Arama sonuçları: *

• Users: Clydee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Clydee

Wraith evoX IEM Kulaklık Mikrofon

https://wraithesports.com/products/wraith-evox-iem-kulaklik Arkadaşlar iyi akşamlar bu kulak içini aldım arkada pembe girişe denedim mikrofon yeri ama mikrofon çalışmadı çalışır gibi gözüküyor 5 yanıp sonra hiç göstermiyor sesi yeşile taktığım zaman ise kulaklık çalışıyor mikrofon bozuk olabilir...
  2. Clydee

Ethernet Kablosu Önerisi.

Dostlar merhabalar mevcut olarak cat 5 kablosu kullanıyorum ancak uç kaynaklı internet kesintisi yaşıyorum normalde sabit lol tft valorant tarzı oyunlarda 7 ms sabit alırken cat 7 takınca 10-15 ms arasına çıkıyor cat 5 ten aldığım tam verimi cat 7 kablosundan alamadım bilmeden aldım kalın diye...
  3. Clydee

850 Watt Power Önerisi Acil

9800x3d ve mevcut olarak 4070 gpu kullanıyorum https://www.incehesap.com/cougar-cgr-bxm-850-850w-80-bronz-power-supply-fiyati-45650/?srsltid=AfmBOorWtkb7Ue-cbhcRIFEYmmNh4r5I8wkyTEqVN0OmE5AFjH9V0Kiw mevcut olarak kullandığım powerim buydu 2022 ocak ayından beri kullandım 2024 senesinde cızırtı...
  4. Clydee

Windows 10 ltsc 2021 vs Windows 11 pro

Arkadaşlar benim sistem açısından sorunum yok 9800x3d ve 4070 kullanıyorum cs 2 Faceit Valorant oynuyorum cs daha fazla Windows 10 prodan Windows 11 pro geçtim desteği kesileceği için ancak Windows 11 e hiç bir şekilde alışamadım ekranın menüsü akıcılık ve özellikle mouse hissiyati ve...
  5. Clydee

Windows 10 ltsc ve windows 10 pro farkları nedir?

Merhaba arkadaşlar öncellikle windows 10 ltsc ve windows 10 pro arasında olan farklar nelerdir oyun konusunda hangi işletim sistemi performans açısından daha verimli win 11 kullanmayı sevmiyorum açıkcası mecbur kalmadıkça yükseltmekte istemiyorum windows 10 ltsc kullanan arkadaş ya da arkadaşlar...
  6. Clydee

Monitörde renk bozukluğu

Amazondan benq 400 hz monitör aldım normalde 2546k kullanıyorum şöyle bir renk bozukluğu gibi izlerle karşılaştım görüntü modlarını değiştirdiğim zaman ise bu izler sağdaysa sola yer değiştirmeye başladı bu ürünün sorunun tam anlamış değilim farklı bir wallpaper değiştirince windowsta bu izler...
  7. Clydee

9800x3d işlemci için 1080p ekran kartı önerisi

9800x3d işlemci için 1080p ekran kartı alacağım arkadaşlar 2k oyun oynamıyorum 1080p oyunlar oynuyorum yeni seri ekran kartı almayı düşünmüyorum çok büyük performans farklarıda 80-90 serileri dışında malum işlemci zaten aşırı çok güçlü olduğu için
  8. Clydee

Benq 360hz vs Benq 400hz

Merhabalar arkadaşlar aktif olarak valorant ve cs go oynuyorum ve 2015 yılından beri tn panel kullanıcısıyım 2020 yılından beri mevcut olan benq xl2546k 240 hz monitörüm mevcut ve değiştirmek istiyorum ips model öneren arkadaşlar illa ki olucaktır ancak ips panel kullandım asus 380 hz dell 360...
  9. Clydee

4070 den 5070 Tİ geçilir mi?

Merhabalar arkadaşlar mevcut sistemim 9800x3d 4070 ekran kartım mevcut 7800x3d işlemciden 9800x3d geçtim ancak aman aman bi fark göremedim valorantta biraz daha fps daha stabil tek fark fps farkı tabi ki var ama aman farklar değil gibi sanırım 7800x3den 9800x3d geçerek hata yapmış gibi...
  10. Clydee

Lol Bot ile Kasılmış Hesap

Merhaba arkadaşlar 2024 Mart ayında hesap aldım 2023 yılının kasım ayında oluşturulan bir botted hesap 1 seneyi geçmiş hesap oluşturalı ve sadece TFT oynuyorum hesabı yabancı bir site üzerinden aldım 350 TL gibi bir fiyata ve TFT'ye bayağı yatırım yaptım hesabın ban yeme ihtimali mevcut mu o...
  11. Clydee

