Arama sonuçları: *

• Users: YasarKrs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Bilgisayardan çekilen fotoğraf telefon Wallpaper'i boyutuna nasıl getirilir?

Oyunlarda çektiğim ve beğendiğim fotoğraflar var bunları telefonuma wallpaper yapmak istiyorum ancak nasıl yapabilirim bilmiyorum. Bilgisayardan kendim o boyuta getirmeyi denediğimde saçma sapan bir görüntü ortaya çıktı. Bunun bir sitesi vs var mı? Örneğin:
  2. Y

Linke tıklayarak bilgiler ele geçirilebilir mi?

Twitter da bir videp görmüştüm meğerse altında kaynak:dd....com şeklinde bir şey yazıyormuş fark etmedim. Twite tıklayacakken o linke tıkladım ama hemen geri kapatıp tara geçmişin tamamını sildim. VirusTotal'de 5 tane açık buldu. Opera GX kullanıyorum sıkıntı çıkar mı?
  3. Y

Telegram'dan IP adresim bulunmuş olabilir mi?

Noramlde Telegram sadece telefonumda duruyor bilgisayara da kayıtlı yanlışlıkla bir linke tıkladım Telegram linki açtı merak edip bastım sonra kapattım bir iki video fotoğraf falan vardı coinlerle ilgili. Sonra bildirim belirdi ekranımda yescoin sizin IP'nize erişim istiiyor diye alttada bir...
  4. Y

Turkcell internet 45 olan hız 8'lerde

Bundan önce hiç olmamıştı normalde hep 45'lerde olan internetim şu an 8'lerde müşteri temsilcisini aradım hız testi güncelleme reset falan yaptık gene aynı hiçbir şey değişmiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Mobilde, 28 29 da falan geziyor 8 olan değer.
  5. Y

Lol custom skin hakkında sorular ve yardım.

İnternette yt de falan çok fazla görüyorum benimde hoşuma giden kostümler var ve kullanmak istiyorum ama nasıl kurulacağını anlaymadım ve tam detaylı bir video bulamadım nasıl kurup kullanabilirm bilgisayara bir zararı var mıdır ve ban sebebi mi?
  6. Y

Shift head'si nereden oynayabilirim?

Herkesin illa oynamış olduğu Shift heaad oyunu var bilriisniz bende maziyi gidermek için bir oynamak istedim ancak oyunu bulunduğu bütün siteler de ekranı büyüttüğüm zaman oyun kasmaya başlıyor bende bunu istemiyorum bir anlamı kalmıyor kasmadan oynayabileceğim bir yer var mı?
  7. Y

Logitech G435 1.059,04TL??

https://tr.aliexpress.com/item/1005005705090393.html?spm=a2g0o.tm1000004801.7765382960.1.493b6f3dlkzTna&pdp_ext_f= Orijinal değildir gibi geliyor orijinal mi bu?
  8. Y

AJAZZ AK992'Ye bu keycap uyar mı?

https://tr.aliexpress.com/item/1005006193150769.html?spm=a2g0o.productlist.main.115.2d5a54acIWhYdz&algo_pvid=a77c0caa-c1fe-42cf-87b1-ef0be0ee9ac7&algo_exp_id=a77c0caa-c1fe-42cf-87b1-ef0be0ee9ac7-57&pdp_npi=4%40dis%21TRY%21816.81%21563.60%21%21%21171.65%21118.44%21%402103080617107927323344463e9428...
  9. Y

PTT kargo benim kargom başka yere yolluyor.

İyi günler arkadaşlar ben whatgeek üzerinden ajazz ak992 almıştım ve adres olarak da Ankara Mamak giriliydi buna rağmen şuan PTT de kargo Ankara nallıhana gidiyor ve hiç tanımadığım birine yollanıyor kargom.Ve normalde çıkmaması gereken bir vergi çıkıyor ne yapmam lazım?
  10. Y

Whatgeek'den alınan ürüne vergi çıkar mı?

