Arama sonuçları: *

• Users: ahsecek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Flipper Zero hakkında

Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışından flipper zero temin ettim bir akrabam sayesinde ve tüm harçlığımı ona verdim siyebilirim satıp 1-2k kazanırım hayaliyle aldım ama acaba türkiye de nasıl satacağım bunu bana yardımcı olabilecek var mı sahibinden ilanları kapanıyor. Türkiye de legal aslında...
  2. A

400 TL civarı olmayan yayın ve müzik için mikrofon arıyorum

Merhabalar Fiyatı arttıramam en fazla 500 tl olabilir biraz daha para koy bunu al diye ürünler önerip yorulmanıza gerek yok öneride bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum
  3. A

3k bütçe ile Akıllı Telefon Önerisi

pasajdan alsam sıkıntı çıkar mı diye düşünüyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz içim şimdiden teşekkür ediyorum iş biraz acele çok indirim beklemeyi düşünmüyorum
  4. A

Biceps Curlde sıkıntı yaşıyorum

Öncelike arkadaşlar yaklaşık 40 gündür düzenli spor yapıyorum gelişmelerde var tabi, artık biceps curl yaparken daha rahat kaldırıyorum ama bicepsimde ağrıyı hissetmeden bileklerimde ağrı başlıyor bu da verimi düşürüyor gibi hissediyorum ne yapmalıyım
  5. A

1000 TL Civarlarında Bilgisayar(Çalışma) Masası Arıyorum

Daha önce benzeri konular açılmış fakat incelediklerim kadarıyla genelde öneri olmadan marangoz diyip geçiştirilmiş marangoza yaptıracak durumda değilim minimum 120 cm genişlik ve 60 cm eni olan bir masa arıyorum 1000 tl yi geçebilir ama çok geçmemesi tercihimdir bilgisayar kasasını koyucak yer...
  6. A

Mekanik, Yarı Mekanik, Membran, Mekanik Hisli arasındaki farklar

Öncelikle konuya yardımcı olmak için gelen herkese teşekkür ederim yaklaşık 3 yıldır şoktan aldığım 50 tl lik everest klavyeyi kullanıyorum ve beni o kadar rahatsız etmiyor durumum var başka tür ekipmanlara önem veririm ama klavye de o duyguyu hissetmiyorum artık emektar bozuluyor sanırım yeni...
  7. A

Cougar Phantom p53nb Kulaklık 300 tl

https://www.hepsiburada.com/cougar-phontum-oyuncu-kulakligi-cgr-p53nb-500-p-HBV00000JGUI8?magaza=Fsbilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.89.1 ben sipariş verdim piyasa fiyatı 400 tl gibi hepsiburada visa kampanyasıyla 300 tl...
  8. A

EKSA E900 368 TL (Drop Plus ile Aynı Diye Biliyorum)

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-eksa-e900-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1320967030.html bi ara 250 ye düşmüştü ama bence buda uygun fiyat drop plusa eş değil mi bilen arkadaşlar söylesin alacaklar için iyi olur
  9. A

4000 tl ile (biraz aşabilir) ekran kartı önerisi

AMD Ryzen 5 3500x işlemcim var 5000 tl ye en fazla esnicek şekilde ekran kartı önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  10. A

(Unity'de) Visual Studio Kodu tamamlamıyor

Arkadaşlar öncelikle Unityde>edit>preferences>external tools visual studiyo yu seç dicek büyük ihtimal çoğu arkadaş yaptım olmuyor ya da Unityde>window>package manager>in project> visual studio editörü sil diceksiniz o da işe yaramıyor .cs dosyalarını varsayılan ayarladığım vs ile unitye...
  11. A

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming H7 Core 450 TL

Piyasa fiyatı 600 tl civarlarında gibi şuan çok bilgim yok ama güzel indirim gibi geldi...
  12. A

iTOPYA SATIN ALIM YAPAMIYORUM

İtopyada gerekli bilgileri girdikten sonra gelen sms onayı ekranında sms i onayladıktan sonra bu ekran kalıyor ve ödeme yapılmıyor
  13. A

Asus Tuf Gaming h3 kulaklık (ayın ürünü) hakkında

Arkadaşlar ayın ürünlerinden biri olan Asus Tuf Gaming H3 sizce 400 TL'ye alınır mı bence daha iyi tercihler var gibi gaming gen de 2 kez 400 tl düşmüştü zaten bu ay ses kalitesi hakkında şikayetlerde var. Cougar Phantom veya Sharkoon Rush ER40 daha iyi olur gibi. (Ayın ürünlerine laf etmiyorum...
  14. A

Logitech G332 İndirimde alınır mı

Logitech g332 itopya bayram fırsatlarında 399 tl sizce alınır mı ayın ürününü mü beklesem yoksa kaçmz fırsat mı https://www.itopya.com/logitech-g332-kablolu-gaming-kulaklik_u8907
  15. A

Ayın Ürünü ne zaman geliyor

Ayın ürünü her ayın 26 sında değil mi bu gün gelicek mi
  16. A

max 450 tl ye kulaklık önerileri

İndirimde bazı kulaklıklar buldum fikirleriniz neler alınır mı veya başka öneriniz olursa açığım https://www.amazon.com.tr/dp/B07SK3ZZ71/ref=asc_df_B07SK3ZZ711648756800000/?creative=380333&creativeASIN=B07SK3ZZ71&linkCode=asn&tag=cimritr-21...
Geri