Arama sonuçları: *

• Users: Darkware
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Samsung eğitim indirimi ile A36 alınır mı?

Öncelikle ben Nothing Phone 1 düşünüyordum, bu eğitim indirimini duyduktan sonra Samsung'a kayıt olarak gerekli işlemleri yaptım ve A36 128 GB 14.874, 00 TL gibi bir fiyata düştü farklı sitelerden 600-650 TL daha ucuz pek fark olduğunu düşünmüyorum Nothing Phone 1 alırsam eğer 256 GB olanını...
  2. D

Samsung eğitim indirimi ile A36 alınır mı?

Öncelikle ben Nothing Phone 1 düşünüyordum, bu eğitim indirimini duyduktan sonra Samsung'a kayıt olarak gerekli işlemleri yaptım ve A36 128 GB 14.874,00 TL gibi bir fiyata düştü farklı sitelerden 600-650 TL daha ucuz pek fark olduğunu düşünmüyorum Nothing Phone 1 alırsam eğer 256 GB olanını...
  3. D

Nothing phone 1 için şarj adaptörü önerisi

Bunu düşünüyorum fakat biraz tuzlu = Nothing 45W, Ya da = Spigen 35W Cihaz 33W başka adaptör öneriniz varsa önerir misiniz?
  4. D

A35 vs Nothing Phone 1

Çoğunlukla oyun oynarım (ağır oyunlar değil HayDay,COC,Brawl Stars), kamera ile fazla işim olmaz, öğrenciyim uzun süre kullanım için alacağım.
  5. D

Alt+Tab yapınca bilgisayar 5 saniyeliğine donuyor

Son AMD sürücü güncellemesinden sonra bu sorunu daha sık yaşadığımı hissediyorum. Şu anda 25.3.1 sürümünü kullanıyorum. DDU ile kaldırıp yeni bir sürüme geçmeyi düşünüyorum, ancak hangi sürüm daha stabil olur bilemiyorum. Öneriniz varsa onu denemek isterim. Veya farklı bir çözüm yolu...
  6. D

A35 için adaptör, hangisini almalıyım?

Üstteki daha pahalı ama kupon ile daha ucuza geliyor hangisini almalıyım A35 için
  7. D

Nothing phone 1 mi A35 mi?

A35 128gb modelini alabilirim ona göre şimdiden teşekkürler
  8. D

Nothing phone 1 alınır mı??

10.000-13.000 arası telefon arıyorum nothing phone 1 buldum önerir misiniz?
  9. D

Monitör temizlemesi için hangisini almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/dp/B097K2LF62?psc=1 https://www.hepsiburada.com/the-solution-lcd-led-ekran-laptop-tablet-bilgisayar-televizyon-cep-telefonu-gozluk-kamera-koruyucu-ve-parlatici-dogal-temizleme-temizlik-seti-250-ml-temizleyici-pm-HB00000APMXY
  10. D

Sağlam Lisans Windows 11 Home key hangisini almalıyım?

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-home-lisans-key-satin-al/ https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-home-oem-dijital-lisans-key/ oem olan daha mantıklı sanırım bilgisayar sıfırlandığında gitmiyor arada fiyat olarakda pek fark yok ama normal olanın daha fazla yorumu olması...
  11. D

Tranya F4 bu indirimle alınır mı, Türkiye'ye vergisiz gelir mi?

yada vergili ilede alınır mı? ilk defa duydum bu kulaklığı bir uygulama sayesinde indirim yakaladım önerir misiniz?
  12. D

C diskindeki "usermodedumps" klasörü nedir?

22gb yer kaplamakta ve içinde craftrise ın .dmp türünde ve farklı fazla kullanmadığım uygulamaların şeyleri var silmeli miyim?
  13. D

300-400TL Mousepad önerisi

300-400TL arası mousepad önerir misiniz?
  14. D

Minecraft Regedit Gerçek Mi?

Minecraft Regedit Gerçek Mi? knockback felan olan ping azaltan regeditlerin olduğunu düşünüyorum fakat güvenli olarak nereden ulaşabilirim bilmiyorum ücret karşılığı satın almayı düşünüyorum craftrise için. olta kullanımı düzelten felan.
  15. D

730 TL'ye ajazz aj159pro almak mı? 2.5k ya vxe mad r mi almak?

730 TL'ye ajazz aj159pro almak mı? 2.5k ya vxe mad r mi almak?
  16. D

AJAZZ AJ159 PRO Alırsam Masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacağım?

dongle felan gelmiyor sadedce sarj istasyonu geliyor nasıl bilgisayara bağlanacak bu mouse?
  17. D

Vxe r1 Pro USB reciever olmadan kaç hz?

Vxe r1 Pro USB reciever olmadan kaç hz?
  18. D

Vxe R1 mouse alınır mı?

Vxe R1 mouse alınır mı? Almayı düşünüyorum USB dongle mevcutmu mouse altında masaüstü sistemim var 2000TL gibi bir bütçe ayırabilirim başka öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler.
  19. D

Masaüstü bilgisayarda wireless mouse nasıl kullanılır

Merhaba mesela vxe R1 alacağım bunu nasıl kullanacağım dongle si varmı?
Geri