Arama sonuçları: *

1. 19abdullah03

EA FC 24 DEFANS MÜDAHALE

Defans kısmında neden müdahale yok? , oyunu bir gündür oynuyorum ilk baş kariyer oynuyordum en çok kullandığım tuşlardan birisi olan müdahale yok oynayışımı aşırı zevksiz kıldı sonrasında bugün online girdim ve orda müdahale olduğunu gördüm daha sonra maç içinde orası da gitti acaba gamepadim...
  2. 19abdullah03

EA 24 KASMA PROBLEMİ

Dostlarım merhaba lafı hiç uzatmadan anlatıyorum rtx 3070 ti ekran kartım Ryzen 5 5600 işlemcim var ama EA 24 fifa oynarken kasmalar yaşıyorum özellikle korner olduğunda veyahut ara sahnelerde monitörüm 2K belki sistemim bu oyunda 2k yı kaldırmıyor olabilir bilemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim...
  3. 19abdullah03

Youtube kanalıma "eleştiri-destek-tavsiye"

Arkadaşlar merhaba bundan 3 ay önce youtubeye videolar çekmeye başladım Red Ded Redemption oyunu hakkında oldukça bilgim vardı ve insanların ilgisini çekecek onlara yardımcı olacak bir kaç içerik çekip yükledim 6 tane videom var, ve sadece bu 6 videoda kanalın istatistikleri aşırı derecede...
  4. 19abdullah03

Fan sadece 3. kademede dönüyor

Arkadaşlar merhaba. Kasamda 9 adet fan var bunların hepsi fan kontrolcüsüne bağlı kumanda ile ayarlamalar yapabiliyorum. Bugün bir fanımda sıkıntı oldu RGB renklerinde bir sıkıntı yok kumandadan her renge bürünüyor ama fan hızında 3 kademe var, fanların bir tanesi 1 ve 2. kademede dönmüyor...
  5. 19abdullah03

20 K bütçe ile sistem toplama önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba monster notebook kullanıyorum ve artık bana hiç yetmiyor kendisi o sebeple bir kasa toplamayı düşünüyorum ama kendim mi toplasam ? yoksa hazır sistem satan sitelerden mi alsam emin değilim bir çok hazır sistem ilgimi çekmiyor bir parçası istediğim gibi olsa bir diğeri...
  6. 19abdullah03

Alt + Tab Mavi Ekran

Herkese merhaba arkadaşlar notebook kullanıyorum i5.8300H 1050ti donanımlarına sahip bir bilgisayar uzun süredir şikayetlerimden dolayı servise gönderdiğimde anakartın değişmesi gerektiğini söylediler ücretli bir şekilde anakartı değiştirdim daha sonra bilgisayar elime geldiğinde oyunlarda alt...
Geri