Arama sonuçları: *

1. C

Trknet kutu binaya geldi?

Arkadaşlar bundan 2 ay önce fiber altyapı yapı olmadı için 1 gb hızlarıa çıkamadığımdan talep oluşturmuş bunu farkettim apartmanın girişine koymuşlar bununla abonelik oluştursam 1 gb alır mıyım ne olduğunu tam bilmedim için yazıyorum
  2. C

Çözüldü✓ Asus gt 502 kasa fan yerleşimi

Arkadaşlar asus tuf502 kasa aldım kasadan alt tarafta 3 fan eksik 3 tane aynı model fan alıcam fakat reverse mi normal düz mü bilmedim için yazmak istedim, egzos fanı ve sıvı soğutma farları normal diğer 3 fan reverse alta da mı reverse almak lazım
  3. C

Rgb Kablo Bağlantı uzatma

Arkadaşlar Rgb bağlantı yapıcam ama kablo kısa kalıyo uzatmak için patlaşıcam kablo gerekli nerden ala bilirim link paylaşır mısınız
  4. C

Asus Rog Thor 850 W Garanti?

Arkadaşlar ürünü aktif olarak 4 yıl kulanmaktayım son 1 ay içinde fan sürtme sesi gibi garip sesler geliyordu garanti gönderdim, garanti notu paylaşmış sizlere paylaşıcam değişim yazmakta nolucağını bilmedim için sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim
  5. C

Asus Rog Thor 850 W Ses Sorunu

Arkadaşlar sistem yüke girdiğinde bu sesi duyuyorum oyunu alt tabi yapıyorum ses konpile gidiyo tekrar oyuna dönüyorum sesi alıyorum garanti internetten sorguladım asus ta 10 yıl garanti yazdığı için 2031 kadar garanti gözükmekte garantiye mi göndersem yoksa basit bir şey mi bilmediğim için...
  6. C

Asus rog 850 platinum power

Arkadaşlar 5080 kart siparişinde bulundum güç kaynağı yeterli midir araştırdım yeterli olduğu yazıyor fakat sizlere de sormak istedim
  7. C

Lianli rgb LCD fan yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar lianli rgb lcd fan alıcam 10 adet fan var toplam 2 el kutulu faturalı toplam 17k veriyor alıcı fiyat açısından iyi mi yoksa 2 3 bin verilip sıfır şekilde alına bilir mi yardımcı olursanız sevinirim 6 sı reverse 4 dü normal yaprak
  8. C

Windows disk görmüyo

Arkadaşlar yeni leptop aldım fakat windows kurucam diskleri görmüyor windows yazdırırken normal windows UEFI ikisini de yazdırdım görmedi sorun nedir nasıl çözerim
  9. C

Çözüldü✓ Ekran kartı pin bağlantısı

arkadaşlar 3070 ti ekran kartı kullanıyorum fazla pin girişi istiyor kendim modüler asus rog 850 w power kullanıyorum 2 el aldım fakat kablolarda cpu yazıyor gpu için bir şey yazan yok bende anakart bağlantıları yaptım cpu yazan da olsa ekran kartına taktım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum sorun...
  10. C

Leptop önerisinde bulunur musunuz?

Arkadaşlar fiyat performans Leptop önerisinde bulunur musunuz iş için uygun leptop arıyorum hesap tuta bileceğim youtube video izleyeceğim şekilde yardımcı olursanız sevinirim
  11. C

Windows Key OEM Sorun?

Arkadaşlar bir şey Bilmediğim için sizlere Danışmak istedim Kendim Yeni pc Geçtim Geçmeden Önce ki bilgisayarım da OEM Windows 10 Key lisans Dijital Olarak Etkinleştirmiştim Yeni pc geçtiğimde ise Temiz format atıp Yeni pc kurdum aynı e posta ve şifre girdim her hangi bir key girmememe rağmen...
  12. C

Asus rog astral 5080 Bu fiyata alınır mı

Arkadaşlar 84 bin e buldum sizce alınır mı dönem içi akakçce baktım en düşük 73 bin gözüküyo
  13. C

Asus rog thor 850w fan sesi?

Arkadaşlar bu power kullanmaktayım i9 13900ks ve 3070 ti ekran kartım var daha yeni pc topladım fakat kasadan bu şekilde bir ses geliyor sesi paylaşıcam, oyuna girdiğimde bu ses başlıyor fanın döndüğünü de kontrol edip oyunu kapatmış olsamda fan daha dönüyo ama ses kesiliyo tamamen oyuna...
  14. C

Çözüldü✓ Asus ROG Swift PG27AQDM beyazlarda renk sorunu

arkadaşlar sorunum şu nvida ayarlarında 10 bit renk derinliğine aldığımda beyazlar sarımısı gibi duruyo fakat 8 bit e çektiğimde ise düzeliyo. HDR Modu kapalı HDR Açınca 10 bit de sorun olmuyo ama HDR kapalı iken bu şekilde HDR açmama nedenim ise pencereli ekranda küçükken çok beyaz gözüküyo...
  15. C

2k oyun oynatıcak ekran kartı

Dostlar 2k oled monitör kullanıyorum 240 hz i9 13900ks işlemci var 2 k da hiç bi sorun yaşamadan kasma donma olmadan hangi ekran kartını önerirsiniz güncel kullandığım 3070 ti
  16. C

2 el oled monitör alınır mı

Arkadaşlar 2 el oled monitör alınır mı 1 yıl garantisi kalmış kutulu faturalı
  17. C

3070 ti performans Forza harizon 5

Arkadaşlar işlemciye göre belki ekran kartı düşük kalıyor olabilir ama fps şaka gibi geliyor bana extream ayarda ful açık 1080p de 75 fps alıyorum dlss kapalı moda açsam da fazla etkisi olmuyor sadece Ekran kartı 3070 ti aorus master İşlemci i9 13900KS
  18. C

İ9 13900KS Cinebench test

Arkadaşlar Cinebench test yaptığımda cpu multi core de 36858 değer Sıcaklık testi yaptım testte 10 dakika boyunca durdum 88 89 arası gördüm, yapma testi yapma amacımı söylücem boştayken sistem 40 45 arası çalışıyor, oyuna girdiğimde ise oyun forza motosport 52 55 arası sıcak göstermekte...
  19. C

İ9 13900ks ısı değerleri

Arkadaşlar geçtiğimiz gün temiz format kurulumu yapıp yeni sistem topladım, 360 sıvı soğutma kulanmaktayım asus programında Al Overclocking die yazı gördüm açtım reset atıp bios soktu ayarları kaydet yapıp çıktım, işlemcinin gücünü kısmak değil de aktif kullanılması gereken ne ise o şekilde...
  20. C

İ9 13900KS Sıcaklık Değerleri

Arkadaşlar bi sorum olucak işlemci boşta 40 45 derece çaılıyor anakartın üzerinde yanan sayılı Led de de bu gözüküyor programdan fazla anlamadım için ordan gözlemleme yapıyorum geçen gün işlemci limitlemesi olsun falan bios ayarlarından tamamen kaldırdım çekirdekleri devreye soktum öyle ısı ne...
Geri