Arama sonuçları: *

• Users: Phoenixxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Phoenixxx

❌İndirim Bitti! BERKAY OKYAR-BLUE MOON Ryzen 5 5600 rtx 4060 Ti 22.999

https://www.itopya.com/berkay-okyar-blue-moonamd-ryzen-5-5600-asus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-g_h23011 Şu zamanda çok iyi fiyat İmkanı olan kasayı değişsin
  2. Phoenixxx

Ceramical çalışma masası 60*140 700TL

Sabah eklemiştim 930 filandı şimdi %25 daha indirim vermiş toplam 699'90 tl kargo bedava premium üyelikle 20tl hepsi para veriyor. Böylelikle bir aylık premium ücretsize geliyor. Parasına göre fena değil bence. Ben aldım bakalım...
  3. Phoenixxx

Bluetooth aygıtı iki gamepad bağlama

Merhaba arkadaşlar, Bluetooth aygıtına aynı anda iki tane 9. Nesil gamepad bağlayamıyorum. Biri bağlanıyor diğeri bağlanmıyor. İlk bağlanandan sonraki bağlanmıyor. Teker teker denediğimde her iki aynı anda olmadığında bağlanıyor. Teki bağlandığında mesela telefon bile ikinci olarak...
  4. Phoenixxx

Gigabyte G5 MF-E2EE333SD Windows 11 ses yok

Merhaba arkadaşlar yeni aldık ses alamıyoruz bir türlü acaba Windows 11 sürücü problemi mi var Driver booster yükledik ses driverinı kurduk ama bir türlü sonuç alamadık çözüm önerilerinizi bekliyoruz Teşekkürler
  5. Phoenixxx

Rgb Fan Tavsiye Asus h510m-e Corsair Spec Delta 650w

Merhaba arkadaşlar, Başlıktaki sisteme rgb yada argb artık kasa üstündeki fanlar nasılsa bir tane egzoz fan almak istiyorum. Şuan asus armoury crate ile kasadaki fanları denetimini yapamıyorum. Kasa içindeki kontrolcüden ayar yapıyorum. Kafamı karıştıran rgb fanlardaki pin sayısı 3+3 4 yada 6...
Geri