050ti r7 6800h işlemci 32 ram oyunda veya internette takılırken fark etmeksizin saniyelik droplar yiyorum oyuna girince de ufak ufak kasmalar oluyor sizce sorun nerde olabilir (yeni format attım win 11 kurulu , armourt create turbo modunda, driverler güncel)
  13. RevivâL

laptopta thunderbolt desteği yok

144hz monitör alıcaktım fakat laptopta thunderbolt desteği yokmuş thunderbolt haricinde 144hz ekran bağlayabilir miyim laptopa
  14. RevivâL

Öneri 5k civari monitör önerisi

arkadaşlar csde bıçağımı satıp monitör almayı planlıyorum benim aklımdaki model benq zowie xl2411k 24 bu fiyat civarında başka bir öneriniz var mı 1686090740 laptopa bağlayacağım 3050ti r7 6800h var ona göre önerirseniz sevinirim
  15. RevivâL

kablolu/kablosuz mouse önerisi

1k ya kadar bütçem var 200-300 daha koyabilirim üstüne tek istediğim özellik sağ tarafında 2 macro olsun
  16. RevivâL

max 23k sistem önerisi

23k bütçe var monitör dahil bir sistem almayı düşünüyorum yazılım render ve oyun oynayacağım için nvidia olursa daha iyi olur
  17. RevivâL

monitör dahil sistem tavsiyesi max 23k

laptopumu satıyorum masaüstü almak için monitör dahil max 23k sistem önerir misiniz yazılım render ve oyun oynayacağım bu yüzden nvidia olursa daha iyi olur abdullah abinin videoyu beklesem bile yetişemem mesai 23.00 da bitiyor benim
  18. RevivâL

Redragon k552 indirim

Normal piyasa fiyatı 800 tl olan siyah renkli red switchli klavyesi 652tl ama daha önce bu siteden alışveriş yapmadım güvenilir mi bilmiyorum https://www.gencergaming.com/redragon-k552-siyah-kumara-rainbow-isikli-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-klavyesi?ref=akakce&v=1.10.6
  19. RevivâL

Çözüldü✓ fifa için kol önerisi pc

indirimden fifa23 aldım klavye ile oynamak çok zor laptop ile uyumlu ps kolu var mı bildiğiniz mümkünse fiyatı uçuk olmasın
  20. RevivâL

20k ya kadar pc mümkünse nvidia olsun

ben bu sistemi gördüm fiyatı sizce nasıl veya sizin öneriniz var mı max 20k olacak şekilde https://www.itopya.com/jahrein-deimos_h18365#kategori_16 mümkünse nvidia olsun 1670612709 kasayı 23 kuruş farkla diğeri yapıcam önü full mesh olan
Geri