Arama sonuçları: *

1. G

Öneri 5600 işlemcime GeminiAI ile OC yaptım iyi olmuş mu

5600 Asus prime b450 A-II 1070 4.750 MHZ e oc yaptırdım değerler nasıl R23 de 12097 puan aldı multi core da tekli yapmadım
  2. G

Öneri 12 13k ya 2. El 3070/3070 ti mı sıfır RTX 5060 taksitli mi hangisi daha mantıklı

Fiyatlar uçmadan ekran kartı almak için eldekileri çıkartıyorum para ayarlamaya vs çalışıyorum Aklımda 2. El 3070 ti vardı normalde işlemcim de R5 5600 ama 5060 15 16 k hem sıfır hem de çok daha güncel test videolarına baktım 3070 ti ile ya 3 5 fps gerisinde ya da 10 15 fps gerisinde kalıyor...
  3. G

Yardım İşlemci de mikro kırık var engel olur mu

2. Elde satıyorum işlemciyi amas köşesinde mikro bir kırık var sıkıntı yaratır mı olur mu Sol köşede gördüğünüz gibi i7 3770 işlemci
  4. G

Yardım Eski bilgisayarım kaç TL eder

Elimde şöyle eski bir pc var Özellikleri İ7 3770 4x4 16 gb ram 240 ssd 500 600 gb Hdd Radeon HD 6670 2 gb Asus P8H67-V anakart Belson diye 200 250 w psu Bir sorunu var anakarttan sanırım Güç var her şey çalışıyor 0 görüntü bikere gelip gitti sadece Birde anakartın kendi internet...
  5. G

Çankırı Şabanözün de yaşayan var mı ?

Şabanözü nde interent altyapısı nasıl ? Şehir olarak nasıl bir yer gelişmiş mi yoksa köy gibi mi
  6. G

Şöyle bir şey yaptım iyi olmuş mu

Hava çok sıcak canım sıkıldı şöyle bişey yaptım chatgpt ile elimde kullanabileceğim daha büyük fan yoktu keşke olsa 12 cm kasa fanı olsa baya iyi olurdu
  7. G

Çözüldü✓ 2+1 hoparlörümü nasıl tamir edebilirim

10 yıllık fln elimde bir frisby fs 2200 var ses ve bass kalitesini beğeniyorum iyi tatmin ediyor ama ufak bir sıkıntısı vardı Bu hoparlörün kablolu bir ses kontrolcüsü var elim sürtse buna cızırtı fln yapıyor bir ucu anfiye bağlı bir ucuda zaten kontrolcü kumanda Anfiye bağlı olan kısmı...
  8. G

Sosyal güvenlik bölümü ile ne yapılabilir

Sosyal güvenlik mezunu bi arkadaşım var Bu bölüm ile ne işi yapılabilir
  9. G

7400f alınır mı 7500f ile farkları ne

7500f ile Aralarında baktım kadarıyla boost hızı dışında başka bir fark yok Aralarında 1k fln fark var alınır mı ? Ve 7400 f çok daha güncel 7500 f e göre
  10. G

Öneri 5600 için kule tipi cooler

5600 işlemcim var OC yapmak istiyorum iyi bir kule tipi almak istiyorum aklımda bu var 4.7 4.8 ghz hızları almak istiyorum stock 4.4 ghz https://app.hb.biz/9ZCwMbJ2CNXX Başka öneriler alabilirim
  11. G

Öneri İşlemcime overclock yaptım olmuş mu

5600 işlemcim 4.7 ghz oc yaptım AMD Ryzen master ile anakarttan hiç uğraşmadım 10 dk multi core testi testi yaptım sonuçlar şöyle Voltaj iyi mi bilmiyorum yükseltiyorum Apply ve test diyorum reset atıyor düşürmeye başladım bu volt değerini buldum ama genede emin değilim yeterli mi yoksa...
  12. G

Steam aile ile dying light 2 oynayabilirmiyim arkadaşım ile

Arkadaşım ile ortak indirimdeyken dying Light 2 aldık steam aile paylaşımı desteği var Oyun şuan onda ikimiz aynı anda online olarak birlikte oynayabilir miyiz ?
  13. G

Ekran kartıma OC yapmak istiyorum

Asus rog 3 fanlı GTX 1070 im var oc yapıp biraz zorlamak istiyorum Yükte sıcaklık değerleri 63 65 derece Anlayan önceden deneyen yapan var mı acaba şu ayar ile çok iyi ve stabil olur denecek bir ayar bulan var mı Muhtemelen msi Afterburner kullanacağım
  14. G

Yardım NFS 2012 de bunlar normal mi

Steam den aldım oyunu sistemim 5600. Ve 1070 ama 60 fps i geçmiyor 60 fps sabit neden ? Monitör 180 hz bide crackli oynarken de aynıydı alt tab atınca pencereli tam ekran oluyor normal mi
  15. G

Yardım Forza Horizon 4 radyoyu tamamen kapatmak istiyorum

FH4 aldım oyun çok güzel ama oyuna odaklanıp sadece arabaların sesini duymak istiyorum radyo sesini en düşüğe aldım ama hala çalıyor ve rahatsız ediyor nasıl kapatabilirim
  16. G

Öneri Forza Horizon 4 alınır mı

Biliyorsunuz ki FH4 satıştan kalıcı olarak kalkacak ama genede online vs ve oyun oynanır halde olmaya devam edecek oyun şuan 3.99dolar bi üst paketi 5.19 bi üstü 6.39 fln dı almalımıyım ve alacaksan hangi paketi almalıyım Birde aslında arkadaş da var steam kütüphane ile oynayabiliyorum ama...
  17. G

Yardım Bu monitörün ucuz olması normal mi ?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249qm1a-1ms-270hz-dp-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.html Hem 1 ms fast ips hemde 270 hz destekliyor neden bukadar ucuz bu monitör normal mi ?
  18. G

Yardım Oyun için monitör önerisi

İps ve 1 ms gtg istiyorum valorant cs pubg gibi oyunlar oynuyorum arada film izlerim Vatandan istiyorum peşin fiyatına 3 ay taksit var ne alayım https://www.vatanbilgisayar.com/msi-g255f-fhd-24-5-180hz-1ms-mprt-a-sync-oyuncu-monitor.html...
  19. G

Çözüldü✓ Güzel bir oyuncu monitör istiyorum

Kesin aradığım özellikler İPS 1Ms GtG 180 hz ve üstü Çoğunlukla Valorant PUBG Cs gibi böyle hızlı FPS oyunları için kullanacağım Bunları uygun buldum fiyat da 4 6k arası civarı olacak Asusun özellik olarak daha fazla sanırım ama lg de de HDR10 var Msi ise Rapid ips daha iyi olduğunu okumuştum...
  20. G

Yardım Ram a overclock yapmak istiyorum

Selamın aleyküm Asus prime b450 A-II anakartım var ramlar ise XPG D35 gammix 3200 mhz ler ama oc yapıp 3600 3800 mhz yapmak istiyorum olur mu ? Sıkıntı çıkar mı ? İlemci de Ryzen 5 5600
Geri