Arama sonuçları: *

• Users: LostNoc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bu ramin fiyatı nedir ?

arkadaşlar amazon germanyden alınma 2 sene falan oldu hiç açılmadı. Ddr5 toplarım diye açtım ama nasip olmadı malesef. Hazır ram krizi varken boş boş duracağına satsam daha mantıklı. Şuan ederi nedir bu ramin hiç kullanılmamış olduğunu ele alırsak
  2. L

20 bin TL'ye kadar Tablet önerisi

Arkadaşlar hem ders hem oyun yani genel kullanım için 20 bin TL'ye kadar tablet önerisi verebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
  3. L

Traş makinesi gücü çok az

arkadaşlar remington marka traş makinem vardı artık 5 6 yıl olduğu için yenisini aldım fakat yenisi 5V-0.5A yazıyor eskisi 5V-1A yazıyor. Eskisi daha güçlüydü yenisinin amperi düşük olduğu içinmi böyle ?
  4. L

20-30 bin bütçeli gündelik laptop önerisi

Arkadaşlar 20-30 bin bütçeli daha çok homeoffice tarzında iş ve gündelik işler için laptop arıyorum , önerisi olan varmı ?
  5. L

2 Gündür mavi ekran hatası

arkadaşlar dump dosyasını okumayı bilen varsa 2 günlük mavi ekran hatasını atıyorum sizce sebep nedir ? https://dosya.co/hu8zlxh1rjd7/Minidump.rar.html
  6. L

Platformların kalitesizliği

arkadaşlar cidden insan kafayı yer ya. prime video var fakat windows uygulamasında maus hiç kaybolmuyordu güncellemeyi bekledim. Şimdi videoyu hiç açmıyor. Tarayıcıdan izliyorum ama game of thrones sansür koymuşlar :D blutv sansürsüz dediler gittim hb premium aldım ve şimdi bakıyorum reklamlı...
  7. L

Bu sistem alınır mı ?

1080P için fiyatlar uygun geldi
  8. L

ModArt V5 sistem alınır mı ?

27 bin liraya falan denk geliyor tek tek toplasak bu sistem alınır mı? bu fiyata ? ve ya başka önerileriniz varmıdır 20 24 bin arası 1080p için ideal olabilecek nvidia ekran kartlı bir sistem
  9. L

30k bütçeli her şey dahil sistem önerisi.

arkadaşıma sistem toplucaz bana kalırsa 1080p lik için ideal bi sistem olsa yeter. bende 5600x ve 3060ti ikilisi var çok memnunum. 20 25 k arası bu tür ddr4 sistem bulsak yeter yanına da bi 24 inç 144 hz bi monitör bulsak 4k ya falan samsunglar var işte yanınada mouse klavye falan desek 30 k...
  10. L

Ramler anakartıma uyumlu mu? ?

32 gb corsair ram aldım CMW32GX4M2D3600C18 anakartım msi b550 tomahawk şimdi ramler gelince farkettim üstünde intel xmp certified yazıyor. bende ryzen 5600x var. Bu ramler uyumlu mu? acaba nasıl öğrenirim
  11. L

Ryzen 5600X için soğutucu önerisi

Corsair h100 sıvı soğutma vardı garantisi biter bitmez pert oldu. Kule tipi bakınıyorum aklımda thermalrightın peerless assassin ve phantom spirit se modelleri var. Kasam corsair 4000x. Sizce hangisi daha mantıklı olur ? Şuan stok fanla coreboost kapalı bir şekilde kullanıyorum. Sıcaklık yük...
  12. L

Yardım Sıvı soğutmam bozuk mu ?

Arkadaşlar corsair h100 rgb var. Son zamanlarda ısılar çok yükseldiğinden dolayı açıp pcyi bi güzel temizledim macunuda yeniledim. Bu arada pompa bağlantısını cpu fandaydı onuda anakarttaki pump bağlantısına taktım , radyatör fanlarıda cpu fana taktım. İlk açtığımda yükte 60 falandı pc7/24 açık...
  13. L

Yardım Braketi nasıl çıkarabilirim ?

Arkadaşlar h100 corsair sıvı soğutma vardı fakat sürekli bir ısı problemi yaşıyorum 96 ya kadar çıkıyor sıcaklık. Macunuda yeni sürmüştüm 1 ay önce temizlediğimde. Yükte 60 derece falandı ilk sürdüğümde cbo kapalıydı. Şimdi 95 derece olunca söktüm , stok soğutucu takıcam ama bu braketteki...
  14. L

Yurtdışı alışverişine büyük sınırlama

geçmiş olsun arkadaşlar şaşırmıyorum ben artık :D 150 euro olan sınır 30 euroya düşürüldü.%20 olan avrupa birliği ülkeleri vergisi %30 a çıkarılırken , Çin gibi ülkelerden gelen ürünlerin vergisi ise %60a çıkarıldı.
  15. L

G502 X Lightspeed Mouse

varmıdır bunu kullanan 3 bin TL'ye alınır mı? ?
  16. L

10-11 bin liralık telefon önerisi

Bu civarlarda telefon arıyorum gündelik işler için, özellikle kamerası iyi olursa bataryası iyi giderse daha iyi olur
  17. L

Laptopa görüntü hiç gelmiyor

Asus x52j laptop var arkadaşlar, powera basıyorum ekran gelmiyor iki kere Windows açılış sesine benzer bişey geliyor o kadar. Hdmi ile diğer monitöre bağladım önce no signal diyor sonra hdmi1 diyip şu görüntüyü veriyor bir saniye sonra kapanıyor. Sizce sorun nedir? Nasıl çözebiliriz acaba
  18. L

10 bin bütçe telefon önerisi

Maksimum 10 bin TL'ye gündelik işler için, kamerası şarjı iyi olan telefon önerileri alabilir miyim
  19. L

PS5 Kayıt Kalitesi Yükseltme

kayıt kalitesini nasıl arttırabilirim herhangi bir önerisi olan var mı ?
  20. L

Hepsiburada ürünü iptal etti

Arkadaşlar airpods vardı 369 TL'ye düşmüştü aldım iptal ettiler ama normal fiyatı 3800 civarı.geçende aynısını yaptılar 3200 liralık düzleştirici 1500 e aldım o da iptal edildi. Bunları şikayet edebiliyor muyum tüketici hakem heyetine falan gitsem sonuç ne çıkar
Geri