Arama sonuçları: *

• Users: dyspaire
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Bu videodaki müziği bulabilir misiniz ?

Merhaba sabahtan beri bu videonun içindeki müziği bulmaya çalışıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  2. D

SoundPad ses iletmiyor

Merhaba HyperX Cloud 2 kullanıcısıyım Soundpad satın aldım fakat Discord'da Soundpad üzerinden kulaklığımı seçsemde hiçbir şekilde uygulamayı kullanamıyorum ve şöyle bir sıkıntı var uygulama mikrofonumu görmeyip kayıt aygıtı olarak görüyor resimde gördüğünüz gibi bilen birisi yardımcı olabilirse...
  3. D

Yardım Rekabetçi oyunlar için hangi ayarları açmalıyım?

Merhaba bu gün yeni bir monitör aldım ayarlarını yapmaya çalışıyordum fakat bilmediğim bir kaç şey var https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2721ff-180hz-05ms-hdmi-dp-type-c-freesync-g-sync-ss-ips-fhd-gaming-monitor_u25422 aldığım monitör bu fakat ayarlarını bilemedim yardımcı olursanız...
  4. D

Çözüldü✓ Ram tavsiyesi verebilir misiniz ?

Merhabalar 3060ti 12400f 16gb ram var fakat 32 ye yükseltmek istiyorum güzel 16x2 32gb ram önerisi olan var mı acaba ? uygun fiyat performansı böyle iyi
  5. D

Yardım Farklı marka ram sorun yaratır mı ?

Merhaba halihazırda şu an kasamda 8x2 16 gb ram var corsair ' ın fakat ben 2x8 'lik ram daha almak istiyorum farklı marka alsam sorun yaratır mı ?
  6. D

İntel i5 12400f işlemciye OC yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar i5 12400f işlemciye sahibim, işlemcime overclock yapmak istiyorum anakartımda Prime B660M-K D4 internette yapılmıyor tarzı şeyler yazmışlar fakat bir sormak istedim.
  7. D

Sizce bu sistem alınır mı ?

Merhabalar öncelikle bir kasa almayı planlıyorum fakat şu son zamanlarda intel mi amd mi karar veremedim bir adet intelli kasa dizdim linklerini aşşağıya bırakıyorum sizce bundan daha iyi ya da bu fiyata alınabilecek daha iyi bir şey varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim...
  8. D

Bilgisayarımdaki fps drop ve cpu kullanımı neden böyle ?

Merhaba bilgisayarı 5 gün önce satın aldım https://www.itopya.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15iah7-i7-12700h-16gb-ddr4-rtx-3060-6gb-gddr6-1tb-ssd-156-fhd-165hz-freedo_u20536 bilgisayar bu fakat bilgisayarda şöyle bir sıkıntı var ne yaparsam yapayım valorant da 200 fps leri rahat görüyorum fakat...
  9. D

Bilgisayarımdaki ses Discord'a sekiyor

Merhaba HyperX Cloud 2 kablolu sürümünü kullanıyorum bilgisayarı yeni aldım ve jak girişi ile kullanıyorum kulaklığı Discord'tan birileri ile konuşurken bilgisayarımda olan video ya da onun konuşma sesi geri ona sekiyor ve bundan önceki laptopumda böyle sorunlar yoktu ne yapabilirim bu sorunun...
  10. D

Ideapad Gaming 3 RTX3060 yeni seri performans sorunu

Öncelikler merhaba sorunumu kısa ve öz anlatmam gerekirse şöyle bundan önce Ryzen 5 5600H RTX 3060 olan bir laptop ile oynuyordum Lenovo markalı fakat ölü pixel olduğu için değişim talep ettim ve bana yeni serisi olan Lenovo'nun yine Ideapad Gaming 3 olan...
  11. D

Öneri Laptop sırt çantası önerisi 15"

Merhabalar şehir dışında okuyorum haliyle sürekli gidip geliyorum öneri olarak bu amazon indirimi olur ne bileyim başka bir yer olur sağlam kaliteli bir sırt çantası arıyorum laptop için önerilerinize açığım.
  12. D

Yardım Wallpaper engine bilgisayarımı yorar mı ?

https://www.itopya.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15ach6-ryzen-5-5600h-16gb-ddr4-rtx-3060-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-165hz-_u18135 bilgisayarım bu wallpaper engine sıkıntı çıkarır mı ?
  13. D

Yardım bios ekranında secure boot statu açma (valorant)

Merhabalar bilgisayarım lenovo iadepad gaming 3 sanırım dünyanın en kötü bios menüsüne sahibim hiç bir şey değiştiremiyorum bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim bu videodakileri yapmak istiyorum kendi biosumda fakat yapamıyorum.
  14. D

windows 11 den sonra valoranta giremiyorum.

Merhabalar daha dün windows 10 dan windows 11 e güncelledim bilgisayarımı genel bir sorun varmış sanırım secure boot aktifleştirme falan laptopumuda yeni aldım lenovo ideapad 3 bios ekranını falan bilmiyorum o kadar kötüki hiçbirşey değiştiremiyorum internetteki bütün videolarda biostan uefi...
  15. D

Öneri Monitör önerisi var mı ?

Merhabalar lenovo 3060 ' lı laptop kullanıcısıyım 15" bir ekranım var yaklaşık 3000-3500 civarı param var önerebileceğiniz 27" en az 144 hz monitör var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
  16. D

Öneri Laptop soğutucu önerisi 15.6"

15.6" laptop soğutucu önerisi lazım arkadaşlar bildiğiniz güzel kaliteli bir soğutucu varsa söylerseniz sevinirim bu yaz döneminde oyunlarda 85-95 arası sıcaklıkları görüyorum cpu da falan yardımcı olursanız sevinirim... Bütçem 100-400 tl arası değişebilir.
  17. D

Öneri Laptop soğutucu önerisi 15.6" kaliteli.

15.6" laptop soğutucu önerisi lazım arkadaşlar bildiğiniz güzel kaliteli bir soğutucu varsa söylerseniz sevinirim bu yaz döneminde oyunlarda 85-95 arası sıcaklıkları görüyorum cpu da falan yardımcı olursanız sevinirim... Bütçe ortalama bişeyler var
  18. D

İşlemci ısım normal mi ?

Merhabalar bilgisayarımı daha alalı 3 gün oluyor (https://www.itopya.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15ach6-ryzen-5-5600h-16gb-ddr4-rtx-3060-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-165hz-_u18135) doom eternal yüksek grafiklerde dlss kapalı şekilde oynuyorum işlemcimin sıcaklık değerleri 85-96 derece arası...
  19. D

Çözüldü✓ İşlemci, ram, ekran kartı sorunları.

1-Merhabalar windowsu ssd yemi kurdum yoksa harddiske mi kurdum bir bilgim yok ikisininde boyutu aynı gb olarak hangisi ssd anlayamıyorum. Formattan sonra sanki bilgisayarım biraz yavaşladı. 2-Ramlerimden tam performans alıyor muyum ? 3-Ekran kartımın sıcaklığı normal mi ? 4-İşlemci kullanım...
Geri