Arama sonuçları: *

1. C

Asus VG249Q1R monitör ekran çerçeveden çıkıyor.

Başlıkta belirttiğim gibi ekranın sol alt ve sağ üst kısımlarında bazı zamanlar ekran çerçeveden az da olsa ayrılıyor ve ayrılan kısımdan ışık süzmesi oluyor. Şu an için bir sorun yaşatmıyor ama bu tarz bir durumla karşılaşıp teknik servise veren oldu mu? Olduysa ücreti ne kadar ve destekten...
  2. C

Ücretli Aboneliğe Dayalı Dizi Sitelerinde Monitörümdeki Pikseller Garipleşiyor Sizce Neden?

Netflix, Amazon Prime Video ve BluTV'de denedim üçünde de aynı problem yaşanıyor. Youtube, Facebook, Twitch ve Kickte denediğimde bir sorunla karşılaşmadım. Videoyu başlattığımda bazı pikseller beyaz olup tekrar siyah oluyor, çok hızlı bir şekilde bir o piksel bir bu pikselde yaşanıyor. Monitör...
  3. C

Uygun Fiyatlı Anakart Önerisi

Öncelikle merhaba, 3-4 ay öncesine kadar işlemcimi i5 12400f, anakartımı da asus b660m k-d4 ile değiştirmeyi planlıyordum ama o zamandan bu zamana ikisinin fiyatı da bir hayli arttı. O yüzden işlemci olarak Ryzen 5 5500 almaya karar verdim. Ancak anakart seçemedim. Uygun fiyatlı bir AM4 soketli...
  4. C

i5 12400F B660m A D4 Sistem

Merhaba şu anki sistemim i5 7500 MSI Z270 PC MATE gtx 1660 super gaming x işlemcim biraz eski kaldığı için değiştirmeyi düşünüyorum aklımda i5 12400F var. Şu anki anakartım ile uyumlu olmadığı için anakart olarak da B660m A D4 tercih ettim.(Normalde B660m K D4 düşüyordum ama pcie 4.0 var...
Geri