Arama sonuçları: *

• Users: R1DONE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Laptoplarda ısınma ve fan sesi problemi için öneri

Arkadaşlar cümleten selamın aleyküm herkes hayırlı ramazanlar ve iyi forumlar dilerim. 2 tane sorum olacak sizlere. Birinci sorum; yaklaşık 4-5 senedir laptop kullanmıyordum. Bu süre zarfında masaüstü kullandım. Sonrasında hem iş nedenim ile hemde artık bilgisayar başında oturarak oyun oynamaya...
  2. R

Ankara/çankaya/birlik mah. İnternet sağlayıcısı önerisi?

Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi internet sağlayıcısı önerisi istiyorum aranızda ankara birlikte oturanınız varsa eğer. Superonline için fiber altyapım yok maalesef ama türk telekom ve türk telekom altyapısı kullanan yan firmalardan fiber hizmet alabiliyorum. Taahhüt işine girmek...
  3. R

Bilgisayarım çalışıyor ama ekran gelmiyor sorunum var arkadaşlar.

Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar. Kurtlar vadisi pusu izlerken youtubeda ilk önce bilgisayar ufak takıldı sonra geri geldi sonra kendini resetledi ve bilgisayar çalıştığı halde ekran gelmedi. Kendim açtım kapattım bilgisayarı bu sefer BIOS ekranı geliyor exit yapıyorum sonra bilgisayar...
  4. R

ASUS DUAL RTX 3060 OC vs GIGABYTE RTX 3060 OC

Arkadaşlar merhaba. Şuanda sistemim Asus dual RTX 3060 OC 12 GB 2 fanlı modeli. Bir indirim yakaladım ve GIGABYTE RTX 3060 OC 12 3 fanlı modelini yakaladım. hangisini kullanmalıyım daha iyi performans alırım ? birde aynı soruyu kasa için soracağım. şuan kullandığım ASUS TUF gt301 fakat yine bir...
Geri