Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Che_

Battlefield 6 5060 Ti 8GB VS 16GB VRAM

9:24 bazen 5 fps bazen 40-50fps fark ediyor yoksa gpu rahatça 2k max oynatabiliyor.8gb vram sevdalıları üzgün :uzgunpeepo:
  2. Che_

Kredi Kartı Önerisi üni

Üni 1'im. KYK'da kalmıyorum. Şu an Nays'ın kredi kartını kullanıyorum başka yok. İŞ Bankasından maximum gaming kart almıştım banka kartıymış o da :peeposad2: . İŞ Bankası kartlarına baktım yıllık ücret vs varmış. Nays gibi mesela oyun ödemelerinde cashback vs çok iyi olur.
  3. Che_

Anatomi İçin Kanal Önerisi YARDIM!

Hemşire 1. sınıfım hiçbir şey anlamıyom. Mala anlatır gibi hızlı da anlatan hoca lazım.
  4. Che_

Öneri CS2 Canlı Renk Doygunluğu İçin Ne Yapılmalı ?

Monitörüm g65b tüm renk ve kontrast ayarlarım en iyi nasıl görünecekse ayarladım. Renk doygunluğu çok iyi ama nvidia denetim masasından hiç ayar yapmadım. Oyun içinde de 1920 1440 max fsr kapalı,parlaklık 100de oynuyorum. Bu videodaki gibi renk tonu yapmam için denetim masasından ne yapmam...
  5. Che_

Öneri GTA Vice City Next Gen Modu Oynanır mı?

GTA Vice City oynamak istiyorum ama kontroller, grafikler, yüksek FPS'te cozutması falan derken bıktım 30 dakika oynayıp kapadım. Next gen modunu deneyimleyenler fikirlerini yazabilir mi? Sorunsuz veya az sorunlu oynamak mümkün mü? Bir de Türkçe yama oluyor mu?
  6. Che_

RDR2 Yeni Nesil Güncellemesi Geliyor !

20 saat falan oynamıştım belki bekler öyle devam ederim daha güzel grafiklerle İnşallah gta 5 gibi beleş olur. Kaynak:
  7. Che_

Öneri GTA Vice City Oynanır mı?

Steam'de orijinal sürüme sahibim. San Andreası binlerce saat hem telefon hem pc'den oynadım. Vice City'yi 10 sene önce falan anca hakkını vererek oynadım ve hatırlamıyorum baştaki görevler harici. Korsan indirip definitive edition mı oynamalıyım yoksa steamden orijinal sürüm mü ?
  8. Che_

❌İndirim Bitti! 26.999 TL PNY GeForce RTX 5070 12GB

https://www.incehesap.com/pny-geforce-rtx-5070-12gb-gddr7-ekran-karti-vcg507012tfxpb1-fiyati-82698/ Yaklaşık 5060ti fiyatına iyi
  9. Che_

❌İndirim Bitti! 6,899 TL Colorful BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14

https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650a-gha-wifi-v14-ddr5-7600mhz-atx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83847/
  10. Che_

❌İndirim Bitti! Mortal Kombat 11 34,90 ₺

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/mortal-kombat-11/BTC0L0BW6LWC/0001/9QMDB0GNPS4W Pcde oynanıyor
  11. Che_

Yardım RPCS3 2K 240FPS Destekliyor mu?

Dün rpcs3 indirdim uncharted 3 de indiriyordum baktım 45gb bırakıp yattım. İzlediğim videolarda hep 1280*720 60fps falan seçiyorlar. 2k 240fps desteği yok mu? 5070ti 7800x3d
  12. Che_

Öneri Faceit Premium Alınır mı?

2-3 hafta önce başladım 4 level olmama 8 puan falan kaldı. İyi oynuyorum genelde mvp ya da 2. oluyorum. Kaybetmemin sebebi neredeyse hep takımdan dolayı oluyor. Bir de kulaklığım kayıp daha bulamadım belki Adana'da kalmıştır bilmiyorum. 4. maçı takım harbi mal olduğundan 13 2 kaybettik o yüzden...
  13. Che_

Yardım ETS2 Aile İle Oynama

2 hesap da benim. ETS2 yan hesabımda. Aile ile ets2 oynarsam truckersmp ile online girebilir miyim? Oynama süresi hangi hesaba sayılır.
  14. Che_

Lossless Scaling Ayarlarım İyi mi ?

The Crew Motorfest'te 60 fps kilidi olduğundan ls kullanıyorum. Şu anda 240fps olarak ayarlardım(4x) monitörüm 240hz olduğundan. Ghosting olmuyor, pikseller bazen belirgin oluyor ama 60 fps'e göre çok daha iyi şu an. Görüntüyü daha iyi yapmak için ne yapmalıyım ?
  15. Che_

Öneri ATS vs ETS2 Mp Hangisi Oynanmalı ?

Yıllarca bu 2 oyunu geforce nowdan oynadım orada da truckersmp yok zaten. ATS'nin mp ilk kez ets2 de 5-6 yıl sonra ilk kez mp girecem. Profillerimde iyi para var hile yapmadan oynuyorum yoksa oyunu bırakıyom hile açınca. ATS daha çok seviyorum ve daha çok dlc var(harita olarak) ayrıca da ana...
  16. Che_

Öneri Şarj Stantlı / Kablolu Mouse Önerisi

Şu anda 2,5 yıl önce davet et kazan ile beleşe aldığım Logitech G403 Hero var. Çift tıklama veya tıklamama gibi sorunları var sol tuşta. Geçen yaz da vardı kağıt falan sıkıştırıyordum artık bıktım. Bütçem taş çatlasa 2,5 ama daha ucuza almak isterim. Kablosuz olacaksa şarj standı ŞART. Şarj...
  17. Che_

Hemşirelik İçin Kanal / Not Önerisi

Hemşirelik 1. sınıfım. Fizyoloji ve anatomi kitabım var ama video izleyerek daha iyi verim alıyorum boş boş okumadansa. Dr biyoloji anlatımını çok seviyordum o tip kanal var mı?
  18. Che_

CS'de VAC Ban Kalkıyor mu?

2018'de falan sinirlenip hile açmıştım eski hesapta VAC ban yemiştim profilimde de yazıyordu klasik vac yedi vs. Az önce profile baktım VAC yazısı vs yok ban kalkmış olabilir mi? Zamanında desteğe yazmıştım kalıcı demişlerdi. Yoksa go'da 2'ye geçince oyuna hiç girmediğim için ban yenilenmedi mi ?
  19. Che_

Öneri Üniversite İçin Laptop Önerisi

Ablama üniversite yüksek lisansı için laptop lazım. Oyun oynamayacak. Dışarıda kullanma durumu olduğundan şarjı uzun gitmeli. PC'den hiç anlamadığından ben de başka şehirde olduğumdan sorunsuz model olmalı. Bütçe sordum bilmiyom diyor ama imkansız 30 üstünü vermez bence. Klavyeli tablet al dedim...
  20. Che_

Koltuk Sandalyesi Takamama

Hawk Fab v4 kullanıyorum normalde hiçbir sorun yok. Tekerin birine baya bir ip dolandığından o tekeri söktüm ipi çıkarmak için şimdi de hiçbir şekilde takamıyorum. Başka bir tekeri söktüm onu deneyim dedim yine olmadı. Tekerde değil tekerin girdiği yerde sıkıntı var gibi birden küçük gelmeye...
Geri