Arama sonuçları: *

• Users: Walkoud
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Walkoud

Bu sistem alınır mı 5070ti sizce

fiyatına göre nasıl beyler sizce
  2. Walkoud

Bu sistem nasıl bugün almam lazım sistem lütfen yardımcı olun

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-b650m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html#customizeProduct Bugün pcme teklif geldi satıcam ve yeni pc alıcam bugün almam lazım bu olmasada başka bir şey önerin bunu fiyatı baya pahalı aslında 90 bandında bir şey istiyorum şimdiden teşekkürler
  3. Walkoud

5070ti 16gb ram mi 9070xt 32gb ram mi?

Yurt dışından 41k ya 5070ti alıp diğer parçaları da taksitli bir şekilde hepsiburadadan almayı düşünüyorum yaklaşık 93 bine geliyor 16 gb ramle sizce mantıklı mı? 7800x3d işlemci 3500x corsair kasa olcak sizce mantıklı mı
  4. Walkoud

Bu sistemi almak mantıklı mı?

https://www.incehesap.com/meder-deluxe-oem-paket-fiyati-84017/#tabs Merhaba arkadaşlar iyi forumlar 85 90 bandında sistem arıyorum bu mantıklı mı sizce değilse bu bantta ne alınabilir
  5. Walkoud

5070 7800x3d sistemim için hangi anakartı seçmeliyim?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar başlıkta gördüğünüz gibi anakart seçme konusunda kararsızım ve zaten çok da bilgim yok ASUS PRIME B650M-R almayı düşünüyorum bilgisi olan ve yardımcı olabilcek var mı?
  6. Walkoud

Bilgisayarım kaç para eder?

Sahibinden de satıcam da arkadaşlar 21 e koydum 19 20 ye teklif geldi 23 e çıkardım 21 22 ye teklif gelmeye başladı bu sistem kaç para eder
  7. Walkoud

Bu laptopun ikinci el ederi nedir?

Sitenin tam olarak kurallarını bilmediğim için ilan noyu sansürledim ben satıyorum laptopu aşırı temiz kullanılmış ve aşırı az kullanılmış tertemiz sıfır gibi fiyatı ne olur işten anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi
  8. Walkoud

Bu nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

arkadaşlar papara kartımdan taksit seçeneği görmek için yanlışıkla sipariş ettim ama için para yok bu nasıl oluyor
  9. Walkoud

9070XT mi 5070 mi almalıyım?

Arkadaşlar iyi forumlar önceki konuları okudum ama biraz eski kalmış konular şu an güncel olarak güncel fiyatlarda sistemi 5070 mi 9070xt mi yapmalıyım yapıcaksam mesela 9070xt indirime girer mi beklemelimiyim tek tek mi almalıyım yoksa hazır sistem mi beklemeliyim tek tek topladığımda şu an 100...
  10. Walkoud

80 bin civarı bütçe ile sistem öneri

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar scooter kasa ve kaskımı satıp ekstra para ekleyip yeni sistem almak istiyorum bu bütçe ile toplama mı daha iyi olur yoksa hazır sistem mi öneriniz var mıdır işlemci olarak 7800x3d ekran kartı olarak 5070 istiyorum yardımcı olabilcek varsa çok iyi olur iyi forumlar
  11. Walkoud

Şu an pc alınır mı ?

60 70 belki daha üstüne pc almayı düşünüyorum ama sistemlerin hepsi 16gb ram ne diyorsunuz şu an alınır mı yoksa beklenir mi
  12. Walkoud

35 bin tl civarında sistem önerisi

Arkadaşım yeni pc alıcak hazır veya toplama sistem önerisi var mıdır bildiğiniz yardım edebilcek var mı
  13. Walkoud

Yeni kulaklık önerisi

Arkadaşlar bende şu an artics nova 7 var mikrofonu bozuldu ama zaten ondan önce de hiç memnun değildim sık sık bağlantı sorunları yaşıyordum sürekli kendi kendine kapanıyordu falan şu anda mikrofonu da bozuk olduğundan yeni bir kulaklık arayışındayım gözüme hyperx cloud 3 s i kestirdim fiyat...
  14. Walkoud

Hangisini almalıyım?

Ajazz 820pro 2300 tl civarına geliyor Akko 5075b amazonda 2400 lira gösteriyor vergi dahil mi bilmiyorum ajazz vergi dahil 2300 tl akko007 önermişti birisi bu civarlarda para olarak üzerine çıkabilirim almışken iyisini almak istiyorum bütçe olarak abartmadan yeterli param var 1721225105...
  15. Walkoud

Alınır mı amazon prime day apex 7 tkl 3800 lira

16. Walkoud

Amazon prime day Arctics 7+ 4649 TL

1721120721 Alınır mı almayı planlıyorum 1721122141 Yardımcı olabilcek?
  17. Walkoud

Bu bütçede daha performanslı bir klavye var mıdır

1721117189 Almalı mıyım
  18. Walkoud

Ramin bu kadar gitmesi normal mi?

16 gb ram çift kanal da toplam burda yenen maks 6 gb windows 10 gb kadar yiyor mu? Fotoğraf ektedir.
  19. Walkoud

Bilgisayar kapanmıyor

Merhabalar arkadaşlar sorunum bilgisayari windowsun kendi kapat tusundan kesinlikle kapatamiyorum ekteki sekilde takili kaliyor yarim saat bir saat beklememe rağmen sonuç ayni. Çözümu varmıdır
  20. Walkoud

Hogwarts Legacy erken erişim ne zaman açılacak?

Şubatın 7'si saat 21.00 dendi ama herhangi bir şekilde oyuna giremiyorum bilgisi olan var mı?
Geri