Arama sonuçları: *

• Users: ÖM3ER
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ÖM3ER

ASKERLİK SEVK GÜNÜ İLE İLGİLİ BİLGİ?

Arkadaşlar merhaba, 8 Mayıs 2025 ‘de Amasya’da Bedelli askerlik yapacağım. Sevk tarihi 8 Mayıs ben izmirden gideceğim yaklaşık 1000km ve 2 gün yol izni veriliyor diye biliyorum. Benim sorum ne zaman birliğime katılmalıyım uçakla gideceğim için bileti son zamanlara bırakmak istemiyorum. Bu konu...
  2. ÖM3ER

Monitörde çıkan anlık yatay beyaz çizgiler.

Arkadaşlar merhaba, yeni monitör aldım. 2k 180hz daha alalı 3 gün oldu ilk günden beri pcyi kullanmaya başladıktan yaklaşık 30-40dk sonra sık sık sürekli yatay beyaz ince çizgiler çıkıp hemen kayboluyor 1 saniye gibi. 2 monitör kullanıyorum 2 monitör pcye dpi ile bağlanıyor ana monitörüm 2k...
  3. ÖM3ER

İ7 14700k ve 4070li Sistem Nasıl Sizce?

Arkadaşlar merhaba, bir sistem toplayacağım. Bu sistemde doğru parçaları toplamış mıyım? Herhangi bir eksik yada uyuşmaz parça var mı? Yada bir donanım yerine başka şu donanımı alsan daha iyi performanslı olur dediğiniz, önerilerinizi eleştirilerinizi bekliyorum. Sistem: Anakart: ASUS Rog...
  4. ÖM3ER

16x50 Dürbün kaç km gösterir?

Arkadaşlar merhaba, 16x50 nikon aculon A211 dürbünüm var. Bu dürbün kaç metre/km uzaklığı göstermektedir. Yani 1000 metreyi kaç metre yakına çekmektedir? 16x50 dürbün ile en fazla kaç km’ye bakabiliriz? Bilen arkadaşlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. İyi günler.
  5. ÖM3ER

Öneri 2k monitör ve 4k monitör arasında ki fark nedir?

Arkadaşlar, merhaba 2k monitör ile 4k monitör arasında görüntü, renk ve kalite olarak çok bir farklılık var mı? Yoksa tamamen bu sebepler monitörün panel teknolojisi ile ilgili mi? Yani görüntü kalitesi, renk kalitesi oyunlarda görsellik olarak hangi monitör tercih edilmelidir. 2k 144hz/yada...
  6. ÖM3ER

Konsol ve aksesuarların orijinal olduğunu nasıl anlarım?

Arkadaşlar merhaba, 1 ay önce ps5 slim cfı-2000 modelini aldım. Şimdi de 2. Kol ve kol şarj standı aldım. Almış olduğum ps5 slim, dualsense ve şarj standınının orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Birde arkadaşlar sony.com.tr de ps5 slim konsolumu hesabıma kayıt etmek istedim ama seri...
  7. ÖM3ER

Öneri Msi g321cu VS samsung odyssey g7

Arkadaşlar merhaba, hem Ps5’de hemde Pc’de, ana monitör olarak kullanacağım bir monitör arıyorum. Bu iki monitörü buldum sizce nasıl? hem iki platforma sorunuz çalışacak, hemde diğer etmenlerle uygun olur mu? Fırsat: MSI 31.5'' G321CU Curved 1500R VA 3840X2160 (UHD) 16:9 144HZ 1MS HDR Ready...
  8. ÖM3ER

Psn hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10-11 sene önce Psn hesabı açmıştım. o zaman yaşım küçük olduğundan, doğum tarihimi farklı yazmıştım. Şu an şifremi unuttum, güvenlik sorusunuda unuttum. Gmail hesabıma şifre sıfırlama geliyor, ama güvenlik sorusunu unuttuğum için değiştiremiyorum. Bu konu hakkında...
  9. ÖM3ER

Ps5 slim Lütfen Bekleyin ekranında kaldı?

Arkadaşlar merhaba ps5 slim aldım. Daha şimdi kutusundan çıkartım hdm kablosunu sony televizyona bağladım güç kablosunu da taktım ama ekrana hiç bir şey gelmedi. Ps5i açıtım sesi geldi ama ekranda görüntü yok şu an beyaz ışık yanıyor. Nasıl yapacağım bilen var mı?
  10. ÖM3ER

Çözüldü✓ 4k 144hz ve üstü Monitör önerisi?

