Arama sonuçları: *

• Users: Musat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Bu SSD lerden hangisi alınır Dram nedir?

https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-1tb-p3-plus-serisi-3d-nvme-m-2-ssd-nand-okuma-5000mb-yazma-3600mb.html https://www.itopya.com/ara?t=2tb%20ssd Fiyatı uyguna buldum. Fiyattan bağımsız yorum yapın. 1701266149...
  2. M

Yardım Yarın 15 pro max alicam nelere dikkat etmeliyim ?

Arkadaşlar yarın iPhone 15 pro max alacağım. Yurt dışı telefon olduğu için alırken nelere dikkat etmeliyim Face id Kameraların kontrolü Kapalı kutu olması Ekran parlaklığı Bataryası %100 mu diye Başka neye bakılır 40 bine aliyorum 15 promax 256
  3. M

Yardım Yurt dışı iPhone 15 pro max almak istiyorum ama bilgim yok.

Arkadaşlar bulgaristandan iPhone 15 pro max 256 almak istiyorum. Getirince kayıt yaptıracağım. Ama garantisi olmuyor sanırsam. Onun dışında dikkat etmem ve bilmem gereken bisey var mı. Orada stok var midir öyle sorunlar oluyor mu
  4. M

Öneri AMD rx 7600 çok ucuz

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dual-radeon-rx-7600-v2-oc-8gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html Yapıştır geç
  5. M

Öneri 10-12 bine telefon önerisi

Arkadaslar 2023 temmuz itibariyle 10-12 bine telefon almak istiyorum. Note 10 pro almak Mantıklı mı? Birde taksitle nasıl alabilirim fikri olan var mı
  6. M

Yardım 10-12 bine kamerası güzel telefon önerisi marka fark etmez

Arkadaslar başlıkta olduğu gibi kamerası güzel olan fiyat performans bir telefon arıyorum maksimum 12k fiyat. Biraz akıcı olsun teknik servisle felan zorluk yaşamayalım. Eksik birsey sordum mu bilmiyorum islemciside guzel olsa sevinirim yardım bekliyorum
  7. M

Yardım Outocat için laptop önerisi

Arkadaslar bir abim benden laptop istiyor. Outocat calistiricakmis ama sadece verilerine bakicak. Evinde güçlü masaüstü var. Ordan çalışmalarıni yapıyor. Ama 8-9bin bandına programı iyi kötü idare edicek bir laptop var önerisi lazım. Lütfen outocat kullanmayanlar yorum yapmasin.
  8. M

🔥İndirim İtopyada indirimler başladı !!

https://www.itopya.com/Kampanya/secili-bilgisayar-parcalarinda-ve-depolama-urunlerinde-firsatlar--183 itopyada indirimler var işinize yarar bişey varsa alabilirsiniz.
  9. M

7 bin TL ye kadar laptop önerisi

Arkadaslar bütçe 7bin hadi zorla 8 olsun diyelim. Aradığım Laptop 15,6 inch veya daha büyük full hd monitor olması önemli . 8gb ram veya daha fazla. 256gb ssd olursa 4 çekirdek işlemcili en azından Valorant 75fps verse yeterli tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  10. M

Xbox'a League of legends ve Valorant geliyor hedef 2023

Evet beyler yukarda da belirttigim üzere 2023 yılında xboxa gelecek oyunlar açıklandı ve lol geliyor yüksek ihtimalle klavye mouse desteği olacak yani. Xbox series s 4500 tl ye alıp rahatça lol oynayabileceksiniz. Bir çoğumuz lol ve Valorant oynadığımız için xbox gibi gamepade oynayan cihazlara...
  11. M

Yardım Asus 3070ti ryzen 5 4500 işlemci ve 12 pin nasıl yaparım.

Arkadaslar sistemim Corsair 650w 80+ Bronze psu. Asus B450 mk Anakart 2*8 3200mhz ram 1tb m2 ssd Ryzen 5 4500 işlemci. 2k 144hz monitor ips panel. Rtx 3050 ekran kartından asus 3070ti ekran kartına geçicem. Sorularim şunlar: 1-) Elimdeki islemci sizce şuanda bu r5 4500 sizce 2k oyun...
  12. M

Yardım Gen 4 NVMe m2 slotuna gen 3 takınca çalışmıyor normal mi?

Başlıkta belirttiğim üzere Anakartim gigabyte b 560 m h modeldir. Üzerinde 2 tane m2 ssd slotu var. Birisi gen 3 diğeri gen 4 bende buna istinaden ikinci NVMe m2 ssd siparişimi verdim. Ancak gen 4 slota gen 3 ssd takınca hiç bisey görmüyor. Disk yönetiminde çıkmıyor biosda da gozukmuyor. İki m2...
  13. M

2k 27 inch monitor tavsiyesi

27 inch 2k çözünürlükte 144hz 1ms(gtg) monitor arıyorum. Bütçem 3500-3750 bantlarında belki biraz üstünde. Curved VA panel istemiyorum. Lg modelleri hoşuma gidiyor ama anlamıyorum. Genelde fps oynuyorum bazen de video izliyorum renkleri doğru görmek istiyorum. Hoparlörde önemli pivot cok onemli...
Geri