Arama sonuçları: *

• Users: Kainhorse
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kainhorse

Wattpad nedir olayı ne?

Agalar bu wattpad kitap mı e kitap mı neyse ne oluyo? Bugün felsefe dersinde her kitap okunmalı mı diye bi muhabbet dönüyordu ve sınıftaki bazı kişiler özellikle kızlardan bazıları wattpad okuduğunu ve pişman oldduklarını kesinlikle okunmaması gerektiğini fln söylüyo bi de arada instada görüyom...
  2. Kainhorse

Bilgisayarım aniden donuyor

Sorun çok klasik gibi görünüyor fakat ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Öncelikle bu imzadaki sistemi 1.5 yıldır kullanmaktayım daha önce 8 yıl boyunca düşük kalitede bir laptop kullanmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Mouse hareket ettirirken veya yazı yazarken 5-6 saniyede bir...
  3. Kainhorse

Bilgisayarımı satıyorum ama dosyalarımı saklamam lazım yardımcı olur musunuz?

Hocam bilgisayarımı satıyorum fakat içindeki resimler, ses dosyaları, ekran görüntüler vs. saklamam lazım. Bunun için evde bir tane taşınabilir HDD var fakat aile fotoları fln var içinde şimdi o HDD'ye bir ergenin arkadaşlarıyla olan anıları ne bilim ses dosyaları, troll fotoğraflar falan olması...
  4. Kainhorse

Yardım Steam Oyunlarım yüklü gözükmüyor.

Arkadaşlar steam üzerinde yaklaşık 500 gb oyunum var ve hdd ye kurulu ama steam ssd de kurulu ve (yaklaşık 50 gb) ssd dolunca dedimki steami sileyim ve hdd ye atayım dedim steam dosyalarını sildim ssd'den, yeni steam indirdim hdd ye kurdum hesaba giriş yaptım oyunlar yüklü değil gözüküyor ama...
  5. Kainhorse

Sweatshirt önerisi ?

Hocam çok popüler olmayan sweatshirt linkleri atabilir misiniz? İnternet üzerinde özellikle online alışveriş sitelerindekiler çoğu kişinin üzerinde oluyor o yüzden insanın giyesi kalmıyor, çok popüler olmayan size göre hoş sweatshirt önerisi alabilir miyim? İyi forumlar :)) bütçe max 250
  6. Kainhorse

Yardım İzlemelik bişeyler önerir misiniz?

Hocam yaklaşık 1 aydır canım sıkılıyor ve dizi izlemek istiyorum ancak 1 aydır sağdan soldan öneri istiyorum hep dark, rick and morty, breaking bad, LCDP... gibi bilindik yapımları söylüyorlar. Bunları izledim eğer sizin bildiğiniz fazla bilindik olmayan diziler varsa (yabancı dizilerden...
  7. Kainhorse

Yardım HDD'm pc de gözükmüyor.

Hocam, yeni aldığım hdd'yi pc ye taktım fakat gözükmediğini farkettim yt den baktım adam buraya kadar geliyor videoda hdd'si burda gözüküyor, ardından adam harf atayıp kullanıyor fakat benim 1tb lık hdd yukardaki menüde görünmüyor. Çözümü bilen yazsın lütfen.
  8. Kainhorse

Yardım Valorantın kapladığı alan 45 GB mı?

Denetim masasından bu görüntü, 250 gb ssdm var fakat 40 gb boş gözüküyor ve pc'mde yüklü olan en hard uygulamalar "lol valo ve rocket league" başka yok ve bu 3 nün 200gb tutma imkanı yok! Denetim masasındaki program kaldır bölümünden bakıyorum fakat bazı uygulamaların yanında kapladıkları alan...
  9. Kainhorse

İninal kart ile yaptığım spotify üyeliği sorunu

Hocam sabah karta para attım ve ödemeyi güncelledim. Ama karttan çektiği para benim spotify hesabımı yenilememiş ama 24tl duo hesap parası çekmiş. 2 tane spotify hesabım var ve 2 side şuan premium değil. Hangi hesaba para aktardığını görebilir miyim acaba ?
Geri