Arama sonuçları: *

• Users: kampfar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar sistemimi satmak istiyorum fakat pazardan uzak kaldığım için ne kadar eder bilemiyorum. Corsair ssdnin değerli olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında bildiğiniz parçalardır sanırım. Bana yardımcı olabilir misiniz? Amd Ryzen 3700x Msi 3060 ti Gaming x Msi x570-A Pro Crucial 32gb...
  2. K

Çözüldü✓ Sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar uygun bir alt forum bulamadım konuyu açmak için. Umarım buraya açmam da bir sorun yoktur. Macbook almak için kasamı satmayı planlıyorum ama ne kadar edeceğini bilemedim. Parçaları akakçe üzerinden en ucuz yeri bularak topladığımda 48 civarı bir fiyat çıkıyor. Sizce ne kadar eder...
  3. K

RAM çipini öğrenmek hakkında

Arkadaşlar yeni aldığın PNY RAM'leri iade edip Crucial Ballistix alacağım. RAM'lerle ilgili sorun yaşıyorum. Forumdan bir arkadaş çipin Samsung C die olduğunu ve çok iyi bir çip olmadığını söylemişti. Bugün merak edip program indirdim ve Samsung olmadığını gördüm. İlk olarak programı sitesinden...
  4. K

Cs go oyundan atıyor

Arkadaşlar yaklaşık iki senedir kullandığım bilgisayarımda cs go oynarken sorun yaşıyorum. Aldığımdan beri var bu sorun. Oyun oynarken görüntü donuyor fakat ses var. Yürüyorum ateş ediyorum vs ama görüntü donuk. Veya direkt oyundan masaüstüne atıyor. Şimdiye kadar denediğim şeyler: 2 kere...
  5. K

Pny XLR8 Gaming ram alınır mı?

Arkadaşlar 3700x işlemci ve x570-a pro msi anakart kullanıyorum. Gskill ripjaws 2x8 3600mhz ram var. Ram photoshop gibi uygulamalarda yetmemeye başladı. Bir de cs go oynarken donma sorunu yaşıyorum. 2 ekran kartı değiştim sorunu çözemedim. Ssd değiştim sorunu çözemedim. Bu yüzden hem ram...
Geri