Arama sonuçları: *

• Users: Blodorn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Blodorn

Ryzen 5 3600 den Ryzen 7 5700X e geçilir mi?

Dostlar şuan elimde 3600 var ve piyasada 2k ya satabiliyorum. Yükseltmek istiyorum ancak elimde rx 6600 sapphire ekran kartı var. Yükseltmek mantıklı gelir mi çok bir performans farkı olur mu bilemedim. Youtube dan izledim pek bariz farklar görmedim aradaki fiyat farkını hesap edince. Ryzen 7...
  2. Blodorn

Yardım Yurt Dışı Alışverişin de 30 EURO VERGİ DAHİL Mİ ?

Arkadaşlar başlık da gördüğünüz gibi 30 euro sınırına dahil mi vergilendirme? Aliexpress den 1292 tl bandında bir ürün buldum vergi dahil bu ürün. Vergisiz 700 tl gümrükte sıkıntı yaşar mıyım ?
  3. Blodorn

Öneri 1500 TL GAMEPAD ÖNERİSİ

1500tl ye kadar olan gamepad önerilerine açığım. XBOX veya PS kolu fark etmez. Replika ürün olmazsa daha iyi olur.
  4. Blodorn

Öneri 1000 TL KLAVYE ÖNERİSİ (MEKANİK)

AJAZZ AK680 Şuan bu klavyeyi bulabildim ve uygun fiyatlı gibi duruyor. 1000 tl ye kadar önerebileceğiniz model varsa bekliyorum.
  5. Blodorn

DİSCORD 1 AYLIK ÜCRETSİZ DENEME SÜRÜMÜ ÖDEME HATASI

Arkadaşlar bu sabah discord 1 aylık deneme sürümü vermiş ödeme yönteminde fotoğrafta gözüktüğü gibi iki farklı yıllık ve aylık diye plan var. Normalde kontrol amaçlı önceden 1 tl falan kesiyordu iade ediyordu. Bu sefer ödemeyi onayladığımda 105 tlyi kesmeye çalıştı bunun iadesini yapar mı yoksa...
  6. Blodorn

Aliexpress sonradan taksitlendirme

Selam dostlar Aliexpress üzerinden 1300 tl bandında bir elektronik ürün buldum. Bunu sonradan taksitlendirme yapabiliyor muyum, yapılabiliyorsa hangi bankalar bilgisi olan varsa söyleyebilir mi
  7. Blodorn

Logitech g332 mikrofon sorunu

kulaklığın discord üzerinden arkadaşlarla konuşurken benim sesimle beraber arka plandaki sesin cızırtısını ve müzik vs gibi sesleri de karşı tarafa iletmeye başladı. Çözümü bilen var mı İade talebi oluşturdum 2-3 gün içerisinde iade edicem eğer çözüm bulamazsam
  8. Blodorn

AOC 24G2U/BK 24 vs ViewSonic XG2405 24 ??

ViewSonic XG2405 24" https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-xg2405-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,581327945.html AOC 24G2U/BK 24" https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2u-bk-24-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,543704414.html Hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım..
  9. Blodorn

Gigabyte B450 Aorus Elite vs Asus TUF B450-Plus Gaming

Konu başlıktaki gibi 2 anakart arasında devasa fark olarak VRM gözüküyor sizce ne yapmalıyım önerileriniz varsa max 1k bütçe var anakart için
  10. Blodorn

snowman T6 ultra ile ryzen 5 3600x oc yapılır mı ?

Başlıkta gördüğünüz gibi, ryzen 5 3600x almayı planlıyorum stock soğutucusu ''wraith spire'' ama overclock atacağım için kule tipi işimi görür diye düşündüm snowman T6 ultra ile overclock atabilirmiyim sizce ? Şimdiden teşekkürler...
  11. Blodorn

gigabyte b450m gaming X vs b550m s2h

Selam dostlar bugün pc topladım yakın zamanda siparişini vericem ilk anakartla başlıyım dedim. Malum doların işi belli değil. Anakarta çok kararsız kaldım Gigabyte b450m gaming x 770 tl bandında iken Gigabyte b550m s2h 800 tl bandında bu iki model arasında bazı farklar var ancak hangisi almak...
  12. Blodorn

F/P Kasa önerisi mesh+Fan kontrol

max 450 tl olucak şekilde rgb fan kontrolü, ön kısmı mesh , yan kapak tamperli cam bir kasa biliyor musunuz, şimdiden teşekkürler <3
  13. Blodorn

ryzen 3 3100'e rakip var mı F/P odaklı

Ryze 5 3600 almak istiyordum ancak dolara baktığımızda 1.5 ay önceki fiyatı 1500 tl iken şuan 1950 tl bandına geldi araştırmalarım sonucunda ryzen 3 3100 ü bulabildim başka bir öneriniz var mı ryzen işlemcilerle ilgili Ryzen 3 3100 en ucuz 1030 tl Hayalim işlemci Ryzen 5 3600 1950 tl
  14. Blodorn

AMD catalyst Control Center siyah ekran sorunu

Sistemim; Windows: Win10 64 Bit. İşlemci: i5 3570 3.4 GHz. RAM: 8 GB 1333 MHz. Ekran kartı: AMD Gigabyte RX560 STRIX GAMING 4G OC. Anakart: H61. AMD catalyst Control Center'ın setupını kendi sitesinden indirdim. Kurdum ama herhangi bir şey gelmemişti ne masaüstüne kısayol ne de ekrana bir yazı...
  15. Blodorn

Ekranın pembe ve siyah kare olması

Sistemim; Windows: Win10 64 Bit. İşlemci: i5 3570 3.4 GHz. RAM: 8 GB 1333 MHz. Ekran kartı: AMD Gigabyte RX560 STRIX GAMING 4G OC. Anakart: H61. Ek kısımda yüklediğim fotoğraf bana ait değil ama aynı hatayı alıyorum. Günde 1 kez bu hatayı alıyorum. Bu hata oyun oynarken aniden geliyor ve PC...
Geri