Arama sonuçları: *

1. K

Monitörlerin kapanma problemi.

Merhaba. Oyun oynarken veya yayındayken monitörlerdeki görüntü gidiyor. Fakat sesler geliyor, benim sesim konuşmadaysam karşı tarafa gidiyor. Bilgisayara reset atsam bile gelmiyor. Güç kaynağını kapatıp açmadan hiçbir şekilde tekrar görüntü alamıyorum. Monitörlerde, işlemci ve ekran kartında...
  2. K

Oyun sırasında 2. monitör çözünürlük sorunu

1. Monitörüm 1920x1080 çözünürlükte, 2. monitörüm ise 1024x768 çözünürlükte çalışıyor. Cs go oynarken oyun çözünürlüğünü 4:3 yapıp çözünürlüğü düşürdüğümde yan ekran dışarı doğru kayıyor ve görüntü bozuluyor. Bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı?
  3. K

Yardım 2 zotac ekran kartı arasındaki fark.

https://www.incehesap.com/zotac-zt-t16620d-10m-gaming-geforce-gtx-1660-super-amp-gaming-ekran-karti-fiyati-44772/ https://www.incehesap.com/zotac-gaming-geforce-gtx-1660-super-twin-fan-zt-t16620f-10l-gaming-ekran-karti-fiyati-44510/ Arkadaşlar bu 2 kart arasındaki fark tam olarak nedir 200tl...
  4. K

Öneri Ekran kartı önerisi.

Arkadaşlar iyi sahurlar. R5 3600x - 8gb ram- b450m s2h pc topladım. Şuan eski bir ekran kartı kullanıyorum idareten. Bana 2000 tl ye kadar bi ekran kartı önerebilir misiniz ? Ram ve ssd eklemesi yapacağım için ekran kartına 2000tl bütçe ayırabiliyorum. Cs go, r6, valorant, gta5 gibi oyunlar...
  5. K

M2 ssd Boot Sorunu

Arkadaşlar anakart b450m s2h ve r5 3600x işlemci ile kullanıyorum. M2 slotunda adata ssd var 2. disk olarak sata ssd kullanıyorum 4 sata portundan sata 0 portuna takılı. Günde 1 2 kez bilgisayar kendi kendine kapanıyor ve m2 ssd biosta gözükmüyor. PSU yu kapatıp 2 3 dk sonra açıp biosa...
  6. K

b450m s2h ryzen 3. nesil uyumu.

Bugün gigabyte b40m s2h anakart siparişi verdim incehesap üzerinden. Destekten sipariş verdikten sonra yazarsam bios güncelleyeceklerini söylemişlerdi fakat güncellemeyeceklermiş. İşleme alındığı için yapamazlarmış. Tekrardan rica ettim fakat güncellenmeyecek sanırım. Gigabyte sitesinde yeni...
Geri