Arama sonuçları: *

• Users: ravem5554
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Telefon Simgeleri Değişmiyor

Merhaba, xiaomi telefon kullanıyorum sürümüm 12.5.3 . Örnek vermem gerekirse twitterın X olmasını söyleyebilirim . Mesela play storeda simgesi X ama benim telefonda eski simgesi var . JEFIT uygulamasınında simgesi değişti o da hâlâ aynı bunu nasıl düzeltebilirim ?
  2. R

Laptopta kırmızı noktalar çıkıp bir süre sonra kapanıyor

Kullanmış olduğum lenovo marka laptop 1 hafta önce arızalandı ve kapandı. Bilgisayar çalışıyor fakat ekran gelmiyordu ben de HDMI ile TV ye bağlayarak problem ekranda mı diye test ettim ve yine ekran gelmedi. Sonra bilgisayar tamircisine verdim ve 1 hafta sonra çipi değiştirdim gibi bir şey...
  3. R

görev çubuğum buga girdi

Görev cubuğum bu şekilde buga girdi aşağıya koyuncu alt tarafında ince bir çizgi oluşuyor sağa yada sola taşıyınca komple mahvoluyor nasıl çözebilirim ? lütfen yardımcı olun .
  4. R

Windows 11 PC Sistem Durumu Denetimi

sistemim yettiği halde kaldırmayacağını söylüyor sebebi nedir ? sistemim şu şekilde :
  5. R

Windows 11 PC Sistem Durumu Denetimi

uygulamayı açtığım zaman bu çıkıyor ama uygulama açılmıyor problemi nasıl çözerim ?
  6. R

ps4 kolunu bilgisayarda xbox gibi gözüküyor ne yapmam lazım

ps4 kolunu pc me bağladım ama oyunlarda xbox gibi gözüküyor . Ek bir yazılım falan var mı bu soru için . Bilgisayarımda DS4Windows diye bir program var oradan yapılıyor mu bu ayarlar ?
  7. R

işlemcim kuvvetli olduğu halde dar boğaz oluyor sebebi nedir ?

Sistemin aşağıdaki gibidir oyunlarda %95-98 arası alırken ara ara %50-65 lere düşüyor oynadığım oyunda 80-85 fps lerden 50-60 fps lere düşüyor gerçekten çok sinir bozucu nasıl bu problemi çözebilirim . ekran kartımın driveri son sürüm .
  8. R

windows defender

windows defender sizin virüs korumanız kuruluşunuz tarafından yönetilir hatası alıyorum internetten araştırdım Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender kayıt defteri üzerinden buraya ulaştım sanırım virüslü bir program kurdum ve bu program kayıt defterinde...
  9. R

Yardım ORGANİK KİMYA 2

Arkadaşlar üniversite düzeyi organik kimya 2 anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  10. R

Yardım Harici Disk Problemi Işığı Yanıp Sönüyor Ama Çalışmıyor

Babamın stormax marka harici hard diski var. Bilgisayara takınca çalışıyor ışık kısmında yeşil yanıp kırmızı yanıyor bu sürekli bir şekilde tekrar ediyor ( sadece yeşil yanması lazım ) pc de ( https://hizliresim.com/9xh6mM ) bu şekilde gözüküyor . başka bilgisayarlarda da denedim ama sonuç aynı...
Geri