Arama sonuçları: *

1. Yavuz KAYIŞ

Yardım 2.El 3-4 k ekran kartı tavsiyesi

3-4 bin tl arası bütçem var İkinci el bir ekran kartı arıyorum oynadığım oyunlar belli ETS 2 ve fh5 sahibindende fiyat makası çok değiştiği için karar veremedim 3k ya rx580 8gb 3.5k ya 1660 s 4 k ya 5500xt 2.9 k ya 1650 Nasıl bir tercih yapmalıyım şimdiden teşekkürler sistemim R5 1600AF...
  2. Yavuz KAYIŞ

İ3 laptopum yükseltme önerisi

Arkadaşlar zamanında baya ucuza aldığım bi bilgisayar ilk aldığımda da yavaştı fakat Şuan aşırı yavaşladı ders çalışmak amaçlı ve ufak çaplı oyunlar için yükseltmek istiyorum fiyat performans bandında ne gibi iyileştirmeler yapabilirim hızlanır mı fazla bi depolama ihtiyacım yok şimdiden...
  3. Yavuz KAYIŞ

Xbox mı PS mi almalıyım

~10k bütçem var üstüne de çıkabilirim Pes Fifa oynatacak bir konsol arıyorum Bu fiyat bantlarına baktığımda oneS ve Ps4 çıkıyor sizce hangisini almalıyım. Bana Xbox daha avantajlı gibi geliyor gamepass dolayısıyla teknik değerlerden anlamam Kolda önemli değil
  4. Yavuz KAYIŞ

Photoshop Bilen Bir Arkadaş Bana ulaşabilir mi

Arkadaşlar selam Photoshop ile ufak bir yazı düzenlemem lazım fakat Photoshop bilmiyorum ücreti mukabilinde bilen biri bana ulaşabilir mi Instagram: yavuzkayis_
  5. Yavuz KAYIŞ

En iyi 1155 pin işlemci

H61 chipsetli bir anakarta en iyi hangi işlemci takılır ne kadar güçlü olur
  6. Yavuz KAYIŞ

Instagram Arkadaşlar Spam yardımına ihtiyaç var

Arkadaşlar çok yakın bir tanıdığımın hesabı çalındı spamlamaktan başka bir çözüm bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Kanıt olarak ss paylaştım https://instagram.com/ecenaz.cndn?utm_medium=copy_link Spamladım diye belirtirseniz sevinirim
  7. Yavuz KAYIŞ

USB ye işletim sistemi kurmak mümkün mü

Beyler elimde baya eski bir pc var harddiski yok karantinadayım alamıyorum da acaba usb belleği harddisk gibi kullanıp windows kurabilir miyim Anakart usb okuyabiliyor
  8. Yavuz KAYIŞ

PC format sonrası açılmıyor

Arkadaşlar eski PC de Gigabyte P3DSL anakart var ve USB üzerinden format atmayı desteklemiyor ... Bende yeni PC den format attım sonrasında geri yerine taktım fakat PC açılıyor bus device listing de takılı kalıyor ne yapabilirim var mı daha önce yaşayan ?
  9. Yavuz KAYIŞ

Android Samsung M31s kullananlar memnun mu?

Arkadaşlar telefonu aldım hala iptal etme şansım var kullanan varsa memnun mu ya da şikayeti var mı ?
  10. Yavuz KAYIŞ

Yardım Acil Telefon Önerisi

Arkadaşlar yarın telefon almam lazım bütçe 3000 Max Marka fark etmez link atarsanız sevinirim
  11. Yavuz KAYIŞ

3000 TL Telefon önerisi

Yarın alıcam link atarsanız sevinirim en iyiysi nedir marka fark etmez 3 bini az aşabilir
  12. Yavuz KAYIŞ

Çözüldü✓ Ekran kartıma bişeyler oldu

Arkadaşlar gts 450 dün aynı testi yaptım 15 fps 78 derece oldu bugün 44 derece 5 fps frekanslar sabit 405 mhz dün 810 du sadece içini açıp termal macununu değiştirdim bir sorun yoktu sonra da test ettim ama sabah böyle oldu...
  13. Yavuz KAYIŞ

iPhone 7 64 GB vs Huawei Mate 20 lite

Arkadaşlar hangi telefon daha iyidir ikiside elimde hangisini kullanayım
  14. Yavuz KAYIŞ

Bot bulamıyorum Numara yok

Beyler ayaklarım 48 numara hiçbir yerde bot bulamıyorum varsa aynı durumda olan ya da tavsiyeniz varmı bütçe Max 450tl
  15. Yavuz KAYIŞ

DA V5 kara borsaya düştü bile

Letgo da gezerken gördüm adam daha eline ulaşmadan fiyatı arttırmış
  16. Yavuz KAYIŞ

Mavi ekran hatası cözemedim

Komşum PC verdi eski PC siymiş çalışmıyor dedi sistem açılıyor Windows geliyor siyah ekran mouse geliyor sonra mavi ekran nasıl çözerim Gpu GTX460 Sistemde sıkıntı yok başka kartta olmuyor birtek bunda sistem Q9500 8 GB ram G41 775 pin anakart Gigabyte
  17. Yavuz KAYIŞ

Yardım Ramlerim düşük hızda çalışıyor

DDR2 800 MHz ramlerim var fakat 667 MHz de çalışıyor biosum eski olduğu için nasıl 800 e alırım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler... @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @Emir Aydın
  18. Yavuz KAYIŞ

Yardım 3000 TL ikinci el Kart tavsiyesi

İşlemcim r5 3500x Psu sharkon 650w V2 Anakart b450 s2h Buna uygun 2. El 3000 TL ekran kartı
  19. Yavuz KAYIŞ

Resideki parçanın adı ne nerden bulabilirim

Arkadaşlar ikinci el kasa aldım şu parçadan olmadığı için rgbleri yanmıyor nerden bulabilirim beyaz power yazan
  20. Yavuz KAYIŞ

Fanım dönüyor fakat ışıkları yanmıyor

Arkadaşlar Lunatic Albatrtos marka kasa 2.el aldım fanları dönüyor fakat ışıkları yanmıyor kasada kontrolcü yok içinden çıkmıyor ... internetten araştırdım 4 tane fanın moleksini birleştirip güç vermek lazımmış yaptım egzoz fanıdan 2 pinli bir kablo geliyor onuda reset butonuna bağlayıp...
Geri