Dün bilgisayarın montajını yaptım her şey iyi çalışıyor gibi ancak böyle uğultu gibi bir ses var, işlemci fanından geldiğini düşünüyorum. Stock fan takılı normal mi?
Merhaba, MSİ B450M MORTAR TİTANİUM aldım ancak ryzen 5 3600 için güncellemem gerekiyor bildiğim kadarıyla. Bu msi flash butonu ile nasıl güncelleniyor bilgi sahibi olan biri yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar 1 seneden uzun süredir windows10, office ve antivirüs yazılımları satıyorum. Şuanda 2500-3000 kişiyle %100 olumlu puana sahip büyük bir mağazaya da sahibim ancak reklam olmaması amacıyla burada paylaşmıyorum. Bu konu altında bu işin nasıl yürüdüğünü değil de sizin aklınıza takılan...
Merhaba, ben almayacağım ama arkadaşlardan eğer bu b450 serisinin giriş anakartı bekleyen ya da takip eden varsa eğer son 14 adet kalmış ve piyasaya göre 100-150 uygun, iyi kullanımlar şimdiden :)...
İncehesap tüm hazır sistemlere altta linkini bıraktığım anakartını eklemiş, anakart kötü diye biliyorum. Sizin düşünceniz nedir?
https://www.incehesap.com/asus-b450m-dragon-amd-b450-soket-am4-ddr4-bulk-fiyati-43702/
Merhaba, bu şekilde almayı düşünüyorum 3500X ve SSD değiştirdim, SSD'ye aldırmayın Samsung 860 EVO'ya sahibim o ssdyi en düşük fiyatlı diye seçtim. Sizce alınır mı? Darboğaz, sıcaklık artışı vs. olur mu? Ona göre bugün sipariş vereceğim
Rtx 2060, Ryzen 5 3600 ve 1 adet monitör içeren güzel bir sistem toplayabilecek arkadaş var mı? 7100-7200 olabilir. SSD ve HDD'ye sahibim onlara ihtiyacım yoktur. Önerileriniz benim için çok önemli çünkü fiyatlar çok çabuk artıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 6000 TL'ye monitör ve pc toplamak istiyorum. Parçalar ve özellikleri ile alakalı gerekli bilgi ve donanıma sahibim. Aklımda bir donanım var ancak başkalarının fikrini almak her zaman daha etkili oluyor. Buna ek olarak 2 ayrı sorum daha olacak. Parçaları ayrı...