Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Che_

Öneri Dying Light The Beast Deluxe Edition Alınır mı?

Yılbaşında almayı düşünüyorum oyunu ama deluxe alınır mı ? Castor Woods Prepper Bundle ve Castor Woods Tourist Map bunlar ne işe yarıyor ? Bundle'ın kozmetik olduğunu düşünüyorum ama map ne için ? Wallpaper ve soundtrack önemsiz
  2. Che_

1400'e Bu Polo Bot Alınır mı?

https://www.flo.com.tr/urun/us-polo-assn-sagan-hi-4pr-siyah-erkek-outdoor-bot-101811701 Kuponla 1400
  3. Che_

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

Benimkiler Unuttuklarım olabilir @BixiBlake @Realhas the Great @oEnesQlf @Halsiz @KAANT10X Mantıklı kanks aferim 🥀 Mahmut yılmaz 🥀 Joker🥀
  4. Che_

GTA 5 Online Araba Önerisi

Şu an 1,7m var cluckin bell farm raid'den baya para kastım hangar vs de açık. Cayo pericoyu da anladım nasıl yapıldığını 1,2m aldım oradan. Oyun başından beri bedava olan duke o death kullanıyorum ama top speed ve hızlanması düşük. Zırhlı hangi arabayı alabilirim? Yoksa helikopter mi almalıyım...
  5. Che_

Altın Almak İçin En İyi Banka Nedir?

Yıllar önce evde birinin Kuveytürk hesabından alıyordum artık kendim hesap açacam +18im. KYK Kredisini alacam. Fiziksel altın istemiyorum kesinlikle. En önemlisi para yollarken kesinti yapmaması ve alış/satışın makul olduğu banka.
  6. Che_

Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

Antepte hemşirelik okuyom 1.sınıf . Kredi çıktı. Ablam ünide uzmanlık yapıyor maaşı var iyi sayılır onunla evde kalıyom. 1-2 yerden burs ve babamdan harçlık alıyom. Kredi alınmalı mı? Faiz falan biniyor mu ?
  7. Che_

Samsung Tab S11 26K Alınır mı?

Öğrenci indirimiyle 8/128 model 26,3k 6 taksit de var. s9 min 22k 6 taksit ile 24k oluyor vatanda. 2 daha verip s11 mantıklı olur mu
  8. Che_

Banyo Buharından Nasıl Kurtulunur?

Şu an kirada antepteyiz banyo 10 metre kare falan var herhalde ferah bir banyo ama elim kadar küçücük bir havalandırma var 5dk sıcak su akıtsan her yer duman oluyor. Benim banyo uzun sürüyor yavaş yavaş yapıyom çıktığımda duvarlardan,dolaplardan falan su akıyor. Kirada olduğumuzdan havalandırma...
  9. Che_

Öneri FP Kalemli Android Tablet Önerisi

Bütçem belli değil ama 20k falan olacaksa 6 ay taksit ŞART ama 20k üstünü istemiyorum öğrenciyim . Geçen sene bu zamanlar S9 FE almıştım YKS için aşırı memnundum ders çalışmıyorken de dizi izlerdim. Kalemi çok iyi,şarj süresi de iyiydi. Tek eksisi uzun sürede şarj oluyordu. Birkaç aydır dizi...
  10. Che_

Fizyoloji İçin Kanal Önerisi YARDIM!

Hemşire 1. sınıfım hiçbir şey anlamıyom. Mala anlatır gibi hızlı da anlatan hoca lazım.
  11. Che_

Android YouTube Video İndirme Uygulaması Önerisi

Normalde YTDLNis kullanıyordum da vaya bir şey denedim, sildim indirdim tekrar olmuyor hata veriyor. Reklamlara uğraştırmayacak uygulama lazım arayüzü kolay.
  12. Che_

Yardım Battlefield 6 Siyah Ekran Sorunu

Maçların %60'ında falan siyah kalıyor ve alt f4 yapıp tekrar girmem gerekiyor çözümü nedir ? Hayatımda aldığım en pahalı oyunda bile sorun yaşıyorum. İnternetten baktım süperonline kullanıcılarında bu sorun varmış yine çöpcell faciası yaşıyorum ne güzel adanada ttnet fiber vardı 0 sorun.
  13. Che_

Battlefield 6 5060 Ti 8GB VS 16GB VRAM

9:24 bazen 5 fps bazen 40-50fps fark ediyor yoksa gpu rahatça 2k max oynatabiliyor.8gb vram sevdalıları üzgün :uzgunpeepo:
  14. Che_

Kredi Kartı Önerisi üni

Üni 1'im. KYK'da kalmıyorum. Şu an Nays'ın kredi kartını kullanıyorum başka yok. İŞ Bankasından maximum gaming kart almıştım banka kartıymış o da :peeposad2: . İŞ Bankası kartlarına baktım yıllık ücret vs varmış. Nays gibi mesela oyun ödemelerinde cashback vs çok iyi olur.
  15. Che_

Anatomi İçin Kanal Önerisi YARDIM!

Hemşire 1. sınıfım hiçbir şey anlamıyom. Mala anlatır gibi hızlı da anlatan hoca lazım.
  16. Che_

Öneri CS2 Canlı Renk Doygunluğu İçin Ne Yapılmalı ?

Monitörüm g65b tüm renk ve kontrast ayarlarım en iyi nasıl görünecekse ayarladım. Renk doygunluğu çok iyi ama nvidia denetim masasından hiç ayar yapmadım. Oyun içinde de 1920 1440 max fsr kapalı,parlaklık 100de oynuyorum. Bu videodaki gibi renk tonu yapmam için denetim masasından ne yapmam...
  17. Che_

Öneri GTA Vice City Next Gen Modu Oynanır mı?

GTA Vice City oynamak istiyorum ama kontroller, grafikler, yüksek FPS'te cozutması falan derken bıktım 30 dakika oynayıp kapadım. Next gen modunu deneyimleyenler fikirlerini yazabilir mi? Sorunsuz veya az sorunlu oynamak mümkün mü? Bir de Türkçe yama oluyor mu?
  18. Che_

RDR2 Yeni Nesil Güncellemesi Geliyor !

20 saat falan oynamıştım belki bekler öyle devam ederim daha güzel grafiklerle İnşallah gta 5 gibi beleş olur. Kaynak:
  19. Che_

Öneri GTA Vice City Oynanır mı?

Steam'de orijinal sürüme sahibim. San Andreası binlerce saat hem telefon hem pc'den oynadım. Vice City'yi 10 sene önce falan anca hakkını vererek oynadım ve hatırlamıyorum baştaki görevler harici. Korsan indirip definitive edition mı oynamalıyım yoksa steamden orijinal sürüm mü ?
  20. Che_

❌İndirim Bitti! 26.999 TL PNY GeForce RTX 5070 12GB

https://www.incehesap.com/pny-geforce-rtx-5070-12gb-gddr7-ekran-karti-vcg507012tfxpb1-fiyati-82698/ Yaklaşık 5060ti fiyatına iyi
Geri