Bu iki ürün arasında olan fark nedir? Arctic Liquid Freezer

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-360-a-rgbacfre00144a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html https://www.amazon.com.tr/dp/B07XT8X6J7/ref=asc_df_B07XT8X6J71728322020000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07XT8X6J7&linkCode=asn&psc=1...
  12. Clydee

Hangi Kasayı Tercih Etmeliyim Arkadaşlar

Arkadaşlar bu iki kasa arasında kaldım sizce hangisini almalıyım boyut kısımlarını tam anlayamadım hangisi daha ileriye dönük yardımcı olma şansınız var mı? XPG İnvader olan modeli sevmiştim ancak dün fiyatına 1000 tl zam yapıldı yarın bu iki üründen birini alacağım bu kasaları kullananan...
  13. Clydee

Ryzen 7 7800x3D, 9800x3D

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır 7800x3D kullanıyorum DDR5 Intel sistemden AM5 geçtim komple bu iki işlemci arasında %8 gibi FPS farkı olacağı söylüyor sizce Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda aralarında olan FPS farkı kaç olur sizce geçmeye değer mi? 5000 serisi NVIDIA kartlarını bekliyorum...
  14. Clydee

Valorant Vanguard 3.Parti Yazılımı

Merhabalar arkadaşlar ben iki oyunu aynı anda oynamaya çalışıyorum oynadığım oyun silkroad online ve oyunun yasal olan bot yazılımını kullanıyorum ve görsel görüceğiniz gibi clienti gizleyerek yapıyorum ancak 1 haftadır hiç bir şekilde valorant oynarken ve arkada bu yazılım açıkken valorant beni...
  15. Clydee

Phbot Silkroad açıkken Valorant oynayınca ban yenir mi?

Phbot açıkken yani Silkroad Online'nin botunu kullanıyorum Valorant oynayınca ban yedirir mi arkadaşlar açıkken Silkroad oynuyorum ve karakterlerimi bota bırakıyorum Valorant anticheati bunu hile olarak algılayabilir mi ya da 3 parti yazılım olarak algılar mı sistem?
  16. Clydee

240 hz vs 360 hz vs 540

Arkadaşlar merhabalar öncelikle mevcut olarak kullandığım monitörüm benq xl2546k 240hz ve ben Asusun çıkarmış olduğu 540 hz'ye geçiş yaptım monitörü test ettim tam olarak o ara işlemcim gelmediği için 540 hz monitörün desteğini alamadım gibiydi ancak 400 hz üstü yenileme hızını net olarak gördüm...
  17. Clydee

Monitör İade olur mu?

Hepsiburada üzerinden 15 Temmuz tarihinde ürünü satın aldım. ASUS ROG 540 Hz ancak üründe 3 tane mevcut olarak ölü piksel çıktı ve sağ üst jelatini tam yapışmamış halde geldi. Sizce iade olur mu? Bir ölü piksel bile kusurlu ürün diye biliyorum. Bir daha asla ASUS monitöre bulaşmam, 360 Hz alır...
  18. Clydee

Alienware 500 hz vs ASUS 540 HZ

Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum bugün edindiğim tecrübeleri özellikle valorant ile ilgili sizlere aktarmak istedim 500 hz ve 540 hz'ye geçmeyi düşünen insanlar için faydalı bi konu olucağını düşündüğüm için oluşturmak istedim bugün işlemcimi overclock yaptım test açısından sonrasında...
  19. Clydee

540 hz geçilir mi? zowie vs asus 500 hz

Mevcut olarak BenQ XL 2546K 240 hz kullanıyorum asusun çıkardığı 540 hz'ye geçmek gibi bir niyetim var açıkcası 240 hz ile 360 hz arasında pek çok fark yok gibi duruyor monitörümün dyac özelliği sayesinde bu açığı kapatıyorum karşılaştırmalara göre...
  20. Clydee

Çözüldü✓ 240 hz'den 380'hzye geçmeyi düşünüyorum

Mevcut monitörüm BenQ Zowie XL2546K 240 Hz Daha önce 144'ten 240 Hz'ye geçtiğim zaman arada olan o yağ gibi akıcılığı hissetmiştim 4 senedir 240 Hz kullanıyorum 380'Hz'ye geçmek istiyorum sizce ne yapmalıyım TN panel kullanmak beni çok sıktı oynadığım mevcut 3 var en çok da Valorant oynuyorum...
Geri