Arama sonuçları: *

• Users: R1xy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R1xy

Çözüldü✓ ATK Dragonfly A9 için skatez nerden bulabilirim?

heryere baktım fakat hiç bir yerde a9 için skatez bulamadım artık dümdüz oldu benimki nerden bulabilirim?
  2. R1xy

Bilgisayara bir dosya inmeye çalışdı

Öncelikle herkeze iyi forumlar. 10 dk önce pc başından kaltım ve içeri çay almaya gittim geldiğimde chrome de 3 adet sayfa açıktı ve fdm üzerinden pc ye bir şey inmeye çalışmış ama fdm buna izin vermemiş tahminimce biri bilgisayara bir şey indrimeye çalıştı. açılan sayfalar bunlar. Fakat msn...
  3. R1xy

Mchose v9 pro yankı problemi

kulaklığı daha yeni bugün aldım taktım pc ye açtım ve ilk olarak cs yer girip bi tesdt etmek istedim fakat silah sesleri olsun yürüme seslei olsun atmosfer sesleri olsun her şey yankılı geliyor. acaba yüksesk sesten ötürümü diye düşündüm ama sesi kısınca da aynı yankı oluyor. dedim belki cs ile...
  4. R1xy

ATK Mercury I alınır mı? ?

Merhaba. Uzun zamandır aynı kulaklığı kullanıyorum James Donkey 710 açıkcasi ses kalitesi olsun rahatlığı olsun hoşuma gidiyor ama açıkçası artık kabloludan sıkıldım o yüzden bu kablosuz kulaklık arayışına girdim ve atk Mercuryi buldum açıkçası tipi hoşuma gitti fiyatı şuan 3200 TL ben alicaguma...
  5. R1xy

2000₺-3000₺ Arası kablosuz kulaklık önerisi

merhaba. şuan kullandığım kulaklık James Donkey 710 uzun süredir bunu kullanıyorum. açıkcası rahatlık olsun ses olsun mikrofon olsun baya hoşuma gidiyor 2-3 kere bozulmasına rağmen tekrar tekrar yenisini aldım ama açıkcası biraz sıkılmaya başladım ve çıtır dan bozulmaya başladı tekrardan. o...
  6. R1xy

260-300 hz 27 inc Monitör önerisi

Herkese iyi sabahlar. 240-300 hz arası bir monitör arıyorum 27 inç. va panel olması tercih ederim ama ıps olursada olur bütçe 7-k bu fiyat bandında alabilceğim en iyisini arıyorum ve kavisli olmassa sevinirim.
  7. R1xy

Görev yönetcisindeki özgeçmiş nedir ne işe yarar?

pc ye yeni format atım ve bir kaç tane daha önce görmediğim gereğinden fazla ram yediğini düşünüdüğüm uygulamalar gözüküyor görev yöneticisinde bunlar nedin ne işe yarar ve eğer önemli bir işlevi yoksa kapatmayı tercih ederim ama kapattığım zaman restart attığımda geri geliyorlar
  8. R1xy

Pc de olan hataların sebebini nasıl ve nerden öğrenebilirim?

Öncelikle windows 11 kullanıyorum. bi 1-2 hafta önce pc ye format attım ve format attıktan sonra bilgisayarda daha önce olmayan şeyler olmaya başladı. Oyun içinde sık sık çökmeler, donmalar, görev yöneticisinde daha önce görmediğim ram yiyen programlar vs. hani ben formatta yanlış birşeymi...
  9. R1xy

Steam profile link ekleme

steam profiline link ekliyorum ama bu asşağıdaki gibi gözüksün istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?
  10. R1xy

YARDIM Windows 11 format atarken takıldı

Merhaba. Bilgisayara format arıyordum yukleme ekranı tamamlndiktan sonra USB yi çektim tekrar tekrar format ekranına gelmesin diye ama PC acilmasj gerekirken mavi bı ekrana attı aşağıda try again yazısı vardı USB yi tekrar takip enter diyip o yazıya bastım sonra pro series ekranında takıldı...
  11. R1xy

