Arama sonuçları: *

• Users: diekatze
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. diekatze

17 Pro Max’te Turuncu mu Abis Mi?

Arkadaşlar 17 PM turuncu ve lacivert ayırttım. Hangisini alayım aşırı kararsız kaldım ne dersiniz? Turuncu bayar mı zamanla, kılıfla kapatması da zor kamera kısmı çok geniş.
  2. diekatze

13 PM'DEN 17 GEÇİLİR Mİ?

13 pro max kullanıyorum pili yeni değiştirdim. Sizce iPhone 17 geçmeye değer mi?
  3. diekatze

128 GB 13 Pro Max'ten 256 14 Pro Max Geçiş?

Cihazım 128gb pil 76 değişensiz hatasız. Almayı düşündüğüm cihaz 256 gb getmobile den alınmış kutulu faturalı, pil sağlığı 87 sadece pil 2.el olarak değişen gözüküyor. Cihazım ortalama 33-35 arası ediyor. 2500 3000 tl bandına pili değiştiriyorlar. Sizce pil değiştirmek mi, yoksa üste 7-9 tl...
  4. diekatze

16 PRO VS 16 PRO MAX ??

13 PM kullanıyorum. İki cihaz da sıfır kutuda yurtdışı diplomat kayıtlı her hat aktif kullanılıyor. 16 Pro 62-63 bin 128 GB 16 Pro Max 75 bin 256 GB Sizce hangi cihaz alınmalı? Yoksa 17 serisi mi beklenmeli? Arada 12-13 bin fark var sonuçta çok büyük bir rakam değil.
  5. diekatze

GT30 PRO VS X7 PRO ??

Bütçe 12 bindi lakin x7pro da 13.5 gibi alınabiliyor. Aradaki farka değer mi? Yoksa gt30 pro mu alınmalı? Amaç oyun tiktok vs. Kamera da biraz iyi olsa yeterli
  6. diekatze

Öneri 12 BİN TL BÜTÇE İLE KAÇAK TELEFON ÖNERİSİ

Küçük kardeşim için alacağım, 12 bine kadar kaçak alacağım Kriterler iyi bir oyun performansı olması, kamerası orta halli olması yeterli dış görünüm de önemli. Ağırlıklı oyun oynar tiktok vs geçirir zamanını.
  7. diekatze

Ip 13 PRO MAX VS IP 16

13 PM kullanıyorum. Ip 16 geçmeyi düşünüyorum, gönlüm prodan yana ama aradaki fark çok mantıklı gelmiyor. Siz ne tavsiye edersiniz? Geçmeye gerek var mı takasta ortalama 15-20 arası bir fark vereceğim üste temiz sıfır ayarında cihazlar için.
  8. diekatze

13 PRO MAX VS S25 ULTRA

Arkadaşlar halihazırda iPhone 13 pro Max kullanıyorum telefonu değiştirmek istiyorum yurt dışı S25 ultra almayı düşünüyorum 30.000 TL gibi rakamlara temiz ikinci el alınabiliyor. Kayıt henüz belli değil ancak 2026 Ağustos’a kadar hat açık bir şekilde kullanabileceğim o zamana kadar kayıt çıkar...
  9. diekatze

IRAKTAN 13 BİN TL’YE SIFIR PS5 ?

Tanıdığım ıraktan sıfır ps5 getiriyor, 13 bin tl dedi. Haftaya gelecek ödemeyi alırken yapacağım, dikkat etmem gereken hususlar nedir?
  10. diekatze

Öneri 8500 TL’YE KADAR F/P TABLET ÖNERİSİ

Arkadaşlar kardeşime hediye olarak alacağım, evde s6 lite var. Tableti paylaşamıyorlar haliyle tartışma oluyor. Biri üniversite öğrencisi, okulda arada kullanıyor not vs bakımında. Aralarında değişerek kullanırlar çok ağır oyunlarla işleri yok zaten. 8500 TL’ye kadar f/p tablet önerilerinizi...
  11. diekatze

Öneri 6K Bütçe İle Alınabilecek Tablet

Herkese iyi forumlar, konulara göz attım ancak cezbedici bir yorum göremedim. 6 bin tl bütçem var, öğrenci indiriminden de faydalanacağım. Çok fazla oyun oynamıyorum arada cod veya pubg. Genellikle netflix vb platformlar için alacağım. Kafamda A9+ 4/64 var. X9 da ekran IPS olmasından...
  12. diekatze

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI NE OLUR?

Evet arkadaşlar, akşam oynanacak maç için skor, kart olaylar vb. gibi tahminlerinizi bekliyorum.
  13. diekatze

10.000 TL BÜTÇE İLE TELEFON ÖNERİSİ

9600 TL’ye 12/512 kayıtlı kutulu 127 w şarj aletli sıfır redmi note 13 pro plus buldum. Almayı düşünüyorum bu rakamlarda önereceğiniz başka bir cihaz var mı?
  14. diekatze

Redmi Note 13 VS Redmi Note 12 Pro 5G

Arkadaşlar halihazırda iş için redmi note 9s kullanıyorum. Bataryası biraz eskidiğini düşünüyorum eskisi kadar uzun süre kullanamıyorum. İki cihaz arasında kaldım biri redmi note 13 175$ diğeri ise redmi note 12 pro 5G 12/512 228$ Ve redmi note 13 ile redmi note 13 pro 8/256 versiyon arasında...
  15. diekatze

Hangi JBL Tune Serisi Daha İyi?

Merhaba, yılbaşı hediyesi olarak JBL’in Tune serisi bir kulaküstü kulaklığını almayı düşünüyorum. Ancak hangi modelinin daha iyi olduğunu bilmiyorum. 2000 TL bütçe ile hangi modeli alabilirim?
  16. diekatze

🔥🔥🔥A34 128 GB 9699 TL🔥🔥🔥

Trendyol’da A34 tüm renkleri ile 9699 TL. Ben aldım. Daha uygunu yok şuan. https://ty.gl/upxd9gqdj4
  17. diekatze

A34 VS REDMI NOTE 12 PRO

A34 VS REDMI NOTE 12 PRO Bu iki cihaz arasından hangisini tavsiye edersiniz? Bütçeyi arttırabilirsem a54 alma seçeneğim oluyor. Dolayısıyla öncelikle A34 mü yoksa Redmi Note 12 Pro mu bunun cevabını verirseniz sevinirim. A34 10300 TL A54 14500 TL Redmi 12200 TL. Öncelikle A54 için 4 bin tl...
  18. diekatze

A34 vs A24 Hangisi Tercih Edilmeli?

Arkadaşlar anneme a24 aldım şuan kargoda. Arada 1800 tl oynuyor, üstüne ekleyip a34 almak daha mı mantıklı acaba?
  19. diekatze

Xiaomi Redmi Note 12 8gb versiyonu mu yoksa Samsung A24 mü?

Xiaomi Redmi Note 12 8gb versiyonu mu yoksa Samsung A24 mü?
  20. diekatze

Ebeveyn Kullanımı İçin Hangi Cihazı Tavsiye Edersiniz?

7900 TL'ye Xiaomi Redmi Note 12 8gb versiyonu mu yoksa Samsung A24 mü? Sosyal medya ve kelimelik gibi oyunlar oynuyor telefonda. Kardeşimin okul gezi, etkinlikleri gibi durumlarda ise video ve fotoğraf çeker. Şuan Redmi Note 9S kullanıyor. Telefonla bir sorunu yok aslında ama doğum günü...
Geri