Arama sonuçları: *

• Users: g0rkem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. g0rkem

Valorant FPS Düşüklüğü Sorunu

Merhabalar sistemim şu şekilde; ASUS RX 6600 İ5 11400F H510M-E Anakart 500GB SSD + 1tb hdd Valorant SSD'de olmasına rağmen 150-200 fps oynuyorum ve drop girdiğinde özellikle çok skill yediğimde 120 fpslere kadar düşüyor,sebebi ne olabilir
  2. g0rkem

Yardım Almanya'dan 2 adet Iphone | Gümrük Sıkıntısı olur mu?

Merhabalar , Almanya'dan 2 adet (Iphone 14 PLUS + Iphone 13) telefon gelecek. Getiren akrabamız gümrükde sorun yaşar mı? Gümrük işleri sıkılaşmış bilirsiniz fakat gümrüğü atlatan çoğunluk daha fazla, gümrük tarafından el konma durumu vs. olur mu? Olursa getirecek kişi kutuyu çıkarıp satmaya...
  3. g0rkem

Yardım Seagate 1TB HDD | Amazon

amazonda 30tl indirim kuponum da var 620tlye denk gelecek alinir mi? Mediamarkt'a sordum 1050tl civariydi Vatanda da Toshiba 7200RPM 1TB model 880TL civariydi seagate alinir gibi kullanan vs var mi
  4. g0rkem

DA-G5 için SSD/HDD Önerisi

merhabalar Donanım Arşivi G5 sistemi almıştım, 500GB Kioxa ssd mevcut klasik fp bildiğiniz üzere. Yetmediği için değiştirmek istiyorum fakat ne alacağıma karar veremedim, harddisk almak daha iyi gibi ama hangi hdd uyar vs. pek bilgim yok H510M-E anakart
  5. g0rkem

Yardım 1080P Monitörde 8K Çözünürlük

Monitör: https://i.imgur.com/xOIOiID.png Ayarlarım : https://i.imgur.com/sJ2oVDx.png Çözünürlük 4-8K'ya kadar arttırılıyor sanırım, 2 3 güne kadar geldi böyle bir şey önceden sadece 1080p vardı max özelliklerinde de öyle yazıyo zaten, ayarı en üste çektiğimde her şey küçülüyor ama sebebini...
  6. g0rkem

Yardım [USB Arıza Hatası] Asus ROG Impact ll

dostlar selam gaming.gen.tr'den nisanda aldığım mousem pcyi kapatıp açınca falan arada çalışmıyor, usb tak-çıkar yapınca düzeliyor. Yazdım adamlara teknik destek 21 gün falan dediler uğraşamam açıkçası tak çıkar yaparım daha iyi fakat bunun çözümünü bilen var mı yaşayan vs?
  7. g0rkem

DA-G5 Alanlar Memnun Mu?

selam arkadaslar ben de bu sistemi almis olan biri olarak birlikte sistem hakkinda konusmak istedim , iyi yanlari kotu yanlari degistiginiz bir sey vs. var mi yazarsaniz sevinirim Bence sistem fiyatina gore iyiydi fakat valorant'da bile alt tab yaparken oyun bazen kapaniyor ekran karti surucusu...
  8. g0rkem

i5 11400f - RX6600 OC

sizce oc yapmali miyim? iki birime de oc yapilir mi ? nelere dikkat etmem gerekiyor
  9. g0rkem

Öneri Asus rog strix impact ll / Rival3

sizce rival 3 mu impact ll mi? 269tlye kadar dusmud asus. varsa ayni fiyat bandinda onerileriniz yazabilirsiniz
  10. g0rkem

Çözüldü✓ (Wifi adaptör - Monitör - Mouse - İtopya kargo ) DA G5 eksiklikleri hakkında yardım

Merhabalar G5 Sisteminde eksikliklerim hakkında size danışacağım. 1- Anakart'da gördüğüm kadarıyla wifi yok (ethernet ile bi şekilde yapacağım en kötü. Kapının üstünden falan dolandırmam gerekecek). F/P wifi adaptör gerekiyor 2- Monitör...
  11. g0rkem

144hz 1ms IPS Monitor Oneri | DA G5

Donanim arsivi G5 sistemi aldik. Kaldi monitor. Onerilerinizi bekliyorum. Ben bu modelleri buldum
  12. g0rkem

Python Lisanslama - Seri kod ile giriş

baslikta oldugu gibi , programima seri kod ile giris yapilacak. keyauth kullaniyorum guzel fakat baska keyauth gibi serial code giris seysi var midir
  13. g0rkem

Tek fan | RTX3060 - i5 (HE-3) fikir verebilir misiniz ustadlar

Mert bayantemur'un topladigi HE-3 https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-he-3-intel-i5-11400f-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-oyun-bilgisayari-p-42644 alinir mi? Sanirim tek fanliymis kart + sogutma icin ne yapilabilir veya bu sistemin fiyat bandinda kaliteli bir sistem var mi
Geri