Arama sonuçları: *

• Users: S3na
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S3na

Avukat olan biri bana ulaşabilirmi

özel bir durum var avukat veya bu konular hakkında anlayan biri ulaşabilirmi sadece bir şey danışıcağım discord: S3NA#6054
  2. S3na

Valorant İyi Vuruşlarımı Birleştirdim

oyundaki turnuvalardaki vuruşlarımı birleştirdim 2.yaptığım video bu iyi olduğumu düşünmüyorum editte videolar nasıl vb. ve iyi bir edit yapabilen biri bana ulaşabilirmi Belali S3NA#6054 2.videonun sonunu prac videoları olduğu için kesmek zorunda kaldım
  3. S3na

Öneri Çok güzel battlefield benzeri bir oyun buldum

Konusu hatdaha oyun menüsüne kadar tamamen battlefield 2042 benzeri tek grafikleri düşük sistem gereksinimi isteyen bir oyun buldum başta oyunun grafikleri fln düşük diye ön yargılı davrandım ama silah özelleştirmeleri silah mekanikleri araç mekanikleri grafik dışında her şey müthiş oyunda...
  4. S3na

Rehber Valorant Yüksek Seviye Aim ve Oyun bilgisi geliştirme (Güncellendi)

Valorant Aim Geliştirme Rehberime Hoş Geldiniz Bu Rehberde size nasıl aim geliştirebileceğinizi ve nasıl daha iyi bir oynanışa kavuşabileceğinizi göstericeğim. Aim Nasıl Geliştirilir ? İlk başta aim geliştirmeniz için size program önermiyeceğim sizin kendi programınızı yapmanızda yardımcı...
  5. S3na

Böyle videolar nasıl yapabilirim ??

valorant immortal 2-3 seviyesinde bir oyuncuyum eskiden espor oyuncusu olmak istiyordum ama hem mental hem psikolojik olunca takımdan atılınca böyle videolar yapmak istiyorum sadece nasıl yapabilirim ? (hangi programlar vb.) böyle vuruşlarım çok fazla var
  6. S3na

Max 8000tl telefon önerisi

kamerası güzel max 8000tl bütçeye telefon önerir misiniz?
  7. S3na

Max 20k leptop önerisi

Genellile valorant oynuyorum arada r6 tarz oyunlar max 20k geçmiyecek seviyede leptop önerir misiniz? ?
  8. S3na

Karmaya inanır mısınız?

Bir ilişkide karmaya fln inanırmısınız sadece merak tam 10dakika önce hayatımın en büyük karmasını yaşadım ??? şoktayım
  9. S3na

Önerebileceğiniz Diziler ?

Çok uzun olmasın 1 2 sezonluk kısa ve güzel bir dizi önerir misiniz?
  10. S3na

Max 700tl Kulaklık Önerisi

mikrofonlu valorant için özellikle bir kulaklık öneriniz varmı şimdiden teşekkür ederim.
Geri