Arama sonuçları: *

• Users: Erdox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

koda ihtiyacı olmayan atabilir iyi alışverişler
  2. E

TRENDYOL KAZI KAZAN BAŞLIYOR 14:00

KAZI KAZAN BAŞLIYOR İHTİYACI OLMAYAN ATSIN İHTİYACI OLAN FAYDALANSIN
  3. E

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

ihtiyacın olmayan kodu atsın ihtiyacı olan faydalansın
  4. E

Yardım Bütçe 30-40k laptop önerisi

Laptop önerir misiniz kuzenin monster beğenmiş ama size sormak istedim
  5. E

Yardım Bu kamera alınır mı vintage

https://www.n11.com/urun/hallow-d12307w-56-mp-4k-tasinabilir-dijital-kamera-50305876?magaza=leezsing vintage fotolar çekmek içni
  6. E

Yardım ABİLER YD TELEFONUM KAPANMASI GEREKİYORDU AMA MSJ GELDİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

AGA s24 ultra var mart 21 aldım 120 gün diye msj gelmişdi nisan 21 de 90 gün bu ayın 21 inde doldu ama şimdi msj geldi 60 kaldı diye ben hattın yerini değiştirmedim 2. hattı kullanmaya mı başlamış bu anlamadım
  7. E

Yardım Kamera tavsiyesi retro kamera istiyorum yardımcı olur musnuz

kız arkdaşımla anı biriktirmek içşin vintage foto çekenkamera istiyoruz telefonlarımız s24 ultra pura 70 var ama vintage efekt için bütçem 20 felan çıkar ama daha ucuz varsa o da olur yardımcı olur musnuz
  8. E

KIZ ARKDŞIMA HEDİYE ALCAĞIM YARDIMC OLUR MUSUNUZ

kız arkdşıma hediye alacağım ne alsam bilmiyorum bütçem 5-10 kya kadar çıakbilir milliyetçi böyle anlamlı şeylerden hoşlanır fiyatı ya da değeri önemli değil
  9. E

S24 ULTRA KAMERA AYARLARI YARDIM

S24 ultra aldım bugün elime geldi kamera ayarları için yardımcı olur musunuz teşekkürler
  10. E

S24 ULTRA İÇİN ŞARJ ALETİ TAVSİYESİ BU ALINIR MI

w.hepsiburada.com/spigen-45w-usb-c-2-port-mini-hizli-sarj-aleti-samsung-pps-2-0-isi-dusurucu-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach03717-pm-HBC00006EHWI7 arkadşlar bu alınır mı ya da tavsiyeniz var mı bütçe 1 k civarı
  11. E

YD S24 ULTRA Mİ HUWAİ PURA70 Mİ

Arkadaşlar uzun zaman sonra telefon alacağım bütçem 40 a kadar var s24 ultra yd mi almaliyim TR huwai pura 70 mi sizce huwai kayit nasil olur bilmiyorum ama varsa pura70 ultra da alabilirim yardımcı olur musunuz amacim biraz kamera iyi olsun sarji hemen bitmesin zaten oyun oynamıyorum hic sosyal...
  12. E

Asus TUF Gaming F15 Almalı mıyım?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-f15-13-nesil-core-i7-13620h-rtx4060-6gb-16gb-512gb-ssd-15-6-w11.html render icin arkadasimiza alacagim bu fiyata daha iyisi var mi
  13. E

RENDER İÇİN ARKADAŞIM BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

öncelikle teşekkürler https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-f15-fx507vv-lp243-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,599920479.html arkadaşım render için bunu almayı düşünüyor laptoptan anlamıyorum yardımcı olur musunuz 50 civarına alınır mı...
  14. E

Mouse oyun oynarken sert basınca bazen çift tıklıyor tamir edilir mi

atlantis lamzu mouse var valo felan oynarken hızlı basın çift tıklıyor bazen spray atarken duruyor bunu tamir edebilir miyim
  15. E

YARDIM EDER MISINIZ KLAVYEMDE BAZI TUSLAR BASMIYOR

K55 pro klavyem var i g h esc delete basmiyor alt tab uygulamlar arasi olmuyor ama uygulama icinde degisiyor bir defa daha olmustu türkçe dili silip yukledim düzelmisti bu sefer olmadi bir firkiniz var mi yardimci olur musunuz
  16. E

EV İNTERNETİ ÖNERİR MİSİNİZ UYGUN

EV İNTERNETİ ÖNERİR MİSİNİZ UYGUN VDSL fiber yok dedemgil için 25 50 mbps yeterli yardımcı olur musunuz teşekkürler
  17. E

MONO BİLGİDEN MESAJ GELDİ BİLGİSİ OLAN DOLANDIRICI MI

KONUYU yanlış yere açtıysam üzgünüm bulamadım böyle bir mesaj geldi aramalı mıyım
  18. E

VIDEO VE FOTOGRAF DUZENLEMEK KURGU ICIN LATTOP ONERIR MISINIZ BUTCE 30-50 K

Yardimci olur musunuz tesekkurler
  19. E

FOTOĞRAF VE VİDEO DÜZENLEMEK İÇİN PC LATTOP ÖNERİR MİSİNİZ

arkadaşım fotoğraf ve video düzenlemek için lattop arıyor aklında tam bir fiyat yok ama 25kya kadar çıkabilir daha ucuz iş gören bir şey varsa o da olur yardımcı olur musunuz teşekkürler
  20. E

PC VALORANT OYNARKEN KAPANIYOR YARDIM EDER MİSİNİZ

1800x işlemci 6500xt arkadaşımın bilgisayarı valorant oynarken kapanıyor bazen 3-4 saatte bazen 15 dk da bazen sadece monitör gidiyor bazen komple kapanıyor işlemci gpu sıcaklarına baktık oyun oynarken 50 60 sorun ne olabilir yardımcı olur musunuz
Geri