Arama sonuçları: *

1. Laftagorilla

Harici Disk Işığı Yanmıyor

Merhaba reisler intenson marka 2.5 inc harici bir harddiskim var. Bilgisayarımda sürekli olarak takılı duruyordu. Bugün bilgisayarımda gözükmediğini farkettim. ışığı yanmıyor ama içerisinde disk dönüyor. disk yöneticisinde disk 1 bilinmiyor diye bir yer var ve başlatmaya çalışınca işlev...
  2. Laftagorilla

Apartmandaki internet kutusu kurcalama

Merhaba bugün komşum apartmandaki internet kutusu ile oynuyordu. Benim internetim arada donmaya başladı. Bu kutudan kendine paralel hat çekme ihtimali var mı? Benim internetimi kendİ evinede bağlama ihtimali
  3. Laftagorilla

RAMPAGE ICED120

Arkadaşlar kasım indirimleri bitmeden stok fandan kurtulmak istiyorum tavsiyelerinizi beklerim h610 m anakart İ5 12400 f lga 1700 Bütçe 1000 lira civarı Fazla sesli olmayan stok fan ucak gibi:)
  4. Laftagorilla

Gigabyte firmasının ölü piksel politikası

Here is the warranty policy for your reference: The method to determine bright and dark dots. ■ The eye must be away from the screen by 35cm or more, ambient illumination must be greater than 200 Lux (for example a common office environment). ■ Bright dot warranty conditions: Bright dots must...
  5. Laftagorilla

Yardım Arkadaslar burda 1 ölü piksel mi 4 ölü piksel mi var?

Bütün renklerde duruyor
  6. Laftagorilla

Yardım Bu iki monitörden birini almak mantıklı mı

Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF 24"inç Oyuncu Monitörü, 1 ms, VA, 144 Hz, Full HD, Display Port HDMI, Freesync Premium, HAS, Pivot, Çerçevesiz Gaming Monitör https://www.amazon.com.tr/dp/B09N9HKPGQ/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_RGB4CVDR8DN38PG2AECV?_encoding=UTF8&psc=1 Samsung Odyssey G3...
  7. Laftagorilla

Lga 1700 uyumlu cpu soğutması

Modart blue sisteme test yaptım işlemci i512400f kasanın kapakları açıkken 90 dereceyi vuruyor. 1000 tl yi geçmeyecek şekilde bir soğutucu önerir misiniz?
  8. Laftagorilla

Modart blue sistem kule tipi sogutucu önerisi

Gigabyte H 610m h ve intel i5 12400f için kule tipi soğutucu önerisi verecek var mı?
  9. Laftagorilla

Fakir adamın kasa alması

Arkadaşlar ben yeni bir masaüstü pc aldım fakat monitör için param kalmadı. Elimde laptop var. Acaba bu laptop'u kasaya bağlayıp monitör olarak kullanabilir miyim?
  10. Laftagorilla

Arkadaşlar bu iki monitörden hangisini seçmeliyim

Çok fazla oyun oynamam genellikle mimari render odaklı kullanıyorum. 144 hz ıps tercihimdi ama bunlar baya indirimli galiba yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Laftagorilla

İki senelik ikinci el monitör alınır mı?

Temiz kullanılmış philips 241e1sca/01 model bir monitör ikinci el olarak 2000 TL'ye alınır mı? Bütçe max 3000
  12. Laftagorilla

Hp laptop 90d thermal shotdown hatası

Cb007nt model bir hp laptopa sahibim ilk acılısta başlıkta ki hata ile karşılasıyorum. Laptopumun fanlarını temizledim macun degisimi bir iki kere denedim bios güncelleştirmeyi denedim ama hata gecmedi. İlk açılışda esc spamlayıp system diagnasticse girip cıkarsam sistem sorunsuz açılıyor...
  13. Laftagorilla

GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB nasıl bir kart?

Modartın sistemini 11.500 TL'ye aldım. Ama aklıma ekran kartı takıldı hiç bir yerde dogru düzgün incelemesi yok. Eagle serisi nasıl bir seri kronik sorunu var mı?
Geri