Arama sonuçları: *

• Users: Cavuskerem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Sıfır Kia Sportage Alınır mı ?

Bayi fiyatı 2.260.000e geliyor , normalde sedan tarzı passat bakıyorduk ama neredeyse hepsi galericilerin ellerine geçmiş ve piyasası inanılmaz uçuk durumda Normalde hibrit motorla geliyormuş fakat bu ay sadece benzinli motoru ve cool paketi gelmiş , cool pakette cam tavan ve koltuk ısıtma...
  2. C

2.000.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ

2.000.000₺ bütçe var üst sınır olarak , yakın fiyata varsa sıfır da olabilir , kasımın sonu olduğu için çoğu bayide araç yok. aralık ayı fiyatları ile ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirirse de iyi olur Tercih olarak benzinli sedan aile arabası olucak , 2020 ve üstü model ve 80k kmyi geçmezse...
  3. C

Yardım Gaming Oda İçin Led Işık Önerisi

Şu şekilde bir masaüstü düzenim var , üstteki raflarda figürler var fakat o kısımda ışık olmadığı için hiç gözükmüyor , hem figürlerin gözükmesi için hem de odaya renk katması için led şerit önerisinde bulunabilir misiniz , veya daha farklı ışıklandırma yönteminiz varsa öneride bulunursanız...
  4. C

Yardım Vatan Bilgisayar Değişim Sorunu

Zotac 3070ti ekran kartım vardı son günlerdeki ısınma sorunundan dolayı bakım için servise yolladım , yaklaşık 2 hafta sonra ürünün arızalı olduğu iade veya değişim yapabileceğim hakkında mesaj gönderildi , ben de mesajdan 1dk geçmeden hemen vatan bilgisayar ile iletişime geçtim ve kart tekrar...
  5. C

Yardım ASUS TUF VG27AQ VS LENOVO R27QE HANGİSİNİ KULLANMALIYIM ?

Elimde 2 monitör de var hangisini ana monitör olarak kullanmak daha mantıklı , yardımcı olursanız sevinirim
  6. C

100.000tl Sistem Önerisi

Dota ve knight oynanıcak , bütçe monitör dahil 100.000tl , sistem 80k , monitör 20k olabilir Sistemin siyah ve akvaryum kasa olması lazım Çok fark olmayacaksa tek site üzerinden alınsa çok daha iyi olur Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler
  7. C

Çözüldü✓ 140CM Masa Önerisi Lazım

Arkadaşlar 140cm boyutunda masa önerisine ihtiyacım var , adorenin şöyle bir ürünü var alıp geçeyim mi farklı veya daha uygun önerisi olan var mı ? Sağlamlık açısından üzerinde sadece çift monitör olcak , bilgisayar kasası aşşağıda kalcak...
  8. C

Yardım Ekran Kartı Yüksek Fan Devri Sorunu

Ekran kartı zotac 3070ti alalı 1 sene olmadı sıfır olarak almıştım , son zamanlar hangi oyuna girersem gireyim kart %100 fan devrinde 73 derecede çalışıyor fakat fan devrini %65e sabitlesem de aynı sıcaklık değerinde çalışıyor , yani sorunum fan devrini gereksiz yüksekte çalıştırması , nasıl bir...
  9. C

❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

https://www.gaming.gen.tr/urun/585234/akko-joy-of-life-5108s-se-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Piano pro switchler 2. elde 1.400 - 1.500 tl civarına satılıyor 3100tlye %20 ( 619tl ) + 300tl cashback verdiğini varsayarsak kablolu + tam boy özel seri bir klavyeye göre fazlasıyla uyguna...
  10. C

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Herkese selamlar bugün Temudan tanesi vergi dahil yaklaşık 500 TL'ye gelen DKM200 adlı klavyeyi inceleyeceğim , sizlerle daha önce aynı firmanın AK820 PRO isimli klavyesini incelemiştik , hadi kutu içeriğiyle başlayalım : - Kutu tasarımı baya iyi :D - Kutu içeriği pek dolu değil fiyatına...
  11. C

TEMUDAN LEGO ALACAĞIM YARDIM

https://www.temu.com/tr/-altın---yapı-blokları---montaj-14-yaş-ve-üzeri-i̇çin-yüksek-hızlı----doğum-günleri--cadılar-bayramı-i̇çin-mükemmel-hediye-g-601099574973681.html?_oak_mp_inf=EPGpkLWm1ogBGiBmNThmY2QzZTY3ZWI0ZTQzOGFkZDE0YmY2OGIzNmNmOSCQv8PFrzI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%...
  12. C

CS2 EN HIZLI ŞEKİLDE BIÇAK NASIL SATILIR ?

