Arama sonuçları: *

• Users: LORN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LORN

35-50K Arası Laptop Önerisi

Önerilere açığım. Çok yoğun odaklı kullanılmayacak. Gene de kaliteli bir şey olsun istiyorum.
  2. LORN

Monitör Dahil 60K Hazır Sistem Önerisi

Bütçe bu şekilde monitör dahil güzel bir sistem var mı şu an indirimde.
  3. LORN

Macbook Pro için Monitör Önerisi

Fotoğrafçıyım ve yoğunlukla fotoğraf editliyorum. Arasıra video da çalışıyorum. Hangi ürünü almam mantıklı olur başka alternatifler var mı? 27 alsam daha mı makul olur ? Bu kadar para verdikten sonra 120hz kullanmak istiyorum öyle bir etken de var.
  4. LORN

Macbook Pro için Bluetooth Mouse Önerisi

Magic Mouse kullandım ve elim alışmadı, iade edeceğim. Logitech XM serisini önermeyin. Kaba ve ağır. Aynı zamanda BT’da bağlantı kopmaları çok oluyormuş. Bütçe 3000’e kadar gidebilir.
  5. LORN

Macbook Pro için SSD Önerisi

Şu an elimde Macbook Pro M4 Pro var. Kingston XS2000 kullanıyordum ancak hiç verim alamıyorum. Acasis SSD kutusu alıp, içine SSD yerleştirmek istiyorum. Macbook zaten SSD ne olursa olsun o kutuyla birlikte maksimum 3000mbps okuyup yazabiliyor. O yüzden pci 3.0 alıp 2tb almak istiyorum...
  6. LORN

HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah - 1099₺

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-pf-has-2-core-wl-bkbk-gaming-mouse-siyah-1240423.html
  7. LORN

Bilgisayarımın Ortalama değeri nedir?

RYZEN 9 3900X / ASROCK X570 TAICHI / G-SKILL 2X16 3600MHZ / NZXT X63 280 / RTX3080 FE / 1TB SP 5000/4000 / HP SUPER GD 750+ Ortalama değeri nedir
  8. LORN

Gerçekten Delirmek üzereyim

Hayatımda bu kadar saçma sapan bir sorunla karşılaşmadım gerçekten. Arkadaşlar şimdi bizim ofisteki sekreterin pc si bozulmuş bende az bucuk anlıyorum bilgisayardan format atması için eve getirdik cihazı. Cihazda iki adet disk var biri 1tb hdd biri 512gb sata ssd. İlk sorun ssd’ye format...
  9. LORN

XMP Açınca Crash Yiyorum

Selamlar sistemim imzamda olduğu gibi. sorunun başta soğutucudan kaynaklı olduğunu düşündüm çünkü pc reset attığında soğutucu çalışmıyor işlemci ısındığı için pc kapanıyordu. sonra bios üzerinden gördüm ki her reset attığında ram 2133mhz ye sabitleniyor. şimdi 3200e aldım ve 3 gündür sorunsuz...
  10. LORN

Thermalright Phantom Spirit 120 - EVO VS SE

Sizce hangi modeli almak mantıklı? İşlemci: Ryzen 9 3900x bir sonraki işlemcim Ryzen 9 5900x falan olur muhtemelen.
  11. LORN

2025 Yılında Noctua NH-U12S & NH-U12P Alınır Mı?

Ryzen 9 3900x kullanıyorum. Nzxt x63 kullanıyorum pompa sesinden illallah ettim. 2.500 bütçem var ikinci el alacağım. Bu modeller ön planda sanırım. D14, D15, D15S, U9S de olabilir. Birbirinden ayıran özelliklerini çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. 1737624990 Kimsenin bilgisi yok mu?
  12. LORN

Soğutma Pompasından Gelen Ses

Hava sıkıştığının farkındayım ama kasayı veya radyatörü sallayınca herhangi bir ses kesilmesi olmuyor sadece kasayı sağa veya geri yatırınca ses kesiliyor. Kasa normal dururken bunu çözmek mümkün değil mi illet bir ses. Dünyanın en saçma sorunlarından biri olabilir. Aklıma radyatörü kasanın...
  13. LORN

ACİL Anakart AIO Görmüyor

Gayet sorunsuz kullanıyordum nzxt x62’yi sonra bu köpürme sesi ortaya çıktı biraz yukarı kaldırdım radyatörü hafif salladıktan sonra pc kapandı. Sonra 3 kere açmayı denediğimde son ses fanlar çalıştı. Bir süre bekleyip tekrar açtığımda fanlar çalışıyor ama pompa çalışmamaya başladı. Soğutucu...
  14. LORN

RTX 3080 Güç Kablosu Önerisi

Böyle çift pin giriş olsun istemiyorum çok çirkin gözüküyor bu görüntüyü nasıl çözebiliriz?
  15. LORN

Çözüldü✓ ACİL! - AORUS ELITE V2 BIOS ID SORUNU

Merhabalar, anakartımın revizyonunun 1.2 olduğundan eminim anakartın ve kutunun üzerinde yazıyor. Sitesinde başlangıç model olarak FB yazıyor ve şu an fb kurulu. Diğer bios updateleri yapamıyorum hata veriyor.
  16. LORN

NZXT H5 Flow vs Fractal Design Focus 2

Sizce Hangisi?
  17. LORN

İkinci Elde Böyle Bir Sistem Mantıklı Mı?

Kasa: Zalman S2 - 2000₺ Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3080 ASUS - ZOTAC - PALIT - 11000₺ İşlemci: Ryzen 9 3950X 4500₺ İşlemci Soğutucu: XPG LEVANTE 1500₺ Anakart: MSI B550 veya X570 4500₺ Ram: XPG SPECTRIX 3600Mhz 2x16 3000₺ Psu: HP Performance Gold750W 2.600₺ Ssd: KIOXIA EXCERIA PLUS 2TB...
  18. LORN

Ryzen 7 5800X vs Ryzen 9 3900X

Ryzen 5 5600'den geçiş yapacağım. Artık oyun odaklı değil daha çok iş odaklı bir bilgisayara dönüştürmek istiyorum. Ekran kartımı da 3080 ile değiştireceğim. 6750xt kullanıyorum. Oyunların hepsini 4k'da oyunuyorum 1080p ve 2k kullanmıyorum. Hangi işlemciye yükseltmeliyim?
  19. LORN

Çözüldü✓ ACİL - YENİ PSU FANLARIM DÖNMÜYOR

Merhaba, yeni psu satın aldım ve arkadaki molex girişine taktım girişlerde sorun gözükmüyor pc açtığımda ışıklar yanıyor ama fan dönmüyor. 1734042074 Psu üzerindeki İki molex girişi de denedim nerede yanlış yapıyorum. Bu arada hiçbir fan dönmüyor ne psu ne işlemci fanı ne de kasa Video linki...
  20. LORN

High Power Performance GD vs Super GD

bende şu an high power 600w performance gold psu var. 6750xt ile kullanıyorum. 3080 alacağım. 600w bin liraya satıp ikinci elde 750w gold psu almak istiyorum. super gd ile performance'ın arasında ne fark var onu öğrenmek istiyorum. daha iyi diyorlar emin olamadım teşekkürler.
Geri