Arama sonuçları: *

• Users: uicho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Sıvı/Hava Soğutma Önerisi

Ryzen 7 5800x3D işlemcim için bir soğutucu sipariş vereceğim. Bütçe olarak bir problemim yok. Bu işlemci için olabilecek en iyisini almayı istiyorum.
  2. U

Öneri Ekran Kartı Karşılaştırması

ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC GDDR6 128 Bit Ekran Kartı ile GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 128 Bit arasında kaldım. hangisini tercih etmeliyim?
  3. U

Yardım Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhaba, zamanında ''fiyat/performans olsun ve günlük hayatta hem iş yaparken kullanabileceğim hem de yüksek grafik güç gerektirmeyen oyunlarda beni çok üzmesin'' diye düşünerek topladığım sistemim için ekran kartı tavsiyeleri istiyorum. Sistemim şu şekilde: İşlemci: Amd Ryzen 5 5600G Anakart...
  4. U

5600X + 6650 XT + 32GB Ram + ML240 Cooler

Ryzen 5 5600X, Cooler Master ML240L V2 CPU Cooler, G. Skill 2x16GB DDR4-3600 CL18 Ram, Cooler Master MWE 750W Bronz PSU, Thermaltake Mid Tower Case, Asus Rog Strix 6650 XT V2 Gaming OC, KIOXIA 500GB M2 NVMe SSD, Asus B450M-K II Anakart Bu donanıma sahip bir kasam var. Beğenmediğiniz veya diğer...
  5. U

TCL 65C825 4K Ultra HD 65" TV Hakkında

TCL 65C825 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Mini LED TV bu ürünü satın almayı düşünüyorum. Şu anki fiyatı 38k. Televizyonlar ve QLED, OLED ve Mini LED teknolojileri ve hangisinin oyun ve film odaklı bir kullanım için ideal olduğu hakkında bir yorum yapamıyorum. Bilgim...
  6. U

Çözüldü✓ Anakartımla gigabit hız alamıyorum.

Evimde gigabit hız var. Telefonumda alabileceğim en yüksek hıza ulaşabiliyorum. Fakat bilgisayarımda 100'ü geçemiyorum. Anakartımın gigabit hızı desteklediğini öğrendim. Anakart değişmeden bu sorunu aşmanın bir yolu var mı? Yani ethernet kartı/ağ adaptörü alarak bu sorunu aşabilir miyim? Not...
  7. U

Ryzen 5 5600G İşlemcim için soğutucu önerisi rica ediyorum.

Kasamın modeli Corsair Carbide Spec Delta 550W 2. kez soğutucu almak zorunda kalmak istemiyorum. tek seferde iyi bir soğutucu almak niyetindeyim. önerilerinizi bekliyorum.
Geri