Arama sonuçları: *

• Users: DarKDaySs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Banka kredi kartı kredi kullanma

Yeni 18 e girdim 7 aydır çalışıyorum maaşımızı vakıfbank dan alıyoruz kredi kartı ve ihtiyac kredisi başvurusu deniyorum olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam gerekiyor
  2. D

Apple watch se alınır mı

7k bütçem var kredi kart ile alıcam watch se alınır mı?
  3. D

500tl ye kadar kol saati önerisi

Max bütçem 500 ama 300 400 arası bişey arıyorum analıg saat tasarımı şeklinde olursa çok iyi olur hergün gömlek süveter giyen biriyim hafta sonuda spor giyinirken sırıtmasın yeter önerilernizi bekliyorum
  4. D

350tl ye kadar tws kulaklık önerisi

İphoneda kullanacağım max bütçemdir daha fazla çıkamıyorum maalasef
  5. D

İphone 12 mini alınır mı

İphone 11 almayı düşünüyordum 12k ya az araştırma yapınca 12 mini ile arasında 1.5k gibi bir fark var 2.el piyasasında bende 12 mini almayı düşünüyorum 10 ay garantili şeffaf magsafe kılıflı 64gb modeli buldum 13.5k ya alınır mı sizce
  6. D

IOS TR iphone 11 veya YD 12

ayın başıyla beraber 12k param olucak telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum tr cihazı olarak 11 alabiliyorum yd düşündüm ama pasoportum yok ne yapmamı önerirsiniz
  7. D

Vakıfbank kredi çekebilir miyim

17 yaşındayım bu ayın sonuyla 2.ayım doluyor iş yerinde vakıfbankdan kredi çekebilirmiyim çalıştığım yer belediyeye bağlı
  8. D

Paramı ne yapmalıyım

Şuan çalışıyorum 2 ay filan para biriktirip telefonumu değiştireceğim iphone 13 almayı düşünüyorum ama bu süre zarfında paramın direk bankada durması beni zarara uğratırmı
  9. D

IOS 150tl ye tws kulaklık önerisi

bu bütçeye mevcutsa iphone da kullanabiliceğim kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  10. D

3300tl ye kadar ekran kartı önerisi

3k ya gtx1650 buldum garantili onu almayı düşünüyorum başka öneriniz varsa değerlendirebilirim max bütçem 3300tl sıfır 2.el fark etmez
  11. D

Gtx1650 vs rx570 hangisi alınır

İki modelide ortalama 2.8 3k arasında buluyorum 1650 nin garantisi oluyor ama rx570in ktg olmuyor ve tek fanlı modellerini bulabiliyorum siz olsanız hangisini alırdınız
  12. D

Asus gtx1650 alınır mı

https://letgo.onelink.me/O2PG/4semtfdo bu model kart alınır mı gpu fake olabilir mi
  13. D

3500Tl'ye Kadar Ekran Kartı Önerisi

Max bütçem 3500tl sıfır 2.el fark etmez ne alabilirim 2.elde garanti olursa çok iyi olur
  14. D

2.el sapphire rx570 pulse ıtx alınır mı

Kutu fatura garanti yok 2500tl ye buldum alınır mı? + bu model kartın fanı 60 dereceyi geçincemi çalışıyor
Geri