Arama sonuçları: *

• Users: Kızagan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kızagan

Hesabımın Silinme Talebi

Eğer bu forumun yöneticisi isen günlük 5 değil 15 milyon mesaj da olsa kontrolünü sağlayacaksın. Sağlayamıyorsan gerekli moderatör atamaları ile gereğini yapacaksın. Yapamıyorsan da bırakacaksın. Gelip işine gelmeyen konuları kilitlemekle admin olunmuyor. Yaptığı kural dışı şeyleri onlar da...
  2. Kızagan

Forumdaki Adaletsizlik ve Çifte Standart

Öncelikle bir uyarı puanı almama neden olan konuyu paylaşayım: Konuyla alakasız bir mesaj gönderdiğim için bir uyarı puanı aldım. Pekala devam edelim: Devam: Devam: Devam edelim: , Yukarıda verdiğim dört örnek ve bunlar gibi onlarca örnek mevcut. Hiçbirinde benim ve diğer...
  3. Kızagan

Yardım Hangisini Tercih Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, Sorum başlıkta gördüğünüz gibi. S21 mi S21 FE mi tercih edilmeli? Arasındaki farklar neler yardımcı olursanız sevirim.
  4. Kızagan

iPhone satıp Samsung Almalı Mıyım?

Merhabalar dostlar, iPhone 12 Mini model telefon kullanıyorum. Bu telefonu satıp S20 Ultraya veya S21’e geçmeli miyim? Elime bir miktar para da kalıyor.
  5. Kızagan

Yardım Gaming Laptop Sıcaklık Düşürme Yolları

Arkadaşlar hepinize merhaba, Ryzen 5 5600H işlemcili bir gaming laptop kullanıyorum. İşlemci oyunlarda 90 dereceyi görüyor bazen de aşıyor. Soğutmak için önerileriniz var mı? Teşekkürler. (Laptop soğutucu kullanıyorum)
  6. Kızagan

Yardım USB Çoklayıcı Önerisi

Arkadaşlar laptopuma USB çoklayıcı almak istiyorum ancak bazılarının gücü yetmiyor örneğin klavue, mouse ve soğutucuyu aynı anda takıyorum klavye çalışmıyor gibisinden. Böyle sorunlar yaşamayacağım USB çoğaltıcı önerilerinizi bekliyorum
  7. Kızagan

Yardım GTX 1650 Maksimum Çalışma Sıcaklığı

Merhabalar, Lenovo İdeapad Gaming 3 15ACH6 laptopumda GTX 1650 ekran kartı var. Oyun oynarken sıcaklığı 72-73 dereceleri görüyor. Sağlıklı bir sıcaklık mı yoksa sıkıntı mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Kızagan

Yardım Lenovo Idepad Gaming 3 Isınma Sorunu

Arkadaşlar dün laptopa ram takviyesi yaptım 8 GB. Takviye yapmadan önce işlemci BF5'de maximum 79 derece oluyordu. Şu an sıcaklıklar bu şekilde: Laptopu performans modunda kullanmama rağmen oyundayken bile fan yüksek rpm de dönmüyor sürekli standart hızlarda. Açıp kapatırken bir şeyi yanlış...
  9. Kızagan

Yardım Ram Takınca Isınma Sorunu

Merhabalar, Az önce Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 laptopuma ram takviyesi yaptım. Yaptığımdan beri işlemci sıcaklığı BF5'de 88 dereceyi gördü. Sistem boştayken bile 58-60 dereceyi görüyor. Sistem özellikleri: Ryzen 5 5600H GTX 1650 16 GB RAM (8 GB TAKVİYE ETTİM...
  10. Kızagan

Yardım Crucial Notebook Ram Kullanılır mı?

