Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Che_

Yardım Oyun Oynarken Nasıl Video İzlerim ?

Google eklentisi ile yt videolarını pencere modunda kullanıyordum ama oynadığım oyunlar hep gamepad ileydi. Şimdi klavye mouse ile oynamak istiyorum ama sürekli mouse imleci videonun üstüne geldiğinden hem oyunda kontrol gidiyor hem pencerenin yerini falan yanlışlıkla değiştiriyorum
  2. Che_

Steam'deki GTA Epic'teki Hesaba Bağlanır mı?

Epic'teki gta online'da 80 seviyeyim birkaç ayda baya geliştim. Sürekli CS oynadığım için droplar vs düşüyor cebimden para çıkmadan Steam'den gta+ alabilmek istiyorum ama tabi önce steamden gta 5 almam lazım. Steam'den gta 5 alsam Epic'teki social club hesabımdan devam edebilir miyim?
  3. Che_

CS2 Deagle ve AK Skin Önerisi

Yaklaşık 35 dolar param olacak. Aklımda statrak görevde kullanılmış 0,11 floatlı deagle mecha sanayi ve az aşınmış 0,09 floatlı az aşınmış ak searing rage var 18 dolar 14 dolar
  4. Che_

PC'yi Her Açtığımda Wallpaper Engine'deki Duvar Kağıdı Değişiyor

Uygulama pc açılınca hemen açılacak şekilde ayarlı. Favorilerime eklediğim bir duvar kağıdını bu şekilde tamama basıp masaüstüne ekliyorum ama pcyi her açışımda rastgele başka bir wp gelmiş oluyor ve favorilerimde yok.
  5. Che_

Öneri Steam Sepetime Öneri

Snowrunner var bende ama roadcraft rebuild edition+snowrunner paketini alınca roadcraft rebuild edition normalden 2 dolar daha ucuza geliyor. 10 dolara kadar önerilere açığım sepet nasıl bir de nfs unbound düşünüyorum ama emin olamadım. most wanted 2005 dışındakilerin hiçbiri zevk vermiyor...
  6. Che_

Rainbow Six Siege 1v4 Sahil Klibim

Daha önceden de çok iyi kliplik oynayışlar yapmıştım ama ilk kez klip aldım. Scope açılırken vs stutter oluyor gibi görünüyor ama oyunun maç tekrar videoları bozuk ondan dolayı. Çok güzel 1v4 attım bence Önceki el de önümde osa korurken 2v4 atmıştım 4kill
  7. Che_

Öneri Taksitli Ders İçin Laptop Önerisi

Ablama yüksek lisans yaparken kullanacağı en az 6 taksitli kroniksiz(bir şey olursa başımın etini yer)laptop lazım. Oyun oynanmayacak, oynansa da max barbie giydirmece gta sa falan. Dışarıda çok kullanacağı için hafif,şarjı uzun giden,ekranı iyi, en az 2 type a portlu laptop lazım. Çok sordum...
  8. Che_

Beşer Kilo Dambıl Önerisi

Dambıllar arasında tek bildiğim metal olanlar ve içi kum olanlar var bunu biliyom. Daha önceden 2 sene falan kullandım ama nerede bilmiyom şu an. Ucuz fp 1 çift beşer kilo istiyom. Kol ve bazı omuz hareketleri için kullanacağım.
  9. Che_

Yardım GTA Online Cayo Perico Hard Nasıl Açılır?

10 defa falan yaptım. Pavel arayınca hemen gidiyorum daha hiç hard olmadı. Ytden baktığımda arayınca hemen git diyorlar ama hiçbir zaman Hard olmadı. Videolar da eskiydi. Nasıl Hard mod açarım?
  10. Che_

Fakir Diyeti Önerisi

Metabolizmam hızlı sayılır bu sayede normalden fazla yesem bile kilo almıyodum ama Antepe gelince bir tık aldım. Şu an boy 180 kilo 85 falan Normalde de spora falan gitmeden kolayca verebiliyordum yemeyi kısarak ama bu sefer o kadar kısmadan salata, tavuk vs yiyerek ve dışarıdan yemeyi azaltarak...
  11. Che_

İŞ Bankası Trendyol Yemek 300/200 Kod

Uygulamaya girince bildirimlerden veya kampanyalar kısmında bakın. Ben 2-3 gündür görüyordum ama kod görünmüyordu az önce baktığımda kod görünüyordu. Son gün 31 aralık
  12. Che_

Yardım Erazer Deputy 5060 U5 210H Laptop Alınır mı?

En ucuz 5060 laptop karşıma bu çıkıyor. Laptop lazım masaüstü değil. 9 taksit olmalı...
  13. Che_

Yardım MSI Force GK600 Alınır mı?

https://www.incehesap.com/msi-forge-gk600-tkl-wireless-violet-tr-rgb-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-83862/ Normalde 2300e falan aula f75 düşünüyordum ama bunun tasarımı hoşuma gitti nasıl iyi midir? Yoksa f75 mi almalıyım
  14. Che_

Öneri Dying Light The Beast Deluxe Edition Alınır mı?

Yılbaşında almayı düşünüyorum oyunu ama deluxe alınır mı ? Castor Woods Prepper Bundle ve Castor Woods Tourist Map bunlar ne işe yarıyor ? Bundle'ın kozmetik olduğunu düşünüyorum ama map ne için ? Wallpaper ve soundtrack önemsiz
  15. Che_

1400'e Bu Polo Bot Alınır mı?

https://www.flo.com.tr/urun/us-polo-assn-sagan-hi-4pr-siyah-erkek-outdoor-bot-101811701 Kuponla 1400
  16. Che_

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

Benimkiler Unuttuklarım olabilir @BixiBlake @Realhas the Great @oEnesQlf @Halsiz @KAANT10X Mantıklı kanks aferim 🥀 Mahmut yılmaz 🥀 Joker🥀
  17. Che_

GTA 5 Online Araba Önerisi

Şu an 1,7m var cluckin bell farm raid'den baya para kastım hangar vs de açık. Cayo pericoyu da anladım nasıl yapıldığını 1,2m aldım oradan. Oyun başından beri bedava olan duke o death kullanıyorum ama top speed ve hızlanması düşük. Zırhlı hangi arabayı alabilirim? Yoksa helikopter mi almalıyım...
  18. Che_

Altın Almak İçin En İyi Banka Nedir?

Yıllar önce evde birinin Kuveytürk hesabından alıyordum artık kendim hesap açacam +18im. KYK Kredisini alacam. Fiziksel altın istemiyorum kesinlikle. En önemlisi para yollarken kesinti yapmaması ve alış/satışın makul olduğu banka.
  19. Che_

Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

Antepte hemşirelik okuyom 1.sınıf . Kredi çıktı. Ablam ünide uzmanlık yapıyor maaşı var iyi sayılır onunla evde kalıyom. 1-2 yerden burs ve babamdan harçlık alıyom. Kredi alınmalı mı? Faiz falan biniyor mu ?
  20. Che_

Samsung Tab S11 26K Alınır mı?

Öğrenci indirimiyle 8/128 model 26,3k 6 taksit de var. s9 min 22k 6 taksit ile 24k oluyor vatanda. 2 daha verip s11 mantıklı olur mu
Geri