Elimde ★ Pala Bıçağı var ve acil satmam gerekiyor , en hızlı ve ederi fiyattan nerede satabilirim , byno çok komisyon kesiyor
  13. C

Yardım Wifi 5 / 6 Adaptör Önerisi Lazım

Masaüstü bilgisayar için 500mbps internete wifi adaptörü lazım , oyun da oynayacağım için kablolu performansı olmasa da ping ve kopma olmaması önemli , wifi 5 veya 6 almam da ona göre farkeder mi önerileriniz nedir ? Bütçe 500 tl civarı
  14. C

Yardım Dark Souls 2 Klavye - Mouse oynamak için mod lazım

dark souls remastered bitti , ds2 sotfs için düzgün bir klavye mouse fix bulamadığım için 3 ü bitirdim , şimdi elden ring alana kadar yeni bir souls lazım o yüzden ds2 tekrar oynamak istiyorum bildiğiniz veya kullandığınız DS2 SOTFS düzgün keyboard fix modu vb var mı ben düzgün bir şey...
  15. C

Çözüldü✓ Sıvı soğutma kablo bağlantısı için yardım

Bağlantıyı yanlış yapmışım şimdi söktüm hepsini Anakart b760 ds3h atx olmayan model Bağlamam gereken kablolar 3 pin pompa fanı 4 pin tek çıkış sıvı soğutma fanları 4 pin tek çıkış kasa fanları Pompa için aio_pump diyolar fakat anakartta varsa bile ben bulamadım
  16. C

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Strix Scope II NX TR Q Snow Switch [ 3.599 TL - > 2566 TL ]

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-ii-nx-tr-q-gaming-klavye-fiyati-70791/ asus rog cashback kampanyasıyla 1033tl geri ödemesi var 2566 TL'ye geliyor , rog scope deluxeten daha iyi ses tekerleği + nx snow switch var , bazı yerlerde hotswap diyor ama tam emin olamadım bilen arkadaşlar...
  17. C

❌İndirim Bitti! 🔥 E-YOOSO Z94 TAM BOY HOTSWAP MEKANİK KLAVYE 475 TL

https://tr.aliexpress.com/item/1005005870403733.html?gatewayAdapt=glo2tur Tam boy zaten adam akıllı klavye yok , hem hot swap hem de huano switchlere sahip ve aydınlatmalı bu fiyata bedava kaçırmayın geçen stok bitmişti şimdi tekrar stok gelmiş Tek yapmanız gereken YENİ KULLANICI İNDİRİMİYLE...
  18. C

❌İndirim Bitti! AKKO 5075S DIY KIT 1200TL

Custom klavye kasası için güzel seçenek, fiyat uygun kendi sitesinde 60 dolar ve gümrükte ekstra ücret çıkma olasılığı yok Kablolu ürün haberiniz olsun zaten masaüstü kullanıyorsanız kablosuz olup olmasına çok takılmazsınız Nays ile alırsanız %15 cashback kampanyasıyla 1020 TL'ye gelir Yanına...
  19. C

Akko 5075S DIY KIT 1200TL

Custom klavye kasası için güzel seçenek, fiyat uygun kendi sitesinde 60 dolar ve gümrükte ekstra ücret çıkma olasılığı yok Siyahı ...
  20. C

Çözüldü✓ İphone 11 Rastgele Kapanıp açılıyor

Telefona son zamanlar bir şey oldu kendi kendine kapanıyor kapandıktan sonra da kafasına göre 5 6 saat sonra açılıyor , resleme kombinasyonu yaptığımda herhangi bir tepki vermiyor , neyden kaynaklı olabilir ? güvenip götürebileceğim telefoncu da yok ne yapmamı önerirsiniz
Geri