Arama sonuçları: *

• Users: PiyadeEr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PiyadeEr

Dronlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sorum başlıktaki gibi. Sizin teoriniz nedir?
  2. PiyadeEr

Avrupa Rusya'ya Saldıracak Mı?

Putin geçenlerde, Avrupa savaş istiyorsa biz hazırız demiş. Bugün de benzer bir gelirim gördüm haberlerde. Ne düşünüyorsunuz?
  3. PiyadeEr

Kilo Verememe Problemi

Herkese iyi forumlar; 4 aydır düzenli spor yapıyorum. Günde 1-2 saat kadar yürüyüş, şınav, mekik vs... Abur-cubur ve hazır yemek yemiyorum. Ancak hala kilo veremedim. Doktora gitmem gerekiyorsa hangi bölüme gitmeliyim? Sizce neyi yanlış yapıyorum? Saygılarımla.
  4. PiyadeEr

Trump Venezuela'yı Vuracak Mı?

Ne düşünüyorsunuz? Nereden çıktı bu gerilim?
  5. PiyadeEr

EFT-Havale Masrafı Almayan Banka Önerisi

Herkese iyi forumlar, sağlıklı günler; 1. Hem EFT-Havale masrafı almayan hem de müşterilerine E-SMM'den yararlanma imkanı veren bir banka öneriniz var mı? 2. Normalde Ziraat Katılım'a geçmek istiyordum. Ziraat Bankasından Ziraat Katılma para transferinde EFT-Havale masrafı kesiliyor mu...
  6. PiyadeEr

Dünya Nereye Gidiyor Böyle?

Herkese iyi forumlar öncelikle. ABD-Çin gerilimi, son zamanlarda yeniden kendini gösteren Hindistan-Pakistan gerilimi, İsrailin ortadoğudaki tutumu, yeniden alevlenen Kıbrıs sorunu, İran-İsrail meselesi, Avrupanın ordu kurmak istemesi Rusyaya karşı birleşmeye çalışması gibi gelişmeler bizi...
  7. PiyadeEr

Sadece Mouse ile Oynanabilen Oyun Önerisi

Selamlar Herkese. Başlıktaki gibi sadece mouse ile oynanabilen oyun önerilerine ihtiyacım var. Sistem, fiyat fark etmez. (Steam, Epic Games vb. fark etmez.) Öneride bulunacak herkese peşinen teşekkür ediyorum.
  8. PiyadeEr

Midas Güvenilir mi? Başka banka hesabına para aktarımı yapıyor mu?

Herkese iyi forumlar dilerim. 2 tane sorum olacaktı. 1.Midas Güvenilir mi? 2.Başka banka hesabına para aktarımı yapıyor mu? Örnek olarak Midas'tan hisse satarsam kazancımı Vakıfbank vadesiz hesabıma aktarabilir miyim? Örnek verirken hata yapmış olabilirim. Çünkü borsaya yeni yeni gireceğim...
  9. PiyadeEr

Rahatlatıcı Oyun Önerisi

Herkese iyi forumlar. Oynarken rahatlatacak, stresi alacak oyun önerebilir misiniz? Tür-fiyat vs. fark etmez. Önerdiğiniz oyunu sistem kaldırmazsa iade ederim problem değil.
  10. PiyadeEr

Hiç hastalanmamak veya daha az hastalanmak mümkün mü?

Hiç hastalanmamak veya daha az hastalanmak için sizce neler yapılması gerekir? Hastalıktan kastım genetik hastalıklar değil. Grip-nezle-bulantı-baş ağrısı vs...
  11. PiyadeEr

Midjourney'e neler çizdirdiniz?

Bildiğiniz üzere yapay zeka (Midjourney) yazdığınız herhangi bir şeyi resmetmekte. Ben de çok merak edip birkaç tane çizim yaptırdım. Birkaçını burada paylaşmak istedim. Siz de kendi çizdirdiklerinizi atıp paylaşabilirsiniz böyle ufak bir galeri oluşturmuş oluruz. Herkese teşekkürler. Ücretsiz...
  12. PiyadeEr

Türkiye'de kesin gezilip görülmesi gerekir dediğiniz yerler nereler?