İyi akşamlar, iyi forumlar. Ben 17 Ocak günü Ajazz AK992 klavyeyi Whatgeek üzerinden satın aldım ve bugün sabah Türkiye'ye gelmiş ve sanırsam kargom PTT'ye verilecek. Kargom Yanwen tarafından POS malaysia aracılığı ile gönderildi. Şu an bunun için benden vergi alırlar mı? Sırf vergi çıkmaması...
  11. Y

Steam indirme hızı çok düşük.

Normal de 5 mb/s hız ile indirmesi gerekir,ancak şuan 600 kb/s ile bile zor indiriyor.Epic te falan dirket 5 mb/s ile indiriyor,ancak steam de öyle değil var mı bi çözümü?(Önbelliği temizledim modemi açtım kapattım modeme bağlı kablonun yerini değiştirdim ancak bi değşiklik olmadı)
  12. Y

POS malaysia kargo takibi

Whatgeek'den aldığım klavye 3 gün önce yanwen e verildi bu günde uçağa binmiş uçak şu an Malezya'da kendi yanwen in sitesi hariç POS malaysia diye bir site ve orada da bir takip numarası bulunuyor ancak POS malaysianın sitesinde kargo numaramı yazdığım zaman ise herhangi bir erşimim yok nasıl...
  13. Y

Whatgeek ürün 8 gündür kargoya verilmedi

8 gün önce 17 Ocak ta Ajazz AK992 aldım ve hala daha stoku gözükmesine rağmen kargoya verilmedi 4 kere normal mail attım 2 kere siteden yazdım hala tık yok Discord'dan yazıyorum oradanda tık yok aldığıma pişman oldum diyebilirim siz almayın. Not: T.C. adres telefonu verdim hala yine de tık yok.
  14. Y

AJAZZ AK992 alırken gümrük vergisi ödeniyor mu?

Klavyeyi çok beğendim ama aklıma takılan iki şey var ben bu klavyeyi büyük bir ihtimal ile Whatgeek'ten alacağım aldığım zaman gümrük vergisi öder miyim yoksa ödemez miyim? Birde sizce bu klavye brown switch mi yoksa red switch mi olmalı önerileriniz nelerdir?
  15. Y

Fransızca ödevine yardım.

Fransızcam eskisine göre pekte iyi değil neyi nereye koyacağımı tam kestiremiyorum dersem yeridir yardım olabilir misiniz?(Lütfen çeviri kullanmayın daha hatalı oluyor gerçek fransızcayı bilen biri yaparsa çok daha iyi olur.)
  16. Y

Assassin's Creed Origin's in ses efektleri

Önceden oynamış olan bir arkadaşım bana Origins ses efekleri çok kötü alacaksan oddeysey al demişti sizce nasıl sesleri hikayeden aldığım zevk e etki eder mi?
  17. Y

2000 TL bütçe ile hangi klavye alınır?

Henüz almayacağım ancak yakın bir vakitte klavye değişceğim ve çok arada kaldığım birkaç model var bunlardan sizce hangileri? XPG Summoner, ASUS ROG STRIX Scope, ASUS TUF Gaming K3 bu 3 model arasında çok kaldım sizin bir öneriniz var mı? Numpadsiz klavye önermezseniz sevinirim. Şimdiden...
  18. Y

Voidu'dan alınan oyun 45 dakikadır gelmedi.

Voidu'dan ürünü alalı 45 dakika oldu ne benden para çekti nede oyunum geldi noluyor? 1 saat imiş.
  19. Y

Voidu güvenilir mi??

Voidu'dan oyun almak istiyorum ama kendi kartımı girmek konusunda biraz kararsızım ne olur ne olmaz diye ekstra bir sanal kart oluşturup ordan almaya gerke var mı?S iz hiç oyun aldınız mı? Güvenilir mi ?
  20. Y

Xpg Summoner Cherry mx vs Corshair K60

Xpg Summoner Cherry mx vs Corshair K60 yada farklı bir öneriniz varsa oda olur kesinlikle %60 klavye istemiyorum sizce hangisi ? Not:Corshair K60 itopyada 1700 TL şuanda o yüzden soruyorum.
Geri