Arama sonuçları: *

• Users: feyo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Asus Dual RTX4060 10.000 Alınır Mı ?

merhaba işlemcim ryzen 5600X uzun zamandır ekran kartı arıyorum 2 el sarı sitede asus dual rtx4060 buldum fiyatı 10.000₺ sizce alınır mı
  2. F

Rtx 4060 ekran kartı önerisi

Herkeze merhabalar kendime ufak çaplı bir sistem topluyorum FPS oyunları için Valorant, pubg tarzı günde max 2 saat oynuycam genelde çalışıyor oluyorum zaten sadece ekran kartım kaldı bütçe max 15.000 ₺ asus dual RTX 4060 düşünüyorum sizce uygunmudur yada RTX 5060 beklenmeli midir diğer...
  3. F

22.000 TL bütçe ile sistem önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 22.000 tl sistem önere bilirmisiniz 22.000 tl üzerine çıkamam asgari ücrete çalışıyorum sistem toplama için 3 aydır biriktirmeye çalıştım sadece kasa monitörüm var arkadaşlar
  4. F

Yardım Asus Tuf M3 Macro atama yapamıyorum

Oyunlarda macroyu kullanamıyorum uyguladığım halde eski mouse 50 tl lik birşeydi hiç ondaki macroda böyle sorunlar yaşamadım
  5. F

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION Hatası alıyorum

Arkadaşlar 5 kez bu hatayı tekrarlıyor sistemim ve power tuşuna bastığımda sistem açılmıyor ancak fişi söküp taktığımda açılıyor ve hatayı tekrarlamaya devam ediyor acil yardımınıza ihtiyacım var
  6. F

Öneri 2 el sistem aldım m atx kasa düşünüyorum ?

Arkadaşlar 2 el sistem aldım yeni bir m atx kasa almak istiyorum bütçe 1.000 TL önerilerinizi bekliyorum
  7. F

Öneri Sizce sistemim uyumlu mu

Merhaba arkadaşlar bu sistem pubg emilatör ve gta 5 için yeterlimi ?? Anakart: Tuf b450 pro gaming İşlemci: ryzen 7 3700X Ram: corsair vengeance rgb pro 16gb 3200 mhz cl16 Ekran kartı: asus dual RTX3050 Cpu soğutucum: Mugen 5 2 el aldım Kasa: dark guardian mini PSU: asus rog strıx 650W Monitör...
  8. F

Öneri Sapphire RX6600XT nitro+ ALINIR MI ?

https://www.teknobiyotik.com/nisan-firsatlari/ekran-karti/sapphire-nitro-radeon-rx6600xt-8gb-128bit-gddr6-ekran-karti-11309-01-20g.html BU KART ALINIR MI ARKADAŞLAR.
  9. F

Çözüldü✓ Ekran Kartı Önerisi Bütçe 8 Bin TL

Arkadaşlar RX6600 ekran kartımı sattım 8 bin tl bütçem var, nvidia tarafında önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  10. F

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX RX 6600 XT ekran kartının bloğunda akıntı var

Merhaba ASUS ROG STRIX RX 6600 XT ekran kartımın bloğunda akıntı var, bu neden olmuş olabilir, aldığımda böyle bir şey yoktu dün farkkettim bunu yardımcı olabilecek var mı bu konuda.
Geri