Arama sonuçları: *

• Users: Covid19
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Covid19

Yeni Kurulan PC Açılmıyor !

7700x 5060ti bronz 750w psu rampage msı pro b650m-b anakart 32gb ram Pc kuruluyor bios güncelleniyor, 2 gün boyunca sıkıntısız çalışıyor. Daha sonrasında sabah arkadaşım kalktığında pc açılmıyor. Power'a bastığında fanlar anlık dönüyor kapanıyor. Anakartta kırmızı ışık yanıp sönüyor 1 sn...
  2. Covid19

Öneri Aracım İçin H7 Led Önerisi

Merhaba arkadaşlar 2012 model pejo208 aracım için H7 led ampul bakıyorum. Aracımda mercek var ancak şuanki ampullerim çok iyi aydınlatmıyor. 2 ay sonrada muayenem var. Önerebileceğiniz led ampul var mıdır ? Alsam kendim takıp ayarını nasıl yapabilirim ve ya aracınıza led ampul taktırdığınız...
  3. Covid19

Öneri Continental vs Lassa Yaz Lastiği

Merhabalar, iki ürün arasında kaldım. Lassa Revola:2500 TL (Adet) Continental Ultracontact: 2850 TL (Adet) Lassa hakkında 2025 yılının seçilmiş ürünü vs diyorlar ama araştırdığımda bir yerde rastlayamadım açıkcası Bu ürünleri deneyimlemiş tavsiye verecek arkadaşlar var ise sevinirim, lastik...
  4. Covid19

Öneri İphone 15 Pro Mu - İphone 16 Mı ?

Güncel kullandığım telefon: İphone X Merhaba arkadaşlar, tüm Türkiyenin malum sorusuyla karşınızdayım. Yakın bir zamanda 2. El İphone almayı düşünüyorum. Normal bir kullanıcıyım, telefonda oyun oynamayı hiç sevmiyorum, genelde günlük sosyal medya işleri bunların yanı sıra telefon görüşmeleri...
  5. Covid19

Öneri 30-33.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Bu fiyat bandında Lol, CS oyun oynanacak belki hikayeli oyunlar oynanacak bir laptop arıyoruz öneriniz var mıdır ?
  6. Covid19

400k - 500k Arası Araç Önerisi

Herkese merhabalar, önümüzdeki zamanlarda bu fiyat aralığında bir araç aramaktayım. 4-5 senelik ehliyetim var ancak ilk arabam olacak, arabayı kullanmayı bilsemde sürekli ve aktif araba kullanan birisi değilim. Bu yüzden ötürü ufak tefek boya ve ya değişen takıntım pek yok, ancak ağır hasarlı...
  7. Covid19

Yardım İşlemci GHz 0,53' Sabitleniyor

Arkadaşlar laptopumda işlemci GHz'leri çok oynak bir şekilde hareket ediyor. Pil Gücünü 97 yaptığımda 2,40 GHzlerde takılı kalıp duruyor ortalama. Ancak valorant'a girdiğimde 1 el oyun oynadıktan sonra işlemci 89-90 dereceye ulaşıyor ve GHz 0,53'e sabitliyor ve bilgisayar sonsuz bir şekilde fan...
  8. Covid19

Yardım MSI Alpha 17 Laptop Boşta 90 Derece

MSI Center'dan bakıyorum değerler ne kadar doğrudur bilmiyorum ama hiç bir şey açık değilken ve yapmıyorken, işlemci 80-90 Derecelerde çalışıyor. Fanlar normal şekilde dönüyor fazla fan açımı bulunmamakta. 7945Hx - Rtx4070 bulunmakta laptopda, bu sorunu nasıl çözebiliriz yoksa böyle mi...
  9. Covid19

2. El Laptop Alınır Mı ?

Model: MSI Alpha 17 Nvidia GeForce RTX 4070 AMD Ryzen 9 7945HX 32 GB RAM 1 TB SSD QHD 240 Hz 17 inch monitör Klavyesi steelseries Bu model hakkında çok fazla içerik bulamadım internette, bu model serisi hakkında bilgisi olan var mı ? Sizce özellikleri nasıl uzun süre kullanımda bir...
  10. Covid19

MOV dosyası After Effects ve Premierde doğru renkte gözükmüyor !

