Arama sonuçları: *

1. ZippoTurkey

Yardım 15.000 TL Bütçeli Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba, Bütçe sıkıntım olmadığı için 15.000 tl civarına kadar beni uzun yıllar götürecek bir kablosuz kulaklık arıyorum. Oynadığım oyunlar fps oyunları 3-4 senedir corsair void rgb kullanıyorum ama artık şarj bakımından üzmeye başladı 1 saatte bitiyor şarjı.
  2. ZippoTurkey

Bilgisayarıma bu şekilde upgrade uygun mu?

Merhaba, Bilgisayarım artık eskidi oyunlarda düşük performanslar alıyorum o yüzden upgrade düşünüyorum. İşlemci Eski : Ryzen 5 5600 Yeni : Ryzen 7 7800X3D Anakart Eski : MSI B550a pro Yeni : Asus B650E Max B650 256 GB 8000 MHz Ddr5 Ram Eski : 16 GB (2×8 GB) DDR4 3200 MHz Goodram Yeni : 32 GB...
  3. ZippoTurkey

Sistemim ne kadar eder?

Anakart: MSI B550-A Pro AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Ekran Kartı: Asus TUF Radeon RX6800 Gaming OC 16GB GDDR6 256Bit İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 SSD: Kingston KC3000 1TB 7000MB-6000MB SSD RAM: 2x GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Monitör 1: ASUS TUF GAMING 27 inç...
  4. ZippoTurkey

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Herkese merhaba, Sistemime yükseltme yapmak istiyorum, fakat ne almalıyım ya da nasıl bir yol izlemeliyim, bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Anakart: MSI B550-A Pro AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Ekran Kartı: Asus TUF Radeon RX6800 Gaming OC 16GB GDDR6 256Bit İşlemci...
  5. ZippoTurkey

Bilgisayarım siyah ekranda kalıyor

Merhaba, oyun oynarken fps droplardan dolayı yeniden başlatmak istedim daha sonrasında bu şekilde kalıyor bios ekranı bile gelmiyor problem ne olabilir?
  6. ZippoTurkey

Yardım Skate aldım uyar mı sizce?

Merhaba, Razer Basilisk X Hyperspeed mousemin en alt kısmında bulunan skatezi durup dururken ucu kalktı mousepadde zor kaymaya başlayınca söktüm attım. Şimdide yapışkanı durmadan mousepade yapışıyor :D Wraith sitesinden mouseme uygun skatez almak istedim ama ellerinde yoktu universal...
  7. ZippoTurkey

Sistemim ne kadar eder?

Merhaba, Borçlarımdan dolayı bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sizce tahminen kadar yapar bu komple sistem. North Bayou Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Mevcuttur 2 Monitör Askıdadır. AMD Ryzen 5 5600 İşlemci (2 Eylül 2022 Amazondan alındı fakat faturası yok satıcı amazondan ayrılmış.)...
  8. ZippoTurkey

Hawk Kargo Haksızlığı

Merhaba, Fotoğrafta görüleceği üzere 12.11 tarihinde hawkın kendi sitesinden fab v5 koltuk siparişi verdim ve hala kargolama yapılmadı. Arkadaşım ise pazar günü (17.11) tarihinde amazon üzerinden sipariş verdi aynı koltuğu kendisine pazartesi günü yani dün itibariyle kargo yapıldı ve şuanda...
  9. ZippoTurkey

Bütün klasörleri nasıl ayıklayabilirim

Merhaba, Bütün klasörlerin içerisinde 1 adet dosya var hepsini ayıklamak istiyorum tek tuşla fakat hepsini seçip ayıkla dediğimde sadece 1 klasörü ayıklıyor saçma bir şekilde. Nasıl çözebilirim?
  10. ZippoTurkey

🔥İndirim T-Force Vulcan Tuf Gaming Alliance 16GB 1049 TL

https://www.hepsiburada.com/team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-16gb-2x8gb-3200mhz-cl16-ddr4-gaming-ram-tltyd416g3200hc16fdc01-p-HBCV00002QBHWU Alınır mı sizce?
  11. ZippoTurkey

Yardım Anakartı montajlamak için vida

Merhabalar, Anakartımı değiştirirken sadece 2 vida olduğunu gördüm bilgisayarı ikinci el aldım bu sebeple vidaları bulmam imkansız şuanda anakartımı 2 vida tutuyor buda gevşek durmasının yanı sıra biraz sıkıntılı duruyor. Bir kaç araştırmam sonucu anakarttan vidalar çıkacağını söylediler ama...
  12. ZippoTurkey

CORSAIR Klavye ve Mouse Önerisi

Merhabalar, CORSAİR Void Elite RGB Wireless kulaklığım var şuanda hali hazırda Logitech G213 Klavye - G102 Mouse kullanıyorum fakat bunları elimden çıkartıp kendime Corsair marka mouse ve klavye almak gibi bir düşüncem söz konusu. Bütçe sıkıntım yok istediğiniz gibi model önerisi yapabilirsiniz.
  13. ZippoTurkey

İşlemcim ve Ekran kartım Kaç TL eder?

Merhabalar, ASUS GTX 660 OVERCLOCK EDİTİON Ekran Kartı (Kutulu) ryzen 5 1500x (kutulu) - Anakart değişimi yaparken 1 adet pinini kırdım ama aktif çalışıyor Sizce kaç TL'ye satmalıyım bu parçalarımı
  14. ZippoTurkey

Yardım Bilgisayarıma ses sistemini nasıl bağlayabilirim?

Merhabalar, Evimde fotoğraflarda gözüken ses sistemi var masaüstü bilgisayarıma nasıl bağlayabilirim ?
  15. ZippoTurkey

RTX 3060 V2 ekran kartımı ne kadara satabilirim?

Ürünümün garantisi devam ediyor ocak ayında alındı kutusu,faturası vs herşeyi var sizce kaç TL'ye satabilirim? Asus Dual GeForce RTX 3060 V2 OC DUAL-RTX3060-O12G-V2 12GB GDDR6 192Bit Tam model bu geçiyor
Geri