Arama sonuçları: *

• Users: Zagnees
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

6500xt’li sistemim ne kadar eder ?

AMD 1600af Gigabyte B450 8+8 XPG Ram AMD 6500XT 4GB GamePower 240mm Sıvı Soğutma 240GB SSD 1TB HDD Corsair Carbide kasa Corsair 500w PSU Samsung Odyssey G3 24” 144hz 1ms Askere gideceğim arkadaşlar merak ettim acaba sistemim ne kadar eder ?
  2. Z

Yardım Ekran Kartı Sürücüsünü Güncelledikten Sonra Siyah Ekran Sorunu

Bugün bilgisayara format attıktan sonra anakart sürücülerinden başlayarak sürücüleri yükledim. En son ekran kartını yüklerim hep, son olarak ekran kartını yüklediğimde ekran gitti.Bilgisayarı yeniden başlattığımda Windows logosundan sonra siyah ekranda kalıyor yine. Güvenli modda açmayı başardım...
  3. Z

Otomatik Onarım Hatası

PC açılırken otomatik onarım hatası alıyorum sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim yada sorun neden kaynaklanıyordur ?
  4. Z

Yardım Anakarttan işlemciyi nasıl çıkartabilirim ?

B450M s2h model anakartta amd 1600af işlemcim çıkmıyor nasıl çıkarta bilirim
  5. Z

Akım Korumalı Priz Önerileri

100₺ bandına akım korumalı priz önerebilir misiniz Ben tunçmatik diye bi marka duydum önerir misiniz?
  6. Z

Dengesiz Fan Rpm Hızları

Bu dengesiz Rpm normal mi CPU fan sabitken kasa fan dengesiz gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim
  7. Z

PC Kullanılmadığı Zaman Fişten Çıkartılmalı mı ?

PC’yi kapattıktan sonra fişten çıkartmalı mıyız. Gece yatarken mesela ben çıkartmıyorum bir zararı var mı yoksa zaten öyle mi kullanılmalı
  8. Z

Dark sıvı soğutma alınır mı? ?

Dark sıvı soğutma kullanan var mı? Dark’ın https://www.hepsiburada.com/dark-aquaforce-w122-cevresel-argb-aydinlatmali-sivi-sogutma-sistemi-dkccw122-p-HBV00000N8ML3?magaza=Hepsiburada Modelini almayı düşünüyorum öneriniz nedir
  9. Z

Hyper-V nedir ?

Selam millet görev yöneticisi CPU menüsüne Hyper-V diye bir şey gelmiş yeni bu nedir kapatmalımıyım Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  10. Z

Yardım Gigabyte B450m s2h Anakartta oc yapılır mı ?

Selam millet Gigabyte b450m s2h anakartta oc yapılır mı amd ryzen 1600af yi 4ghz yapmayı düşünüyorum anakart zorlanır mı?
  11. Z

Öneri Kasa üst fanı nasıl takılmalı ?

Selam millet Corsair Delta RGB kasam var önde 3 tane fan var benim üst kısımda 120mm sıvı soğutma var yanına 1 tane yine fan taktım Üst fanların ön tarafında ki fan içeriye arka taraftaki sıvı soğutma fanı dışarı üflüyor sizce doğru bi mantık mı ?
  12. Z

Yardım Isınan RAM sorunu

Arkadaşlar oyunda 8x2 ramler 70 dereceye kadar çıkması normal mi
  13. Z

Yardım Sıvı soğutma takmak

Merhaba arkadaşlar gigabyte’a b450 s2h anakarta sıvı soğutma bağlantılarını nereye yapmam gerekiyor
  14. Z

Yardım Fan bağlantısını çoklama

Merhaba arkadaşlar benim b450 anakartım var anakartta sys fan girişi 1 tane ben buna çoklayıcı ile 4 fan bağladım bir zararı olur mu ? Max kaç fan bağlanabilir ?
  15. Z

Öneri Sıvı soğutma marka önerileri

Gençler dark marka bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum marka nasıl alınır mı ?Önerilerinizi alırım
  16. Z

AMD Driver kurunca yavaşlayan sistem

Arkadaşlar AMD’nin güncel driverleri yükleyince Bilgisayar yavaşlıyor ve takılmalar başlıyor sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
  17. Z

Yardım Anakarttan amd işlemci nasıl çıkartılır?

Merhaba arkadaşlar b450 anakarttan amd 1600 işlemciyi çıkartamıyorum yada doğrusu çıkartmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  18. Z

İnternetten Windows key almak

Arkadaşlar internette 30-50₺ ye satılan keyler işe yarıyor mu ?
  19. Z

Ps2 direksiyon setini PC de kullanmak

Merhaba arkadaşlar bitane pc2 direksiyon setim var bi dönüştürücü ile PC de çalışır mı onu merak ediyorum
  20. Z

Corsair Delta RGB kasa alınır mı?

Geçler yeni bi kasa toplamak istiyorum bu parçalar iyi mi yoksa önerileriniz var mı? Corsair SpeC Delta Rgb 550w psu Gigabayt b450s2h anakart Amd ryzen 5 1600af Sapphire rx 5500xt 4gb Xpg 8gb d60g 3000mhz ram Adata 240gb ssd Lg 22” 1ms 75hz monitör
Geri