Arkadaşlar bir adet mov video var ve bu videoyu after'ın içine attığımda telefonda gördüğüm renkleri programların içinde göremiyorum. Parlaklaşıyor video. Bunun nedenini bilen var mı ? Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  11. Covid19

Askerlik Sınıflandırma Sonucu Ne Zaman Açıklanır

Merhabalar, bir kaç gün öncesinde bedelli askerlik için başvuru yaptım ve tüm işlemlerimi tamamladım. Sınıflandırma sonucunuz bekleniyor diyor bu sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
  12. Covid19

Yardım 2 Aylık HS80 Az Ses Sorunu

Arkadaşlar merhaba, 2 ay önce HS80 kulaklık aldım ilk başlarda deli gibi yüksek ses seviyesi vardı resmen başını ağrıtacak derece ve ben öyle yüksek sesle müzik dinlemeyi vs. seven birisiyim, ancak son 2 haftadır kulaklıktan az ses gelmeye başladı tüm ses seviyelerini %100'e çeksem bile genede o...
  13. Covid19

1700 TL Kulaklık Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCVTQ?tag=akakceprime-21&th=1 Bu kulaklık nasıl kullanan arkadaşlar var mı ? Parasını hakedecek bir kulaklık mı ? Bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi kulaklıklar var mı,yoksa bunu almalı mıyım ?
  14. Covid19

1000 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi ?

Arkadaşlar hazır indirimler varken 1000TL bütçe dahilinde bir kulaklık önerisi alabilir miyim ? https://www.itopya.com/corsair-hs35-stereo-kirmizi-gaming-kulaklik_u8790 Bu kulaklığı önerir misiniz ? 1000 TL civarlarında satılıyor ama şuan itopyada 650 TL çok uygun bir fiyatı var gibi kullanan...
  15. Covid19

İşkurdan işe girme nedir ?

Yeni işe başlayacağım yer seni işkurdan işe alalım dedi ancak 3 ay boyunca geçici sağlık sigortası yapıyormuş işkur sgk yapmıyormuş. Daha sonra devam etmem gerekiyormuş 1 sene boyunca vs yoksa işkur işletmeye bana da ceza mı ne kesiyomuş ama patron mali müşavire sorarım aramızda istifa...
  16. Covid19

Laptop RTX2070 Ekranda Siyahlık Gelip Gitmesi

Genelde chrome'da sekmeler arasında geçiş yaparken arada sırada bir siyahlık geliyor ekranın belli köşelerine sonra hemen gidiyor buradaki sorun sizce ne olabilir ? Laptop hdmı ile bir mönitore bağlı,bağlantıları falan çıkardım taktım acaba kablodan dolayı mı diye düşünmedim değil açıkcası...
  17. Covid19

Vozol İçin Orijinal Likit Önerisi

Var mı aromasını iyi veren orijinal bir yer arkadaşlar
  18. Covid19

Nutriking Marka Supplement Alınır Mı ?

https://nutriking.com.tr/ Arkadaşlar bu markadan protein tozu vs. alınır mı ? En son gıda dedektifinin protein tozlarıyla ilgili bir açıklaması vardı ama ben bu markayı bulamadım,bilen ve ya kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi ...
  19. Covid19

6.999 TL'ye Alınır Mı ?

https://www.teknosa.com/casper-nirvana-c37040204c00b-intel-celeron-n4020-156-4-gb-ram-120-gb-ssd-fhd-windows-11-home-tasinabilir-bilgisayar-p-786282458?shopId=teknosa&42=7862824580008699247006999001731630
  20. Covid19

Öneri Hangi Adaya Gidilmeli ? Bisiklet Kiralama Ücretleri Ne Kadar ve Nasıl Oluyor ?

Soru başlıkta arkadaşlar kız arkadaşla gezilecek yerler önerisi yaparsanızda sevinirim.
Geri