Arama sonuçları: *

• Users: Muhammet
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Monitör hoparlöründen ses gelmiyor?

Merhaba arkadaşlar,bu olay 2 gün önce oldu.RX 570 ekran kartı driver güncellemesi yaptıktan sonra akşam sağ altta olan haporler değiştirme yerınde kullandığım monitör olan(ASUS VA 229 ) gözükmüyordu.Sorunun sebebi sanırsam driverlar ile alakalı olabilir.Çözümünü bilen varmıdır?Şimdiden teşekkürler.
  2. M

USB Flash Bellek Seçimi/Tavsiye

https://www.trendyol.com/sandisk/ufm-cruzer-glide-usb-3-0-bellek-32gb-sdcz600-032g-g35-p-2516440?boutiqueId=316717&merchantId=163061 30 TL...
  3. M

Asus VA 229 75 Hz'e alınca ekran anlık gidip geliyor

Asus VA 229 75 hz 5 ms monıtorum va hdmi ile bağlı monıtor 75 hz alınca ekran anlık olarak gıdıyor gıbı bısı oluyor 60 hz de sorunsuz sebebi nedir bieln vatmı?
  4. M

A101 e gelen flash bellek alınır mı ?

Bir sorum olacak benim kıoxıa 64 gb usb 3.2 gen 1 USB bellek geliyoruş a101 e sizce alınır mı ? markayı pek bilmiyorum ben bilen yada kullanan varsa yazabilir mi? Şimdiden teşşekür derim
  5. M

Win 10 aramak için buraya tıklayın kısmı çalışmıyor?

WİN10 kullanıcısıyım armak için buraya yazın kısmı şuan çalışmıyor oraya tıklıyorum siyah pencere şeklınde açılıyor sorun ile ilgili çözü bilen varmı?
  6. M

Flash bellek önerisi

Herhangi bir markanın 16/32 gb Usb2.0/3.0 yazma okuma hızı ideal f/p flash önerisi Teşekkürler
Geri