Arkadaşlar merhaba, Hem Pcde hemde Ps5de kullanmak için 4k 144hz yada üzeri monitör önerir misiniz? Pc bileşenleri ile uyumlu ve ps5 ile uyumlu olmasını istiyorum. Şu an kullandığım monitör Asus tuf gaming 1920x1080 165hz 1ms 16:9 24inç bir ekran bu ekranı Pc için 2. Monitörüm yapacağım. Yeni...
  11. ÖM3ER

Çözüldü✓ Pc de zamanla performans düşmesi neden olur?

Arkadaşlar merhaba, Ekran kartı: Asus dual 3060 ti İşlemci: i5 11600k Anakart: Msi z590 pro wifi Depolama: 1tb Msi m2 ssd + 2tb Corsair m2 ssd Soğutma: Msi 240r Psu: Msi 750 +80 gold Performans düşüklüğü yaşıyorum, pc son zamanlarda gözle görülür bir şekilde kasmaya, donmaya, performans...
  12. ÖM3ER

Bilgisayarda sebepsiz yavaşlamalar neden olur?

Arkadaşlar mehtaba, Pcde son zamanlarda yavaşlamalar ve fps droplar var. Ama bu gün oluyor 1 gün sonra hiç bir şey yokmuş gibi sorun yaşamıyorum. bazen olup bazen hiç bir şey olmuyor. Ara sıra açılırken ve kapatırken de çok çok yavaş kapanıyor. Açılırken yükleme işaretine benzeyen ibareler ile...
  13. ÖM3ER

Güzey Sanal Mağazacılık güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba, ben ps5 slim almayı düşünüyorum. İnternetteki hemen hemen tüm sitelerde Güzey Sanal Mağazacılık firması ile karşılaştım acaba güvenilir mi? Amazon, teknosa, hepsiburada, trendyol, turkcell pasaj gibi yerlerde her türlü teknolojik ürün satışı yapmaktadır. İnternette çok fazla...
  14. ÖM3ER

TR`de en doğru ve güvenilir hangi siteden teknolojik ürün almalıyım?

Arkadaşlar merhaba, internetten playstation 5 slim almayı düşünüyorum. En güvenilir ve en sorunsuz, sıkıntısız hangi site üzerinden hangi satıcı firma üzerinden almalıyım. birde herhangi bir sıkıntı yaşarsam satın alımı sonrası, bozuk, krık, hatalı ve kusurlu ürün gönderimi sonucu sorunsuz bir...
  15. ÖM3ER

GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z NEO NASILDIR?

Arkadaşlar merhaba ram almak istiyorum başlıkta yazdığım gibi gskill trident z neo 32gb ram almak istiyorum ama sistemime uygun mudur? Uyumluluk açısından Anakartım ddr4 5333mhz 128gb ram desteklemekte. Bunun dışın da başka kriter ve başka parçanın önemi var mı? varsa nelerdir. SİSTEMİM...
  16. ÖM3ER

Öneri PC İçin Ram Bellek Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba Ram alacağım ama alacağım Ram Bilgisayarıma uygun olur mu? İntelin sitesinde 11600k için 3200mhz yazıyor 3600mhz alacağım sorun olur mu? Birde Ramlerin fps'ye etkisi veya droplara donmalara faydası varımdır. Cpu: i5-11600k 4.90 ghz Anakart: Msi z590 Pro wifi [DDR4 5333 mhz 128...
  17. ÖM3ER

Yardım internet driver yüklenmiyor

Arkadaşlar format attım pc ye ve driver olmadığı için internet yok telefondan msi sitesinden de indiremedim. Yardımcı olurmusınuz. Anakart modeli: msi z590 pro wifi
  18. ÖM3ER

Güçlü sistemde fps sorunu!

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımın normalin altında düşük fps değerlerine sahip olduğunu düşünüyorum. Mesela benim istemimin aynısı youtubede Gta 5 online oyununda 120 Fps civarlarında alırken ben 70- 80 Fps alıyorum nedenin işlemci ghz den olduğunu düşünüyorum çünkü sabit frekansta çalışıyor...
  19. ÖM3ER

MSİ MAG CORELİQUİD 240R V2 WHİTE NASILDIR?

Arkadaşlar merhaba Msi Mag CoreLiquid almayı düşünüyorum, nasıldır? ,Yük altında - Boşta sesi nasıldır?(Çok ses çıkartır mı? ,RAHATSIZ EDECEK KADAR.) ,i5 11600k işlemci kullanıyorum yeteri kadar soğuturmu? Beni bilgilendirirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
  20. ÖM3ER

Öneri 11600k için sıvı soğutucusu önerisi

Arkadaşlar i5 11600k işlemci için sağlam, kaliteli ve sesis çalışan sıvı soğutucu önerir misiniz?. Bilgilerim; Kasa: CORSAİR 4000X RGB WHİTE Anakart: MSİ Z590 PRO WiFi Psu: MSİ MPG A750GF 80 +gold WHİTE
Geri