Arkadaşlar merhaba, Bağlantıdaki notebook ramini almayı düşünüyorum markayı tavsiye eder misiniz? Bir de benim laptopumda şu an Samsung'un rami var markalar hariç her özelliği aynı gene de bir sorun yaşar mıyım sonrasında? Teşekkürler.
  11. Kızagan

Yardım Lenovo Ideapad Gaming 3 Destek

Arkadaşlar selam, Bağlantıdaki laptopu kullanmaktayım. Ram ve depolama yükseltmesi yapmak istiyorum ancak bir kaç sorum var: - Anakartım maximum kaç GB ram destekliyor? - Depolama için 2.5'' SSD veya HDD uygun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
  12. Kızagan

Yardım Lenovo İdeapad Gaming 3 Performans Sorunu

Selamlar arkadaşlar, Lenovo İdeapad Gaming 3 15ACH6 modelini kullanmaktayım. Ağırlıklı olarak FİFA 21, BF5, AC gibi oyunları oynuyorum. Hiçbir oyunda problem yaşamamama rağmen BF5'de performans sıkıntıları yaşıyorum. Eklediğim görsellerde sistemin özellikleri görülmektedir. Oyun için testler...
  13. Kızagan

Razer Viper Mini Alınır mı?

Arkadaşlar selam, Şu an 294₺ fiyat etiketiyle satılıyor bu fiyata alınır mı? İkinci olarak da mouse da makro var mı? Tavsiye eder misiniz?
  14. Kızagan

Lenovo İdeapad Gaming 3 Ram

Arkadaşlar selam, Lenovo İdeapad Gaming 3 15ACH6 dizüstü bilgisayara sahibim. 8 GB ram daha ekletmek istiyorum ama şöyle bir model buldum tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-3200mhz-ddr4-ram-kvr32s22s8-8-pm-HB00000WMRXJ
  15. Kızagan

Battlefield 5 Ayarlar

Oynayan arkadaşlar BF 5 oyunu için hangi ayarları yaparsam bana fayda sağlar ve oyun içinde neleri bilmem gerektiğini anlatırsa çok sevinirim. Bir kaç haftadır oynuyorum ama yeni yeni çözdüğüm şeyler oluyor. Bilmediğim çok şey vardır. Şimdiden teşekkürler.
  16. Kızagan

Lenovo laptop Fps Sorunu

Arkadaşlar sistemimin özellikleri Gtx 1650 ekran kartı 8 Gb ram Ryzen 5 5600H işlemci. BF5 oynarken aldığım Fps ve Cpu-Gpu kullanımı ekteki fotoğrafta gözükmektedir. Normal sonuçlar mı? Minimum ayarlarda çok az fps alıyorum gibi geliyor.
  17. Kızagan

Ryzen 5 5600H 89 Derece

Ryzen 5 5600H işlemcili Lenovo laptopa sahibim BF5 gibi bir oyunda max 89 dereceyi gördü ortalama olarak 85 derecelerde bu normal mi?
  18. Kızagan

UMA Frame Buffer Size ayarı

Herkese selam. Ryzen 5600H, Gtx 1650 ekran kartı ve 8 Gb ramli Lenovo İdeapad Gaming 3 15ACH6 laptopa sahibim. Ancak ramden 2 gb ekrana ayrılıyor. Zaten harici bir ekran kartına sahibim. Bu seçeneği biostan 2 gb yerine 512 gb ayarına düşürsem sıkıntı yaşar mıyım?
  19. Kızagan

Ryzen 5600H sıcaklık

Merhabalar, Ryzen 5600H işlemcili laptop kullanıyorum. BF 5 gibi bir oyunda biraz süre geçirdiğimde işlemci 89 derecelerde oluyor. Normal mi yoksa soğutucu desteği mi vermeliyim?
  20. Kızagan

Lenovo İdeapad Gaming 3 Nasıldır?

Bir hafta önce indirimle Lenovo İdeapad Gaming 3 aldım. • Ryzen 5600H • Gtx 1650 • 512 GB SSD • 8 GB RAM Sistemi 9999₺ fiyata aldım sizce nasıl? Çok araştırma şansım olmamıştı piyasayı tavsiye üzerine aldım fikirlerinizi duymayı çok isterim. Teşekkürler.
Geri