Soru başlıktaki gibi arkadaşlar yazın şehir dışında gezmek istediğim için açtım konuyu. Önerilerinizi bekliyorum. İstanbul-Konya-Nevşehir illerini gezdim. Teşekkürler.
  13. PiyadeEr

Hangi tıraş bıçağını kullanıyorsunuz?

Kaç bıçaklı olduğunu da yazarsanız sevinirim. Başlıktaki soruya ek olarak "Kaç tıraş sonra değiştiriyorsunuz?" Herkese teşekkürler.
  14. PiyadeEr

Game of Thrones kitaplarından hangileri diziyi anlatıyor?

Herkese iyi forumlar. Bir sorum olacaktı. Game of Thrones kitaplarından hangileri diziyi anlatıyor? Bildiğiniz üzere 8-9 kitap var. Bu 8-9 kitabın hepsi diziye de yansıtılmış mı yoksa sadece 3-4 tanesini okusam diziyi izlemiş gibi olur muyum? Evet şu ana kadar seriye hiç girememiştim...
  15. PiyadeEr

Bu zamanlarda yapılacak en mantıklı yatırım sizce nedir?

Günümüz Türkiye'sinde sizce bu zamanlarda yapılacak en mantıklı yatırım nedir? Ekonomik olmayan şeylerden de bahsedebilirsiniz. Tamamen sizin düşüncenizi öğrenmek amacıyla soruyorum.
  16. PiyadeEr

Yetişkin biri için hobi önerileriniz neler?

Yetişkin biri için hobi önerileriz neler ve siz hangi hobilere sahipsiniz? Hangi alanlara karşı ilginiz var? Ben şahsen kendimin kitap-film-iş güçten başka bir şey ile ilgilenmediğini fark ettim. Bir öneriniz varsa beni aydınlatın. Şimdiden teşekkürler. Not: Video oyunu önermeyiniz.
  17. PiyadeEr

Roundlarla oynanabilen (1-2 el atmalık) hikayesi önemli olmayan oyun önerisi?

Roundlarla oynanabilen 1-2 el atmalık bildiğiniz başka bir oyun var mıdır? Örnek olarak mesela CS ya da Quake serileri gibi. Belli bir hikayesi olmayan ya da hikayesi önemli olmayan oyun arıyorum. Türü farketmez. Notlar: Bundan birkaç hafta önce "Ofiste oynanabilecek oyun önerisi" diye bir...
  18. PiyadeEr

E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz?

E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz? Ve neden? Nedenini de yazarsanız memnun olurum. Ben baskılı kitap tercih ediyorum. Ayda en fazla 1 tane okuyabiliyorum. Normalde anket koyacaktım ama beceremedim.
  19. PiyadeEr

Fantastik-Bilim Kurgu-Korku türlerinde kitap önerisi?

30 yaş civarlarındayım. Fantastik-Bilim Kurgu-Korku türlerinde kitap önerisi alabilir miyim? Lütfen cinayet hikayesi ÖNERMEYİNİZ. Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, birçok Tolkien kitabını ve epeyce Stephen King kitabı okudum. Bu yazdıklarım dışında ne okunabilir? Önerileriniz için teşekkürler.
  20. PiyadeEr

Ofiste boş zamanlarda atmalık fazla detaylı olmayan oyun önerisi?

Öncelikle herkese merhaba. Kendi işimde bir ofiste çalışıyorum. Öğlen aralarında ve genelde akşam üzeri boş oluyorum yapacak pek iş de olmuyor. Bu zamanlar için fazla kafa yormayan oyun önerir misiniz? Şu sıralar sadece Solitaire oynuyorum biraz sıkıldım. Türü ve fiyatı problem değil.
Geri