Minecraft sunucu kurma

merhaba. keyubu ddan bugun bi sunucu satın aldım. sunucu ip felan hersey geldı uzak masa üstünüde açtım ama sonrasında ne yapacaıugımı bilmiyorum. sitenin kendi videoları var ama yarım yamalak benim yaptıgım yere kadar anlatıyorlar, fakat sonrası yok ne yapacam bilmiyorum. birkaç farklı videoa...
  12. R1xy

Nvidia renk ayarı yapınca pixsellesme oluyor

Merhaba iyi akşamlar. Yakın zamanda yeni ekran kartı aldım CS de renk ayarı yapınca renkler pixsellesiyor eskiden olmuyordu 1070 kullanıyordum önceden şimdi 1660 ti ya geçtim yani ekran kartından mi kaynaklanıyor yoksa bunun pixsellesme olmaması için bı ayarmi vardı ? Örneklerini ekledim
  13. R1xy

Yardım. Kurulum kapanmadan ônce temizleniyor hatası.

Herkes günaydın. Dün akşam 10-11 gibi bilgisayara format atacaktım hemde bilgisayarı Windows 11'e geçirecektim. İlk başta disk bulunamadı hatası aldım sonra onu yt den bakarak çözdüm. Ondan sonra Windowsu yükleme ekranı geldi bi 10-15 dk bekledikten sonra yüklenen yer %100 oldu ve evet hayırlı...
  14. R1xy

Yeni ekran kartı aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Öncelikle iyi forumlar. Yakın zamanda kullandığım evga 1070 ftw ekran kartım yandı ve kullanılamaz hale geldi. o yüzden yeni bir ekran kartı sipariş ettim msi 1660 ti kart geldi. ama şimdi ben ekran kartını takitigim zaman diğer driveri yüklü olacak ve onu ddu ile kaldıracam ama bunu yaparken...
  15. R1xy

Çözüldü✓ PSU'i Kutuda kullansam sorun yaratırmı?

Ekran kartım kasama sığmadıgı için uzun süredir Uzay montaj kullanıyorum. ama PSU felan kasada duruyordu, sadece anakart kasanın dışındaydı uzun süre böyle kullandım. sonra baktım hem çirkin duruyor hemde birkaç kere düşürüyordum yanlışlıkla. o yüzden dedim tuşunu felan sökeyim kendime ayakkabı...
  16. R1xy

Yardım RX 580 güncelleme yapılamadı hatası

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım RX 580 öncesinde RX 550 kullanıyordum ekran kartını taktım hiç bir problem olmadan çalıştı driverini silip tekrar yükledim açtım güncelleme yapmak istediğim zaman güncelleme yapılamadı hatası alıyorum ve ekran kartının sıcaklığı çok yükseklerde 70 derecenin...
  17. R1xy

Kasa ve PSU tavsiyesi

Öncelikle derdimi biraz uzun uzun anlatacam şimdiden okuyup yardımcı olacak kişilere teşekkür ederim. Sistem bilgisi (Uzay sistem) Evga 1070 FTW (yanmis durumda :) Ryzen 5 3600 (kule tipi var adını unuttum) 2x8Gb Ram Msi a320m-a pro PSU gametech 600w 80+ bronz Bütce Normalde 7.000TL ekran...
  18. R1xy

R5 3600 için Ekran kartı önerisi

Merhaba ben zamanında R5 3600 ve evga 1070 li bir kasa topladım ama yakın zamanda ekran kartım yandı ve tamir edilmez bir hale geldi benim burda merak ettiğim gene aynı ekran kartını alsam yeterlimi yoksa bi yükseltme yapsam olurmu ben gayet memnundum normalde ama yanınca arada kaldım.
  19. R1xy

Yardım Ekran kartında ateş çıktı

Dün PC ile sorunsuz oynadım kapattım hiçbir problem yoktu bugün sabah uyandım bilgisayarı açtım bütün fanları felan her şey çalıştı bı anda ekran kartının arkasından bı çıt diye ses geldi ve küçük bı ateş çıktı sonra kasanın bütün fanlar durdu bende o anlık panikle direk power tuşundan geri...
  20. R1xy

15k laptop önerisi hem oyun hem iş için (solid vb)

15k olabilecek en f/p laptop önerisi daha uygunada olsa olur sıkınıtı değil.
Geri